• mm

    ahoj, dnes sem dal na kolo ocistenou sedlovku a co 2 kilometry mi zajela asi o 3cm. utahoval sem porad vic a vic, ale nepomohlo to. pak sem to poflusal vodou z camelu a pres 50km to vydrzelo a pak zas… co s tim? objimkou s inbusem nechcu, behem vyjizdky menivam vysku sedla. jo a mam na sedlovce vrypy v miste „prurezu“ v ramu u objimky. dik M.

    0 0
    • Jogador  

      Tak to tu dlouho nebylo:)

      1. smirgl papírem zbruš vnitřek trubky i sedlovku
      2. můžeš vložit tenký plech, třeba nastříhanou plechovku
      3. ale stejně to tam pak trochu promaž, jinak ti to bude šíleně skřípat…
      0 0
    • vladaza  

      řešil jsem a uspokojivě nevyřešil – karbonová sedlovka a karbonovej rám, naposledy jsem tam narval /vložka se tam žádná nevleze/ proužek alobalu a dotáhnul jako zvíře. no – držela. dotazem u dovozce GIANTU / rám/ mi bylo doporučeno toto – sedlovku nastříkat lakem /třeba na vlasy/ a to lepivý místo poprášit jemným brusivem ze šmirglpapíru. to jsem zatím nezkoušel. momentálně připravuju montáž odpružený sedlovky Cane Creek, ta je z ALU a měla by mít drsnější povrch. brácha to vyřešil tak, že na sedlovku přidal objímku , co se na ni montuje odrazka a čuňácky dotáhnul. drží. osobně nikdy posed neměním a ten upínák bych asi nahradil objímkou na imbus

      0 0
    • jecnak  

      Nacpat misto plisku jemny smirkovy papir, pak to drzi.

      0 0
    • Coudy  

      Ak by si predsa len chcel objimku, tak BBB vyraba specialnu objimku na karbonovu sedlovku, je inac tvarovana ako obycajna objimka. Cena okolo 220 Sk.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.