• scret

    Jedete nekdo? Jsem rad, ze se to zase presunulo do Usti a zase nejspis pod kridla Trisportu-p.Adamka. Loni to byla tezka tragedie, organizace tezce diletantska, zajisteni nulove, cena zbytecne vysoka a trat zbytecne slozita (nekolikrat se krizila).

    0 0
    • PietroUL  

      Trat se mi líbila a organizačních nedostatků jsem si nevšimul. S kříženim trati taky nebyl žádnej problém. Vždy? šlo jen o 50m úsek na Homolce a pak výjezd/sjezd z Dlouhýho vrchu. Už jsou někde propozice s mapou na letošní ročník?

      0 0
      • scret  

        Byl jsem ted v patek v Trisportu a nic tam nebylo. Ale podle me se to na pulte objevi uz brzo. Letos se prej jede uz v cervnu (tusim 26.). A cena je taky nizsi, coz je vitany prekvapko. Jo mimochodem co mas za bike, treba se na startu potkame. Ja mam bilyho KHS Team softaila na XTecku.

        0 0
        • PietroUL  

          Černobílej Leader Fox, MX Comp 03, LX/Alivio/Sram, možná si ho v blízký době podepíšu BF nickem … Jaká je letošní cena? Nevim vůbec nic :)

          0 0
          • scret  

            Cena je tusim 300 kacek, na miste 400,– Jinak mrkni tusim do posledniho Vela, tam to nekde je, jak jsou info jeste o jinych zavodech. Cernobilej Leader? Čéčé, ja te snad ani nikdy nepotkal. Nejses takovej dlouhej haban, co jel taky o silvestra na miraku zavody? A vepredu mas 100mm M?

            0 0
            • PietroUL  

              Dlouhej jo, 100mm ne a závod na Míráku jsem jel, ale před rokem. Moh jsi mě vidět na bedně záříjový časovky Střekov – Němčí :)

              0 0
              • scret  

                To mas teda 80mm? No skoda, ja to nejel. Jednou jsem to jel, kazdym rokem si rikam, ze pojedu a pak mi do toho neco vleze. A taky kdyz je shit pocasi, tak to nejezdim, protoze hrabat se v tom bahne do kopce se mi nechce. Ale jinak na tyhle trase trenuju kopce. Za kolik jsi to mel, kdyz jsi stal na bedne?

                0 0
                • PietroUL  

                  34:15, ale bylo blbý počasí, tak nepřijelo moc lidí. Vidli mám 85mm.

                  0 0
              • Twisp  

                A musel se pochlubit. ;) Dneska sem to jel langsam za 42min. Holt Malevil bude letos peklo. :(

                0 0
        • RUMcajs  

          Stačí se zaptat a? ti ukáže mapku trasy – májí ji na pultě k nahlédnutí a na net ji bohužel dávat nebudou.

          Trasa bude podle toho co jsem viděl hodně přehledná a pude dobře značit – žádný skrytý cestičky v lese.

          Možná si to projedu, ale platit ani vyžírat obžerstvovačky nehodlám – 300 za jízdu „okolo baráku“ se mi dávat nechce, přestože je to cena lidová.

          0 0
          • Hadilow  

            Zdar „ústečáci“, jsem z Lito a docale by mě zajímalo, kde to letos bude (alespoň přibližně). Docela přemýšlím, že bych si to projel. To je docela hloupý, že to nebude na netu. člověk by mohl natrénovat. S kámošem jsme o víkendu sjížděli po zelený z Varhoště do Sebuzína a pak Rytinou nahoru a na Dlouhý vrch. V Lito jsem byl mrtvola. Zimní nicnedělání je znát :-))) BTW: dá se ject ta rokle co je z Němčí dolů k Labi??? Samo, že zezhora -)

            0 0
            • scret  

              Jo da, jednou jsem to jel, po zavodu Strekov- Nemci, jela to particka z Trisportu i s Adamkem a sjet se to da, akorat je to vic kamenity. Vyjedes tusim nekde v Brny. Ikdyz radsi jezdim „Rytinou“. Ale treba cest z Varhoste je hafo, akorat projezdeny a proslapany jsou asi jenom dve nebo tri.

              0 0
              • RUMcajs  

                Ty sjezdíky jsou tam dva – Rytina soutěska a Průčelská rokle.

                Průčelská je kamenitější, ale nechodí tam moc lidí.

                Rytina je supr, když ji máš najetou tak 3× až 5×, tak se tam dá jet i 50–60Km/h. Bohužel při rychlosti nad 30Km musíš počítat s tím, že jestli půjde někdo proti tobě, tak si asi festově rozsekáš tlamu, popř. zlomíš nějakej ten strom :-)

                Doporučuju dopoledne během pracovního týdne a brzdit jen minimálně – udělá to víc škody než užitku.

                0 0
            • Twisp  

              No zacatek je docela drsnej. Je to hodne sklopeny se serpentynkama. Ten zacatek mam problem ustat i kdyz jdu s pritelkou pesky (kdyz je blato). Na bajku sem to nigdy nejel, asi bych si to kvuli tem kamenum moc neuzil. Nedavno sem tam videl nejakou rodinku s KOCARKEM jak traverzuje nahoru – blazni. Pro bajk je pekna rytina bo z Varhoste po zluty a na rozcesti se zelenou doprava po zeleny, vede to i kolem jakyhos „nort shoru“ :) par lavek, docela sem na to ziral, kdyz sem tam byl poprvy. Vyjedes v sebuzine.

              0 0
              • scret  

                Tak na to jsem cumel jak z jara taky. Lavky jak v NS a u nas v Usti? Hlavne by me zajimalo, kdo na tom jezdi, moc lidi tu v Usti neni, ktery by vyznavali FR. Ale cesta je to pekna. Ale na XCecku docela hard.

                0 0
                • Hadilow  

                  Jo taky jsem na to koukal jak zjara. Vždy jsem to z Varhoště k Labi bral přes Čeřeniště a Rytinu a teď o víkendu jsem zkusil tu zelenou dolů. Chtěl bych fakt vidět ty šílence na těch lávkách, hlavně poslední sekce je pekelná. V šíleném svahu je sklopená poslední lávka a vede mezi stromy…Jel jsem jen po cestě a měl jsem toho plný voči.

                  0 0
                • matra  

                  K Varhosti se da prece dojet i z druhy strany – lavky delali a jezdi na nich lidi prave z LTM…

                  Este k topicu: Letos se to vubec nepojede na tyhle strane Labe, okruh je naplanovanej zhruba po trase Terasa – Chuderov – Chvojno – Cermna – Javory – Povrly – Ryjice – Terasa.

                  0 0
                  • scret  

                    Tak to je teda kentus:-(( Tuhle stranu zrovna nemam rad, je takova … no proste divna, navic ji mam fakt skoro u baraku. Ale pevne verim, ze lidem z Trisportu se podari neco zajimavyho vymyslet.

                    0 0
                  • PietroUL  

                    Jestli to tak doopravdy je, tak jsem zklamanej :( Český středohoří je jednoznačně nejhezčí mezi Ústím a Litoměřicema tzn. tam, kde se jelo v předchozích ročnících.

                    0 0
                    • RUMcajs  

                      Ba, ba, pojedeš okolo baráku (±300m). Upřímnou soustrast :-((((

                      0 0
                      • PietroUL  

                        No ještě tohle. Jedinym plusem by bylo, kdyby mě sousedi mohli hnát řehtačkama do kopce na Chuderovec, a ono nás to o 300 metrů mine :) Kolem Chuderova se bajkuje dobře, nad Povrlama jsou taky pěkný místa, ale u Chvojna to asi moc zajímavý nebude.

                        0 0
                        • scret  

                          Jo tak presne tyhle mista jsou ta, do kterejch ani nepachnu, proste to tam nak nemam rad, nejhorsi jsou ty ruzny prdelakovice – male chvojno, velke chvojno, lucni chvojno apod. To je sileny. Ta strana Strekov-LT je o dost hezci.

                          0 0
                          • RUMcajs  

                            Jo, mezi Chvojnama bude prdel, až tam pojedou 2 auta proti sobě a ještě k tomu balík :-)))

                            Jako by se to nemohlo stočit na Sněžník a návrat přes Komáří Vížku, nebo sjezd sjezdovky v Telnici.

                            0 0
                            • scret  

                              Jo to by bylo neco, ale bojim se ze to tak nebude, ale kudy to tam sakra chtej vict, pres pole a louky a po silnicich, vzdyt tam zadny lesy snad ani nejsou.

                              0 0
                      • scret  

                        Ma to ale vyhodu, skocis si domu pro iontak, kdyz ti dojde, nebo treba pro novou dusi, kdyz bodnes:-)))

                        0 0
    • P.B.  

      Chtel jsem jet, ale odrazuje me, ze jsou to dva, podle vseho totozny okruhy, coz nemam rad. Nutkani to v pulce zapichnout by asi bylo silny.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Cha, koukám že se to zvrhlo v diskuzi litoměřičáků a ústečáků, přidám se též. :o) Nesouhlasim s prvnim příspěvkem, mně se tam líbilo. Letos pojedu, ačkoliv tra? se mi příliš nezamlouvá. Krátkou, fak by se mi do druhýho kola asi nechtělo. Souhlasim s tím, že druhá strana Labe je jednoznačně bajkovější, ale nechtějte po mě, abych tvrdil že je nejkrásnější ;o). BTW a na časovku na němčí příští tejden pojedete kdo (krom Ruma)?

      0 0
      • Hadilow  

        Je to smůla, rád bych ale nestíhám. Nahoru na Němčí je to můj „oblíbený“ kopeček při návratu do Lito :-))) Ale RM Středohořím nevynechám. Jako naturalizovanému severočechovi mi nedá, abych nepoznal nový kus tohodle fantastického území!!! Taky dám jedno kolo, ale hlavně kvůli fyzickým fondům :-). BTW měl bych dotaz na ústečáky. Dá se jet (jet se dá asi všechno) traverz stěnou nad Labem po zelený z Větruše nad Vaňov??? Rád bych to někdy střihl z Lito po červený na Střekov, Větruši a zpátky do Malých Žernosek, přívoz a hajdy domů. Dík

        0 0
        • RUMcajs  

          Jo, dá se to je. Vydupáš k Větruši, zahneš okolo zahrádek do lesa a jedeš. Za cca 2–3km sjedeš na asfaltku nad tratí (vedle hl. tahu na Lovosice) a pak se u hřbitova ve Vaňově dáš lesem do Dolních Zálezel. Tam už jedině po hlavní do Lovosic, nebo vydupat prudký kopec do Moravan a jet po hřebenech po asfaltkách 3. třídy.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Ale jestli už budeš dupat po těch okreskách třetí třídy, tak to vem u Kletečné dolů na Litochovice a podle Labe stezkou nad údolim, je to sice někdy hůř průjezdný, ale bájo výhled. Mohu upřesnit. Ale jestli se nemejlim, tak se dá ještě odněkud (musel bych mít mapu) vystoupat nahoru někam k dubici, je tam vyhlídka s křížem… ale asi si dáchneš.

            0 0
            • Hadilow  

              Dík chlapi, už se těším až to dám :-)))

              0 0
              • Smazaný účet  

                Echm, já se nechci vnucovat… ale přivítal bych kritické či podnětné připomínky k tomudle: www.webpark.cz/…n/index.html už vědí, že, ale dybyste to někdo chtěl projet budu rád.

                0 0
                • Pilot  

                  Alesi, chystas se na RM Stredohorim? Tak si to trat radsi trochu projet, aby jsi nebyl prekvapenej jako minulej rok ve sjezdu na Dlouhaci :-) to vis, tolik ochotnej lidi jako v litaku jen tak nenajdes!

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Jéžiš, tak sem se jednou vyboural nó… :o) Když nepojedu ouplně poslední tak snad zase někdo zastaví a odnese mě, né? Ale projedu si to to jo. Není nad to znát tra?. Čovek pak nebloudí, nepadá… :o)

                    0 0
                • Hadilow  

                  Já už jsem tohle jednou viděl, zapoměl a už nenalezl. Dík za link a super popsanou trasu. Určitě jí dám až se mi uzdraví par?ák (zánět sedacího nervu :-(. Ta Milešovka je fakt výzva. Neznám nikoho kdo by to dal a jestli je to vůbec možné.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    No jo kucí na krojcu mi udělali reklamu. :o) Toho člověka co tvrdil že Milešovku dal jsem potkal jednou na Lovoši. Byl myslím z Li?áku a vypadal na docela švihaře, takže bych mu i věřil. Já se zasekávám když ne níž tak na jednom kameni za první serpentinou ve směru od Bílky (za odbočkou na Milešov), ten kdyby tam nebyl tak při lepší kondici by se dalo.

                    0 0
                    • MARIN  

                      Vzdycky sem si myslel ze Milesovka se vyjet neda a tak jsem se tam nikdy nehrnul (nerad tlacim kolo :) ale asi to o vikend pojedu zkusit

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        Aspoň kus se vyjet dá, a těch pár set metrů nahoru za to stojí! Neváhej! A propo, asi na víkend jedu dom, moh bych dělat průvodčího.

                        0 0
                        • MARIN  

                          Asi se tam mrknu v sobotu (jako trenink na nedelni casovku do vrchu to mozna pomuze :)

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            Rumcajs hákuje v sobotu do půl třetí, takže asi pojedem jenom někam dekentně, taky na rozjetí před nedělí… :o) tzn. na milešovku se asi nepoženem…

                            0 0
                            • RUMcajs  

                              Mno a co takhle hodně volným tempem na Komárku? Našel jsem štěrkovou cestu bez značky z Přítkova – kus za Krupkou. Pak si můžem sjet DH tra? když už se tam nebudou motat střelci na fulech.

                              0 0
                              • MARIN  

                                Z Pritkova – tak ta se asi napoji nahore na uzkou asfaltku co vede s Dubi na Komarku a kdyz budes pokracovat napric pres tu asfaltku napojis se na KBM (Krusnohorska­BezeckaMagistra­la:). Nebo je to jina cesta kterou kupodivu jeste neznam?

                                0 0
                                • RUMcajs  

                                  Jo, to bude ono. Jel jsem tamtudy jen jednou a ještě k tomu dolů a bez brejliček, takže jsem na 20m nepoznal 10cm šutr :-)

                                  Jinak je to tam fajn, páč ty svahy okolo Labe jsou listnatý a Komárka je jehličnatá a není z čediče :-)

                                  0 0
                • McBlacky  

                  Že bychom ti oplatili návštěvu? V týdnu asi moc čas nemáš co?

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    V týdnu fak né – študuju na plnej úvazek. Leda tak že bych si někdy vzal volno v pátek/pondělí… a nemáte to trošku z ruky?

                    0 0
                    • McBlacky  

                      no máme, ale koho baví drtit pořád okolí Prahy, po tech letech je to už místama nuda :-(

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        Heh, to chápu, při vašem objemu kilometrů… :o)) Já dyž sem doma tak taky strávim dycky hodinu nad mapou dumaje kam vyrazit, abych se cestou nenudil. Jako volna mam eště nevybranýho dost, žádná velká akce v plánu na léto… dyby se vám chtělo, tak bysme se nějak domluvili…

                        0 0
                        • McBlacky  

                          to je právě problém, já jsem celý léto zabitej na trecích po horách, tak snad až září… nebo tedka cerven. jsem si už říkal, že treba cesty ze Zbraslavi nebo z Radotína budu jezdit s novinama na řidítkách :-)

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            Já mam zas v červnu napilno, to zas jedině víkendy. Tendle je v ústí časovka, pak jedu dom kvůli volbám, pak bude velká cena čížkovický cementárny a pak středohořím… takže vlastně budu jezdit domů furt teďka, safra, to bude peněz za vlak.

                            0 0
                            • McBlacky  

                              no jo je to nabitý, já ted učení – v pondělí státnice. 12/6 závod v Lounech, 18–19/6 nějaká privat bike akce na Rabštejně. Takže zbývá 25–26/6, pokud nenajdu nějakej rozumnej závod… nevíš o něčem (ještě jsem nic nehledal) tak v rozumným dojezdu z Prahy

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                26.6. je právě RM středohořím v ústí… :o)) o úrovni musíš rozhodnout sám… :o))

                                0 0
                                • McBlacky  

                                  dobrý… začínám o tom uvažovat jedeš krátkou nebo dlouhou? a jaká je trasa co do obtížnosti?

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    já krátkou, druhej okruh by byl psychické peklo. Obtížnost nevim, to snad zodpoví někdo z ústečáků, todle je nová trasa totiž.

                                    0 0
                                    • RUMcajs  

                                      V pohodě. V ČR nejsou kopce. P.S. Dneska z Přítkova na Komárku, 5km stoupání po štěrkový cestě a prd. Konec kopce :-(

                                      0 0
                                      • McBlacky  

                                        občas bikuju na Vrchovině a někdy 5 km do kopce a pořád nic :-(

                                        0 0
                                    • PietroUL  

                                      Tak jsem se teď díval na mapu a připadá mi, že nová trasa je o něco jednodušší. Některý kopce v druhý polovině okruhu jsou sice docela náročný, ale nějakej nekonečnej, jako třeba loni nad Velkym Březnem, chybí. Taky se mi moc nelíbí úvod, 2 km po asfaltu, z toho ani ne polovina do kopce. Ještě se to moc neroztrhá a už se vjede do stoupání v terénu, kde můžou jet maximálně 2 vedle sebe.

                                      0 0
            • RUMcajs  

              Jo, tam se dostaneš od Moravan. Jenom se připrav že až budeš stoupat do Moravan a budeš nakloněnej před řidítkama a zvedneš hlavu, budeš se dívat do „zdi“. Takovej je to stoupák :-)

              P.S. Z Dubic od jde jet dolů po zelené do Zálezel

              0 0
      • Twisp  

        Ja nejedu bohuzel. Ale rad bych si to zajel pac tam tudy casto jezdim. Co se takhle dohodnout na spolecny vyjizdce, lidi ustejckejch z BF? Ja bych se ale pripojil az na podzim. :(

        0 0
        • RUMcajs  

          Si nic neplánuj, stačí jednou blbě projet křovíčkem před kolejema a máš po plánech :-)

          0 0
          • PietroUL  

            Uz je to prej sestrihany na vejsku kolen. Holt jsem mel stesti a stihnul to :)

            0 0
      • PietroUL  

        Nepojedu, bo bych se musel odstrkavat berlema :) Stredohori taky nestihnu, ale na cumendu v prostoru startu uz se snad nejak dostrkam.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.