• bikerak

    Mam vidlici manitou skareb.pri jizde blbe pruzi-kdyz to zkousim na miste tak je vse ok.kdyz jedu stlacim ji tak jakoby neco syci a vidle se chova jako tuha jde asi 2 cm vic ne,kdyz zastavim spruzim tak jde normalne.dnes sem ji mel v servise-promazali a vycistili a porad stejne.prosim poradte uz sem z toho nestastny

    0 0
    • enjoy  

      SPV?:-)))

      0 0
    • Daf  

      Mas tam Lock-Out?

      0 0
      • RapMan  

        jestli ma skareb comp s tpc, tak ta je s lockoutem, nemas tu packu na pravy noze otocenou uplne po smeru hodinovych rucicek? :))

        0 0
        • bikerak  

          vy mne mate uplne za ******!zamklou ji nemam, nafoukanou akorat.proste sem jezdil a najednou to zacalo blbnout.-chova se jako zatuhla.zkousel ji i kamarad ktery ji ma taky a rikal ze mu jde uplne jinak:jak jde jemu tak mi predtim sla taky.jo a na moji vahu to je bezproblemova vidla-56kg.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Ja vim co s tim je.

            0 0
          • Daf  

            Jak mam ale vedet jestli Lock mas a nebo nemas? Podobne se chova Lock kdyz je asi ve 3/4 pred zamcenim. Na miste pak s tim pruzit jde, ale na rychlejsi razy za jizdy skoro nereaguje.

            0 0
            • bikerak  

              jo sorry to sem tam nerek.je to moje druha vidla s lockem-predtim suntour axon(nebo tak nejak),uz chvili taky jezdim tak poznam že se behem vteriny zmenila charakteristika-nazpatek bohuzel uz ne :((

              0 0
              • Daf  

                Zkus vysroubovat packu Lockoutu a vytocit ten sestihran tak, aby vidlice mela co nejmensi odpor pri stlaceni. Podle me je problem mekde v tom Lockoutu.

                0 0
          • wroum  

            ses fakt vtipnej. mas posranou vidli a nevis co s ni a chces po nekom aby ti poradil, aniz by tu vidlici videl. pises ze nejsi debil, ale sam nevis co s ni je, jak to maj vedet ti, kteri ji ani nezahlidli?

            …jo a evidentne to je bezproblemova vidle…

            coz takhle zapnout mozek, zvednout telefon a zavolat do progresscycle. i ****** by to napadlo.

            0 0
            • bikerak  

              ja nerikam ze je bezprobleova-jen na moji vahu je v pohode(nekrouti se,spalky neskrtaji)a do progressu to mam daleko tak bych tam stejne nejel

              0 0
              • wroum  

                zatimco tady ti evidentne nikdo neporadi (skarebu tu je malo a ne kazdej s nim ma problemy), tak v progressu tech skarebu videli bambilion, takze je pravdepodobny, ze s tim maj vic zkusenosti a jestli se uz nekdy nekomu stalo totez, co tobe, tak je velmi pravdepodobne, ze o tom v progresu budou vedet a dost mozna budou i vedet, cim to je a co s tim. a jezdit tam nemusis, staci zvednout telefon a chtit pana Ždimeru. Spis me zarazi, ze te nenapadne se zeptat tam, kde je sance se neco dozvedet a ptas se tady, na B-F, kde je stejne jenom banda kecalu, ktery si z tebe budou delat prdel (opravnene).

                0 0
                • vlk  

                  zeptat tam, kde je sance se neco dozvedet-k tomu by snad bike-forum mělo sloužit ne.Neříkej, že jsi se zde nic nedozvěděl.Že jsi se nikdy na nic nezeptal.

                  0 0
                  • wroum  

                    zeptal, ale v podstate nic nedozvedel :-)

                    B-F je idealni na to kdyz si chci pokecat, kdyz se chci přít a kdyz se chci neco dozvedet, tak to muzu zkusit, ale nevidim to jako primarni (pro me).

                    jinak samozrejme sem se dozvedel spousty veci, ale vetsinu jich nepotrebuju. spousta veci, co se tady resej sou uplny, ale uplny pi…ny. Strucnou, jasnou a rychlou radu technickeho charakteru se dozvim jinde. tady se bavim. navic mi prijde, ze se to tu zvrhlo a lidi se ptaj na cim dal vetsi kraviny. napriklad jak se nekdo muze zeptat na to, jak se vyndava zadni kolo? kdyz postavim neandrtalce vedle kola, tak ho bude umet vyndat. to je jako by se nekdo ptal, jak se toci volantem… kdyby to zkusil tak na to musi prijit.

                    0 0
                    • jecnak  

                      Klidek, bude podzim a zima a zacatecnici zjisti, ze na kole se musi slapat a ze to je drina a tedy nic pro ne a bude klid. Proste jako kazdy jaro a zacatek leta je to stejny.

                      0 0
                    • vlk  

                      poraď, kde -„Strucnou, jasnou a rychlou radu technickeho charakteru se dozvim jinde.“

                      0 0
                      • wroum  

                        v servisu, u dealera, u dovozce, u osoby o niz vim, ze ma znalosti na to, aby poradila, spoustu veci je na netu, staci hledat. zeptat se na hovadinu, umi kazdej.

                        0 0
                    • vlk  

                      Ono na tom něco bude.Mě se už začínají lidé ptát na rady ohledně vidlic apod. i na mail s tím, že se bojí co by jim tu na to řekl pádlista.

                      0 0
                      • Pá-dlista1  

                        Me taky :)

                        0 0
                      • jecnak  

                        A ja k tomu dodam – jen vic Padlistu, Wroumu a dalsich.

                        0 0
                        • vlk  

                          Však já za to pádlistu nijak nekritizuji.Myslím si osobně to samé co ty.

                          Někteří lidé jsou jen ze způsobů jeho příspěvků mírně řečeno překvapeni. Já už jsem na biekforu nějaký ten čas, tak pádlistu jistým způsobem beru a příspěvkům tak rozumím.

                          0 0
                • JFB  

                  aha! tak to jsem rad, zes mi vysvetlil, k cemu to bike forum je! co ted zkusit prudit nekde jinde, treba na nejakym chatu o autech nebo mob. telefonech? tech je taky dost:-)

                  0 0
                  • jecnak  

                    To ale places na spatny hrobe, tos mel napsat bikerak -ovi.

                    0 0
                  • wroum  

                    telefony sou mi fuk a auta se resej i tady.

                    ale ted me zkus pochopit:

                    kolik lidi tady ma skareba? kolik lidi ho melo rozebranyho? kolik lidi je na takove technicke urovni, aby dokazali poradit uplny lame po netu? no a kdyz vezmu v potaz to, ze kazdej skareb vypada vevnitr jinak, tak zjistim co? zjistim, ze je nepravdepodobny, aby mel nekdo uplne stejnou vidli, s uplne stejnym probleme a jeste k tomu aby dokazal po netu vysvetlit cim to je a jak z toho. pokud budu jenom trochu premyslet, musim dojit k tomu, ze zavolat do servisu ma vetsi sanci na uspech. kdyz sem ja potreboval poradit, nikdo mi nedal radu ktera by stala za neco, kdyz sem zavolal do servisu, okamzite mi bylo odpovezeno k me maximalni spokojenosti. naprosto vycerpavajicim zpusobem. takze tady sou na miste hlavne otazky typu: kam pojedeme? kde koupim…? jaky kolo do …? Co si myslite o…? Jaky mate zkusenosti s …?

                    0 0
                    • bikerak  

                      Ale otazka „co s tim“?tady byt nemuzu vid

                      0 0
                      • wroum  

                        samozrejme ze muze, ale zkus se zamyslet nad tim, co potrebujes vedet a podle toho vyber zpusob jak se to dozvis. kdyz budes potrebovat vedet kolik je hodin, tak se taky kouknes na hodinky a nebudes davat na B_F dotaz znejici: Prosim reknete mi kolik je hodin. Vzdy je lepsi hledat informace co nejblize zdroji. V pripade vidlic Manitou to je Progresscycle. Na B-F je vic lidi, kteri jezdej a technika je zas tak moc nezajima a lidi, kteri sou schopni poradit ohledne konkretni zavady na konkretni vidlici tady bude malo, mozna nikdo a vsechno co se dozvis muze byt zavadejici a k nicemu.

                        0 0
                        • bikerak  

                          sem to jenom zkusil!

                          0 0
                        • kralovek  

                          To je hrozny co si lidi dovolej … ten bikerak by si zaslouzil nejmin trest smrti .. a ne jen tak ledajakej … narvat brokovnici do ****** a rozstrilet na kusy … to jako vystrahu pro ty, co by se tu nahodou na neco chteli zeptat … kdo to kdy videl, se na foru na neco ptat … HAMBA!!!

                          Kdyz te tolik urazi ze nekdo zepta nejprv tady a pak az jinde, tak snad abys na to nereagoval, ne?

                          0 0
                          • wroum  

                            neprehanej. jenom proste nechapu, proc se lidi ptaj na neco driv, nez o tom zacnou premyslet. jinak je hezky ze me kritizujes, ale proc mu neporadis sam? proc reagujes na me? ja se na nic neptal. jinak, kdybys to poradne precet, tak bys zjistil, ze ja jedinej sem mu vlastne poradil. takze si tu brokovnici nacpi sam, sobe a do svoji…

                            0 0
                            • kralovek  

                              dal jsem na tvoji radu … ale bohuzel mam bud moc tlustou brokovnici, nebo moc tesnou prdel … takze se mi to nepovedlo … mohl bys mi prosim neco poradit? … no fuj co to delam, nejprv jsem se mel preci zeptat u vyrobce … (ty brokovnice samozrejme)

                              0 0
                              • Pá-dlista1  

                                Ten to bude mit ozkouseny :)

                                0 0
                              • wroum  

                                rad ti samozrejme poradim. musis vic tlacit. bud ji tam narves nebo se poseres.

                                0 0
                                • kralovek  

                                  auuuu … ale to strasne boli … nemohl bys to prosim vyzkouset sam a pak mi rict, jestli se ti to povedlo. … a hlavne nezapomen zmacknout ten kohoutek !!!

                                  0 0
                            • kralovek  

                              a nevsim, protoze v ty hromade kecu, kde se povysujes na superinteligenta se ta tvoje odpoved tak nejak ztraci. a neporadil jsem mu, protoze o skarebech nic nevim a odpovidam tobe, protoze se mi chtelo a az se mi bude chtit zas, odpovim zas a az ne, tak ne

                              0 0
                              • wroum  

                                ...... a az ji tam budes mit narvanou, tak zmackni spoust (nezapomen zkontrolovat jestli sou v komorach naboje).

                                0 0
                                • bikerak  

                                  jak muze zkontrolovat jestli tam jsou naboje-kdyz ji tam bude mit narvanou mysli trochu

                                  0 0
                                  • wroum  

                                    prece nez si ji tam narve. to da rozum.

                                    0 0
                                    • kralovek  

                                      hmmmm … na otaku proc skareb nepruzi odpovidame strkanim brokovnice do ****** … a chlapci … stydme se !!!

                                      0 0
                                      • hydrant  

                                        no když vás to uspokojuje…, ale proti gustu…, někdo má holt rád holky, někdo zase brokovnice

                                        0 0
                    • JFB  

                      kdyz to tak rekapituluju, poradil si mu vlastne jedinej ty, navic dobre:-) ale moh sis k tomu odpustit ty reci… to by se pak forum mohlo rozdelit na cast „bavime se“ a cast „resime problemy“…

                      0 0
                      • HLAVA  

                        no jo no ta vidla ma byt nafoukana na 190psi ja ji tak mam nastavenou a bez problemu

                        0 0
    • náčelník  

      To je zvláštní závada. Možná je to blbost, ale nemohl by to být zadřený vzduchový píst? Namazali ho taky?

      0 0
      • Daf  

        NO kdyz jsem nemel olej nad vzduchovym pisem, tak vidlice chodila jenom trochu trhane.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.