poradte mi prosim se saltrem sram

11 nepřečtených
  • JMT

    prave si montuju na svoje kolo novej saltr sram (nikdy dosud sem sram nemel) a na rozdil od shimana nema pruzinu okolo toho sroubu, kterym se pripevnuje k ramove patce, to je u sramu normalni ? nebo mam vadny kus ? je to sram 9.0

    0 0
    • Pá-dlista1  

      Ty jo. A nevypadla ti? Koukni poradne po podlaze. Jestlis to montoval na koberci nebo co hur v trave, tak je to v pi.. . Neboj, zadna tam byt nema :) Na oplatku ti nebude prehazka mlatit do zadni stavby.

      0 0
    • Palo TT  

      Mna zase velmi u kamaratoveho XTR prekvapilo, ze je tam pruzina a prehadzovacka sa da otacat proti pruzine, az sa dotkne ramu. Ci to tak malo aj moje stare STXko si veru nepamatam. Ale preferujem SRAM. U SRAM je zarazka natvrdo, bez pruziny a no problem, ramu sa to nikdy nedotkne.

      0 0
      • miťo  

        STX to mělo taky. Má ji i plechový SISko. Shitmano proste používá tři pružiny. Tu nahoře, vratnou a tu co napíná kladky. ****** jen dvě-výhoda. Přijde mi, že tím ****** získává na odolnosti při svěšení šaltru či ohnutí patky. Shitmano pak na rozdíl od něj hází dobře na velký pile, ale na malý nechce lízt na větší kolečka. U Shitmana je taky celkem problém, když nepoučitelným WAPkařům ten horní čep ztuhne z natlačených nečistot. Naštěstí se to nechá doma opravit. SRAMU zdar!

        0 0
    • bru-baker1  

      Klid, to zvládneš. A budeš spokojenej. Já sem starej dobrej SRAM /tehdy SACHS/ Quartz jezdil 97 – 01, naprostá spokojenost. Pak XTR, ten byl precizní, tichý, dobrý, bez větších připomínek. Ale teď mám opět SRAM verzi X.O. s X.9.Triggerem – a to je panečku paráda! silná pružina, rychlé, jisté řazení, parádní design, je kompletně repasovatelnej, zase jiná dimenze. A odřazování palcem je taky fajn. Ale to je spíše do recenzí, už končím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.