• milosh24

    Nejdriv vas tady vsechny zdravim,jsem tu poprve a stale ctu, protoze tady toho je opravdu dost :)) Jsem amatersky cyklista, zadny extrem, ale je to muj neoblibenejsi sport a jezdim na kole uz hoodne dlouho, jinak na MTB asi od 16let. No ale ted k tematu, proc jsem ho zalozil.

    Jsem z Usti nad Labem a zajimalo by me, zda mate nejake zajimave trasy. Ja rad jezdim po cyklostezce z Usti do Litomeric, je to pohodovka. Ale rad bych tady nasel i nejaky trasy, kde clovek bude i muset vic slapnout do pedalu :o)

    BYdlim v UL 2 roky, predtim jsem bydlel v Litomericich, kde bylo v okoli vic cyklistickych tras a cilu nez tady v Usti :-/

    0 0
    • Twisp  

      Cus Miloshi, ja tu sice ted v usti budu jeste tak 3 tydny ale muzem vyjet a protahnu te nekudy. Bukovka, Litak vrchem po cerveny, komarka a tak… jezdit furt na stezce mezi dedama je vopruz :)

      0 0
    • zaki  

      Ahoj miloshi, tak já jsem to měl přesně obráceně, když jsem studoval, tak jsem žil v Ústí a teď jsem zpátky v LTM. Jednozančně je lepší LTM strana od řeky Labe. Druhá strana – Milešovka apod. není nic moc, málo cest, zarostlé..Směrem na LT je určitě základní „hřebenovka“ po červené. Začíná od hradu na Střekově, přes Němčí, Čereniště, na Dlouhý vrch a sjezd do LTM. Jsou z ní paradní sjezdy dolů k Labi. Z Němčí po zelené – Průčelská rokle (dá se jet jen z kopce, asi to nejtežší v tomto okolí ,co jde sjíždět, dobré pro kamarády z jiných končin, a? si to užijí), z Čeřeniště – Rytina soutěska – výborný , rychlejší sjezd, z Varhoště po žluté k Labi – skončíš v Sebuzíně – ze Sebuzína po modré směrem na Plešivec -na Plešivci doprava přes Kamýk do Libochovan a po cyklostezce zpátky do Ústí. Je toho strašná spousta jen mezi LTM a ÚL. A to nepočítám Krušné hory (Komárka, Nové město, Moldava), Tiské stěny (Tisá, Ostrov, Německo), Bukovou horu a Verneřicko. Super ježdění je na Úštěcku a KOkořínsku – dá se tam přiblížit autem.. Můžeš se držet mapy nebo můžeme vyrazit na kolo a něco projet. V příštím týdnu by to neměl být problém se domluvit…

      0 0
      • Smazaný účet  

        Milešovka je náhodou super! Nepomlouvej, jooo?

        0 0
      • Smazaný účet  

        tak taky se musim pridat ze ‚strana‘ s milesovkou zdaleka neni tak spatna, podle me je to scela vyrovnane, napriklad sjezdik dolu do dolnich zalezlu nabo na opacne strane kopce do stadic, sou fakt prijemny :-)

        0 0
      • Smazaný účet  

        jo a neopomijel bych kopce na sever od usti, je to tam trochu zapomenuty, ale krasny :-) vyhled na tisske skaly stoji zato, nebo temer trialovy sjezd do jiloveho ( nevim ten kopec jak se menuje, podnim vedla minulej rok RM stredohorim ) je vychytafka :-) je tam toho nepocitane. podle me se tady f okoli da jezdit do smrti a porad budesh nachazet novy veci :))

        0 0
      • marapara  

        Taky se přimlouvám za Milešovku. Málem jsem vyjel po červené. Nahoře už se to ale opravdu nedalo :).

        Byl v Ústí minulý rok týden na dovolené. Přejeli jsme za dva dny celý hřeben Krušných Hor, jezdili jsme i na druhou stranu. Parádní byl výjezd na Nakléřov po silnice a pak po hřebenu je krásná cesta na Komáří Hůrku a skvělý sjezd dolů do Krupky. Je tam DH tra?, tak můžeš po silnici nebo po ní :) Další tip, Tisské stěny, pak Děčínský Sněžník – trialový sjezd po červené na silnic a dolů do Děčína. Dál jsem pokračoval do Hřenska, Jetřichovice, Benešov nad Ploučnicí a přes kopec k Labi – asi 125 km. A ještě jsme jeli labskou cyklostezku a vyjeli po 30ti km k nějakému hradu, ale to byla absolutní odpočinková pohodovka :)

        0 0
      • Pardál  

        tak do toho bych šel s váma. já toho moc nenajezdil ale chitlo mě to a tak jestly nemáš námitek tak se múžem domluvyt.

        0 0
    • milosh24  

      Super panove, tak ja jen nasbiram formu a popojedem :))) Musel jsem se znovu regnout, bo jsem si tam dal blbe novy heslo a uz si na nej nevzpomel :)))

      0 0
    • kolodej  

      Zdar chlapi, já jsem z Chlumce a téměř denně jezdím stoupačku na Krušnohorskou magistrálu. Po ní se pak rozhodnu, jestli to vezmu přes Komárku někam, nebo Adolfov, Nakléřov. Tak jestli se chcete někdo přidat, dejte mi vědět na mejl…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.