• juli

    Zdravim vsechny. Nabizi se mi moznost zajistit jarni termin na prodlouzeny vikend bud od 28.3 do 30.3., nebo 4.4. do 6.4. na hájence Cerne lesy u Brtnice (pro stouraly loc 49°17´45.691"N, 15°42´21.02"E).
    Kapacita 40 luzek, za prijatelnych podminek – 60,–Kc osoba/noc + 5,–Kc za KW spotrebovane el energie.
    Napadlo mne usporadat setkani B-F v teto lokalite. Teren v podstate pro vsechny,silnice, cross, XC, FR. Jednalo by se o vylozene soukromou akci, hajenka se pronajima bez jakehokoliv personalu, tzn., ze vareni ci uklid si ucastnici zajistuji sami. Vybavena kuchyne je k dispozici v cene.
    Napadlo mne centralni vareni predem – polivka, gulas, testoviny, pro usporu casu. Takze by cely pobyt nemusel byt drazsi nez cca 500 na osobu.
    Takze pokud by nekolik cyklistu a cyklistek projevilo zajem se potkat, spolecne si zajezdit po okoli, poladit formu na prvni zavody, skouknout nejaka videa a tak, mohu na tvrdo zabukovat jeden z terminu.
    Pro ty kteri nevydrzi bez pohybu ani vecer mohu zajistit nejake trenazery, valce, stacionarni kola…na vyjeti, kdyby nebylo pocasi.
    Alkohol neni zakazan.
    Prijezd je mozny od patecniho rana vlastnimi auty, nebo zajistim svoz z jihlavskeho nadrazi a odjezd nedele pozdni odpoledne.

    Anketa: Prijedes?

    2x
    18%
    Ne
    1x
    9%
    0x
    0%
    0 0
    • Lišák  

      Nechal bych si to líbit! Uvidíme, jak to dopadne-máme měsíc a půl „starého“ bikera, tak na toho to bude asi ještě brzy, ale pokud to půjde, zúčastním se velmi rád! L.

      0 0
    • fík  

      Mirunka říkala, že by mně tedy vzala s sebou, takže jestli můžeme tedy oba, tak by to bylo fajn.

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Nápad dobrej, místo taky, bohužel pro mě ale silně nevyhovující termíny. Tak Ti držím pěsti, ať Tvůj návrh nezapadne a vyjedete. Mohla by to být pěkná akce.

      0 0
      • juli  

        Dik, ale napad je puvodne fousacuv (cca 2 roky zpet v Arestu), vid fousi. Ja se ho jen snazim privezt k zivotu.

        0 0
    • juli  

      Dneska se mi naskytla prilezitost vymenit termin pronajmu hájenky blize k doufam teplejsimu pocasi. Novy termin tedy je: 18.4 – 20.4. tento je jiz natvrdo zabukovan. Doufam, ze jsem tim nezpusobil neresitelny problem Mirunce a Fikovi. Ostatni podminky pripadneho setkani zustavaji a je dobre je pripadne resit tady, nebo pres e-mail, ci ICQ. Navic se nedaleko hajenky v sobotu jede tradicni jarni stafetovy zavod „Okolo Zudova vrchu“, takze dalsi mozna inspirace.

      0 0
      • juli  

        Sakra, tucne mel byt pouze termin. Tak se omlouvam. To je den, dalsi chyba – preklikl jsem se v hlasovani. U mě samozdrejme 100%.

        0 0
        • fík  

          žádný problém, papír snese všechno i několikeré přegumování, +++ je ten úplněk

          0 0
          • juli  

            Ty jo dobre, on je fakt uplnek. Ze by nocni biking?

            0 0
    • Lad  

      Tak tento nápad se mi velice zamlouvá.Nocleh bych asi řešil svépomocí (máme cca 10km od Brtnice chalupu) ale to by snad nemělo být na škodu této akce.Pak už jen vyřešit volno v práci a bude to. Tak doufám že tahle myšlenka neupadne v zapomění a do dubna se ji podaří vyšperkovat k dokonalosti!

      0 0
      • juli  

        Zadny problem, jde o setkani a ne o manevry :-)

        0 0
    • Lasky  

      To je super nápad. Já na jaře pořádám pro úzký okruh kamarádů cykloakci v Jizerkách a má to vždycky úspěch. I když s nimi je to vždycky spíš „hospodatour“ Tohle se tváří víc „tour“ než „hospoda“ tak když vyjde čas, tak se rád zůčastním :-) L(.)

      0 0
      • juli  

        Poridim i seznam hospod v dosahu :-) ale puvodni zamer je usporadat takovou „serioznejsi“ akci ;-)

        0 0
        • Lad  

          Už aby to bylo…fakt se těším,ale musím se modlit aby mi dali volno v práci=/

          0 0
    • juli  

      Pridam odkaz na aktualni prispevek www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…
      a tento zamykam.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.