• prema

    cau lidi. vidim, ze se docela dost lidi hodla ucastnit letosni 24ky http://www.24hours-mtb.com/i. Zajimalo by me, jak resite, nebo budete resit pripravu? nebo bude nejlepsi se nalejt slivovici a celej zavod si nepamatovat? :))

    0 0
    • Darkson  

      k tomuhle dotazu se přidávám, taky potřebuju pár rad. potřebuju poradit kvalitní osvětlení na noc za rozumnou cenu. v první řadě mi jde o to, abych v noci viděl na cestu, nejen abych byl viděn.

      0 0
      • JMT  

        na nocni jezdeni pouzivam celovku za 250 a staci mi (i v terenu)

        0 0
        • JMT  

          skoro bych rek, ze neco lepsiho to chce spis na silnici…

          0 0
          • Fernetbiker  

            24h jsem uz jel(lec nedojel).Jako svetlo staci klasicke svetlo na dva monoclanky,po­radatel stejne klicova mista nasvecuje centralou.A hlavne to chce jet v klidu,na vyblazneni se konci jedna-dve.

            0 0
            • kralovek  

              Ja bych rek takhle … jed kdyz ti to jede, nikam se nezen kdyz to nejede

              0 0
            • pinot  

              Kolik jsi toho jel letos ,když pořád jen kalíš?

              0 0
      • fousac  

        hele, jaky svetlo bych doporucil nejakej „luxeon“… bracha ted poridil Cateye http://www.kasa.cz/index.php?…

        a musim konstatovat, ze je to srovnatelny s moji sigmou elipsoid 2,4W halogen… a vydrz baterek bych videl jako veliky plus..

        BTW: kdyz bude vypadat slusne pocasi, tak se asi zajedu podivat, jak to tam valcite.. ;)) budu vam delat psychickou potvo…eeee…podporu… v nejvetsim kopci si rozablim kresilko a budu pozirat klobasy a zalejvat vychlazenym pivickem.. ;))))

        0 0
        • Darkson  

          co myslíš, že budu dělat já? sedět, pít pivo a cpát se klobásama, jenu toho budu šlapat do pedálů. Limit 3 hodiny na jedno kolo- to bych se stihnul během závodu i docela slušně ožrat:-)

          0 0
          • prema  

            tak to si rekneme po 18 hodinach.. :). to ti velice rad pripomenu.

            0 0
            • Meesha  

              to pak nezbyde nic jinyho nez se ozrat do necitlivosti! :-))

              0 0
    • kralovek  

      Kdyz jsem se pripravoval ja, tak jsem

      1. Objel vsechny dlouhe maratony co se do te doby jely. … sam se pro lenost do takovych terenu nedostanu.
      2. Zbytek casu, jezdit, jezdit, jezdit 200, 250 km … co nejdyl. Telo si musi zvyknout, ze jak se sedne na kolo, jen hned tak se z neho nesleze.

      Co se taktiky tyce …

      1. moc si nevsimat ostatnich. Tim mam na mysli kdyz mi to jede, tak jedu a na nikoho necekam … kdyz mi to nejede, nikam se nehonim.
      2. po kazdem 1 az 2 koulech (9km) jsem zastavil na obcerstvovacce napit se sladkeho caje, snedl nejakou tycinku, kousnul do chleba se salamem, krery jsem zbytek kola zvykal (na spolknuti uz nebylo sil).
      3. kazde 2. kolo energy (no ten gel, jak se to sakra jmenuje? … ten co se ma jist tak max 2× za den) … ja jich sezral 23
      4. nedavat si dlouhe pauzy
      5. Jet prez noc … v noci je to vubec nejlepsi … udela se nejvetsi skok v poradi protoze vetsina si jde zdrimnout … a hlavne to jede vubec nejlip.

      Uvazuju o Zasove … jel jsem pred 4-mi lety a rad bych zas … zalezi, kolik se mi povede objet maratonu.

      GOOD LUCK

      0 0
      • orca  

        Jeste skromnej dotaz , a co zázemí ? Pokud jsi jel teda sám byla tam s tebou nějaká osoba či jsi měl batoh u pořadatelů v místě cíle ? A co vzít sebou ? A co oblečení stále v jednom nebo jsi se převlékal ?

        0 0
        • kralovek  

          jo zazemi je sakra dulezity … ti co jeli v tymech meli nespornou vyhodu Ja tam byl upne sam, jen tan za mnou obcas prijela moje holka … bohuzel jen obsas.

          Rozhodne ti radim … nespolehej na kvalitu obcestvovacky … vezmi si kompletni zasoby co si myslis ze budes potrebovat i kdy bys to pak mel vyhodit do popelnice.

          Na te zasove 2001 , jsem nestacil zirat. Jejich obcerstvovacka byla uplne nahovno … krajeny salam, syr, banany, sul … tot vse. Zaddna houska, tycinky atd. … NIC Kazdy zavod na 50km je vybaven lepe … a to bylo startovne 700Kc !!!!!! Jediny co bylo pozitivni byl sladky caj … ten mi chutnal.

          Pred zavodem jsme dostali takovy kupon … ja se to bezne dela … na gulas. Kdyz jsem se na ty obcerstvovacce zeptal, a co takhle neco k jidlu, tak mi rekla … „vy jste nedostal ten kupon?“ … uzasem jsem malem chcipnul

          0 0
        • kralovek  

          jo a co se tyce batoh … postavil jsem si tam stan a vse dal donej …

          co se tyce obleceni … asi do 2 do rana jsem jel jenom v rukavech … pak si matne vzpominam, ze jsem si vzal na chvili sustacku

          0 0
    • orca  

      Mám dotaz pro ty kteří by i jeli ale chybí jim do party lidi 1 – 3 lidi bez ambicí na bednu. Dejte vědět možná se doladíme a dohodnem :-)

      0 0
    • pinot  

      .

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.