Jake silnicni kolo do 20.000,- ?

19 nepřečtených
  • Jacker

    Kamarad shani nejakou novou silnicku do 20.000. Jelikoz se v silnickach vubec nevyznam (jenom v MTB atd…) poradte prosim. Dik Slava

    0 0
    • Petr_67  

      A musí být nová? Prodávám kolo Fort s Campagnolem, vel. 57 ve velmi dobrém stavu za 12000. Když tak zašlu foto.

      0 0
    • zwwak  

      Hlavně co nejlepší rám a na český silnice co nejpohodlnější rám. Ostatní je do začátku víceméně jedno. Fakt je, že jetý klo není špatnej nápad. V Praze seženeš jetý klo za slušný pěníze u Čuňase.

      0 0
    • norman  

      Za dvacítku se sežene velmi slušná silnice ( s ohledem na to, že šetříš spoustu peněz za drahou vidli :-) ). Klidně bych šel do dobrých ojetin, kámoš třeba koupil krásnou silnici, minimálně jetou, s Shimanem 600, na duálech, za 12 litrů. Zvlášt´ poté, co si noví majitelé uvědomí, že na našich silnicích se prakticky nedá jezdit, končí silniční kola na hřebíku a po 1, 2 letech jdou jako minimálně jetá do světa. Já už taky suším silničku ve stodole u rodičů. Ppo letošní zimě je stav silnic takovej, že crosse považuji skoro za nepodkročitelný minimum. Pokud chce kámoš jezdit v Čechách, a? si to dobře rozmyslí.

      0 0
      • McBlacky  

        zase to že jetý silnice jsou v dobrým stavu je daný taky tím, že na silnici kolu moc nenaložíš. Bika párkrát protáhneš pořádně terénem, a hned koukáš co je na výměnu :)

        0 0
        • cabbage  

          si nikdy nevidel lempla na silnicce ze pises takovy nesmysly?:)) silnicce se da nalozit v terenu, vlastne to ani nemusi bejt teren.:)

          0 0
      • memorex31  

        re: norman Zvlášt´ poté, co si noví majitelé uvědomí, že na našich silnicích se prakticky nedá jezdit…? No, tak my v SR mame urcite horsie cesty ako vy v CR a u nas sa teda da jazdit v pohode. Tiez som sa toho bal, ale cestak vydrzi fakt o moc viac ako vyzera. Aspon ten moj uz prezil nejake tie „horske“ zjazdy a nebolo treba vacsinou ani docentrovat, ani defekt… A to nemam ziadny super stroj…

        0 0
        • norman  

          Nechci ti kazit iluze, ale silniční cyklistice jsem se poměrně intenzivně věnovat v letech 1982 – 1988 ( od roku 1990 sem měl delší pauzu, a jezdit jsem začal znovu až koncem 90 let). A dnes mě, ve srovnání s tehdejší dobou, nebaví riskovat v desetinásobným provozu převálcování kamionem , imbecilem v bávu s kšiltem dozadu, a koneckonů mě sere i to věčný drncání dírama. Nebaví mě, když mě vedle jedoucí auto nacpe ve sjezdu do 15 cm hluboký díry, který se prostě nemůžu vyhnout. Klidně si centruj do alelujá, já to do loňska taky tak dělával, ale dnes si raději rozbiju rypák o strom vlastní blbostí než aby mě zmrzačil někdo jiný na přecpaných silnicích. Nepopírám, že jsou v Čechách horší a lepší lokality pro silniční cyklistiku – já silničku nechal u rodičů tam, kde ji alespoň občas využiju. Ale třeba tady v Krušnohoří, kde žiju, je ježdění na silnici buď o život nebo o imrvére stejných trailech, který jezdíž do zblbnutí.

          0 0
    • Volf  

      Jako bejvalej silničář bych ti spíš poradil jinou věc. Ona ta silnice je docela specifická a hlavně má úplně jiný dimenze než MTB. Osobně bych se spíš pokusil si silničku třeba na týden dva půjčit a zjistit, jestli tě vůbec bude bavit a jestli ti dává to co jsi čekal, protože pak by se ti taky koupená silnice mohla docela blbě prodávat.

      0 0
      • HonzaV  

        Naprostej souhlas, taky jsem po jedný pošilhával, půjčil jsem si ji na týden a rád vrátil. Nuda, nuda, šeď, šeď…

        0 0
      • lubos  

        Pokud je kde jezdit, tedy vedlejsi silnice s dobrym asfaltem, mirne zvlnena rovina, stromove aleje, malo vozidel (malo frekventovana cesta), nebo ruzne horske oblasti mimo hlavni provoz … jo to je fajn, moc fajn.

        0 0
        • McBlacky  

          jo to by bylo super, ale jedinou lehce zvlněnou alej s malým provozem znám ze Stříbrný Skalice do Jevan a to je na pořízení slinice málo :(

          0 0
    • Petr_67  

      Mnou nabízená silnička slevnila už na 10000:-) Viz výše a omlouvám se za inzerci.

      0 0
    • Baracuda  

      Taky bych radil nejakou jetou silnicku – zastara vetsinou moralne, nedorasi se tak jako bajk. Souhlasim i s tim, vyzkouset si ji. Jinak nesouhlasim s tim, ze tu nejde jezdit – ten kdo chce hleda duvody, kdo ne, ten vymluvy…:-)

      0 0
    • 2-czech  

      kdyz vsichni radite ojetou silnici tak ja mam na prodej Svoradu komplet na Ultegre za 20000…do inzeratu na silnicky se tady stejne nikdo nediva:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.