• bagio

    Pojedu na dovču na Nové Mlýny a samo si beru bike sebou.Poradi nekdo kam zajet a kudy.Nejake WWW s trasama nebo vlastni.Do leta daleko ale letí to.

    0 0
    • cabbage  

      zajed si na svatej kopecek, ale bacha ten vapenec je tam vychozenej a klouze. jinak to tam nestoji za nic...........

      0 0
    • sraldo lattrinny  

      Moc tras tam není jezdím tam každoročně na Burčák. Máš to projetý za dva dny. Doporučuji projet LednickoValtický areál až do Mikulova. Něco málo poježdění je na hřebenu ale je tam dost zakázaných úseků! Zkus výlet do Rakouska na falknštejn(tak nějak se to jmenuje). Jinak je to rovina. Stačí turistická mapa.

      0 0
      • forest  

        ted jsme byli s kamosem o velikonocich na jizni morave, ale nakonec jsem se na palavu vykaslali, protoze jsem „zaslechli“ neco o zakazanych usecich, nevis nejake podrobnosti (presne kde na tom hrebenu), jako lezec vim, ze je tam silene omezeni horolezecke cinnosti (hnizdeni ptaku)

        0 0
    • BOREK  

      je to tam ok, byl jsem tam 2× /pokazde prselo :(/ ale i tak dobry jel jsem tam z Uherskeho Hradiste pres Valtice, Lednici, proste parada, priste to protahnout do Rakouska:).

      0 0
    • paww  

      myslím že na bikování to moc není, placka vhodná pro výlet s rodinkou. Ideální je někde u Valtic opustit republiku a vrhnout se do rakouska. již zminovaný falklstein ap. myslím že by se tam dal udělat okruh, který by tě zase vrátil na místo startu. odkazy nevím ale někde na webu bude něco ležet, podle mě vystačíš s turistickou­ mapou.

      0 0
    • preacher  

      Bydlím kousek od Pálavy a teda bikovat mě tam ještě nenapadlo. Je to takovekj kopeček na rovině.Navíc je to tam víceméně zakázaný. Snad v okolí – Lednicko-Valtický areál (Lednice-Janohrad, Minaret zámecký park, koně, akvárium Malawi, Valtice – Tři grácie, zámek, perfektní vinotéka, bunkry, Mikulov – zámek, muzeum a galerie). Dále třeba soutok Moravy a Dyje,Věstonice – muzeum, nebo vzdálenější místa Mikulčice – vykopávky. Terén vhodný tak pro treková kola, samá rovinka, kopeček sporadicky, vhodné pro rodiny s dětmi.více na www.lva.cz

      0 0
    • tjuren  

      Nic moc, Palavske kopce spíš přejet po silnici, pěšiny jsou zakázaný nebo moc strmý. Okolí vhodné pro rodinné výlety, ale dost stezek vede po silnicích což je český nešvar. Doporučuju si vzít spíš windsurf a o kole klábosit v kempu.

      0 0
    • pavelr  

      V Mikulově jsem byl na vojně. Je to jedno z posledních míst, kam bych jel na dovolenou. Na Pálavu a Sv. kopeček asi spíš pěšky, takže zbývá Lednicko-Valtický areál. Přesto bych se nebál vzít si kolo s sebou, za týden nebo dva to tam všechno stejně neprojedeš. Taky jsou někde v okolí bobři. Pokud nepiješ víno, tak rychle začni a budeš spokojený.

      0 0
      • bagio  

        Dekuju za rady a to Rakousko by mohl bejt dobry,to me vubec nenapadlo.U nas v Zeleznejch horach mame kopcu az az tak to tam bude docela zmena.Horsi to bude s tim vinem ja ho vazne nepiju,Plzen nebo ,,G 12,, to je lepsi taky se to snad tam da sehnat ne?

        0 0
        • pavelr  

          Pokud budeš v Pasohlávkách v kempu, tak tam se nechá sehnat snad jakýkoliv pivo. Když jsme u těch Železnejch hor, nechá se sjet na kole, nevím, jestli se to jmenuje Lovětínská rokle nebo jinak, vede tam turistická značka, slízá se do ní ze silnice a vypadá to, že tam bude hodně šutrů a nemyslím údolí s továrnou na konci? Dík.

          0 0
          • sraldo lattrinny  

            Lovětínská rokle je tak pro kategorii RedBullRamPage, nebo pro sebevrahy. Nelze ji projet ani podle Lovětínskýho potoka, tedy jenom úseky kde přenášíš. Je tam spousta lepších tras jetelnejch a s pořádným stoupáním.

            0 0
          • bagio  

            Souhlasim s tim Red Bulem,bydlim asi kilak od tamtud a vazne se to neda jednou sem to skousel od nas odspodu ale ne ne.Da se tady jinak celkem dobre stoupat i klesat je to v okoli opravdu zazivny takze ty roviny na ty Morave to bude asi odvaz a po silnici,to primo miluju.

            0 0
            • sraldo lattrinny  

              Je to zvláštní bydlel jsem drahně let ve stejný pr?ce a nevím o tobě? Jakýho máš bajka a? tě mohu identifikovat?

              0 0
              • bagio  

                Ted jezdim asi od zari na spyderovi a pred tim jsem mel meridu nez mi ji v Chrudimi svihly.

                0 0
                • sraldo lattrinny  

                  OK uz jsem v obraze Já jsem ten druhej od dodavatele a dvorního mechanika. Tak si ji letos na Manituovi víc opatruj a nejenom tam :-)

                  0 0
                  • bagio  

                    Uz taky vim o co GO,chudak mechanik ma toho v kolbence nejak moc,potreboval bych ho trochu prejit,snad pristi tyden.

                    0 0
      • senožrout  

        Náhodou tam mají alespoň pěkný baby. V létě jsme jeli cykloturistiku podél hranic s kolama „natěžko“ Na Pálavu jsme ty kola s báglama vyrvali a kola přez ní pževedli, když se tam nesmí jezdit. Za Pálavou jsme zase nasedli a v Horních Věstonicích byly zrovna hody. Joj, to nemělo chybu :-)! Ta kulturní vložka byla vydatná a v Mikulově se mi taky líbilo. Ten kraj mám prostě rád. Jsem sice z Plzně, ale moji dávní předci tam kdesi měli kdysi ve středověku tvrz :-). Škoda, že už je to tak dávno a tvrz je vháji :-), taková restituce ve vinném kraji … :-)

        0 0
    • MartinS  

      Nové Mlýny skutečně pro bikovaní nejsou vhodné, jediný kopec, který stojí za to je přejezd z Pavlova na Pernou nebo Kletnice, je to ale po asfaltu.Záleží také na tom ke kterému jezeru jedeš, I. nádrž(u hlavní silnice) je spíše komerčně orientovaná, kemp, diskotéky…II. nádrž je přírodní rezervace a nakonec podle mně nejlepší je III.nádrž.Na surfování nejlepší plocha, v Pavlově množství sklípků, skvělí lidi…

      0 0
      • bagio  

        Jedu do campu Merkur sle ktere jezero to je ,takto teda nevim

        0 0
      • Caryfuk  

        Moje rec, kdyz fouka litat na vode v Pavlove a kdyz nefouka vyplazit se na Divci hrady se sjezdakem a zase letet.:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.