Omluva na začátku příspěvku

77 nepřečtených
  • Mayan

    Zdravím. Taky vám při čtení příspěvků přijde trapné jak se vždy na začátku threadu tazatel omlouvá za to že to nikde nenašel a tak že píše? Zdá se mi že je toto forum trochu pokřivené. Nevím komu by se líbilo, kdyby toto forum mělo 10 threadů za měsíc… Nebo je tu snad nějaká policie nebo „lepší lidi“, kterých by se měl člověk bát a předem preventivně omlouvat a podlejzat aby mohl beztrestně založit nový thread??

    0 0
    • CZiko  

      No právě že tady takoví lidi jsou no:( Musím se říct, že pokud se chce člověk zeptat na nějakou, pro ostatní Jarinovskou otázku, hodně lidí začne rýpat… Ale třeba začínající bajker o tom opravdu moc ještě neví, a to mluvím i za sebe. Když jsem tady začal chodit, tak jsem taky čuměl jak tele, a někdy čumím i teď. Tak buďte shovívaví, protože jste všichni někdy začínali :)

      Ovšem k threadům jako Athlon vs. Sempron se nevyjadřuji. Od takových diskusí tady jsou i jiné servery přes počítače a je jich určitě dost…

      0 0
      • Mayan  

        Přesně tak, souhlasím s Tebou, pokud je tu vysloveně dotaz, který sem nepatří nebo je poznat že někdo rýpe, tak a? se smíří s tím že na něj někdo nebude mít náladu a napíše mu něco nemilého. Taky se považuju za začínajícího bikera, forum čtu pravidelně už dlouho, a sám moc nepřispívám, protože spíš čumím :) a učím se. Ale pokud se už zeptám, nebudu se přece za to omlouvat a prosit a? mi nenadávají. Na dotazy tady to forum přece je.

        0 0
        • CZiko  

          tak tak:)

          0 0
        • wroum  

          me je fuk jestli se nekdo na neco pta uz ponekolikaty, ale vadi mi dotazy na pocitace a uplne me jebou dotazy spojeny s bezkovanim. to at si tazetele resej treba na www.bavi_me_behat_jak_kreten_na_lyzich.cz, s b-f to nema co delat a byl bych i pro to, aby se dotazy netykajici cyklistiky mazaly hned v zarodku. co je me do toho jaky kdo chce topanky na lyze a ze ma ohlou hulku – jeho problem a sem to nepatri.

          0 0
          • hanz  

            no já zase na jiná fora nechodím, protože když se jako novej zeptáš na foták na jejicj foru tak se ti dostane v nejlepším případě jeda odpověd o jedné řádce bez jakýchkoliv důvodů proč. A mazání je už total ********** protože kdybi admin něco podobnýho chtěl tak to tu napíše, když mě něco nezajímá tak to nečtu. Lidi tady na bf už celkem znám a vím od koho brát názor vážně a nad čím se jen pousmát, proto se tu rád zeptám když budu něco potřebovat aj na OFF TOPIC. Takže rada pro tebe..nezajímej se o to co tě nezajímá a budeš míl lepší život.

            0 0
            • wroum  

              vim co tim chces rict. ale nebylo by teda pak lepsi aby se tohle forum jmenovalo: forum o vsem co taky muze zajimat lidi jezdici na kole? jednou to je bike-forum a s tim bezky a spol nemaj moc spolecnyho, ja to samozrejme muzu ignorovat, ale casem se to muze dostat tak daleko, ze budu ignorovat vetsinu prispevku, protoze se tu budou lidi ptat na to jaka zubni pasta je nejlepsi… nehlede na to, ze kdyz uz sedim u netu, dokazu si zjistit leccos sam a nepotrebuju se ptat jaky si mam koupit boty na bezky na b-f. dalsi vec je ze urcite mi nekde jinde na foru specializujicim se na bezky nekdo poradi a kdyz ne, tak na internetu je spoustilion informaci – jen hledat a kdyz to nekdo neumi, neni to duvod aby prudil na ty jediny strance kam se umi nalogovat. B-F beru jako zabavu a „debatu“ na ruzna temata oboru ktery me bavi a zajima, nehledam tu jenom informace, bavi me se s ostatnima hadat, ale nebavi me cist a ani ignorovat prispevky, ktery tady nemaj co delat.

              0 0
              • hanz  

                jasně beru to taky tak, ale prostě mě by taky napadlo se tu zeptat na nějakej off topic.....zatím je to myslím v pohodový míře, kdybi se to mělo rozrůst do větších rozměrů tak je určitě třeba zasáhnout ale takle mi to nevadí. Prostě se radši zeptám když potřebuji jen jednu info tam kde to znám než někde jinde. Už jsem si tu prostě vytvořil seznam lidí jejich ůsudku věřím a o nichž si myslím že maj stejnej pohled na material apd. jako já.

                0 0
              • orca  

                Nemohu s tebou souhlasit… dle mého třeba to běžkování patří k oblíbenému doplňkovému sportu cyklistů. Což obráceně třeba ukázala Katka N. jako vynikající běžkařka předvedla jak kolo ji v létě je blízké a i výkony byly více než slušné… A tak pokud v nadpisu je jasně napsané že je to dotaz na běžky tak to nečti a máš klid a nech ostatní aby si poradili a bude tu veseleji..a bez emocí…

                0 0
                • wroum  

                  taky nemohu souhlasit. pro me je doplnkovy sport treba frisbee a squash a ani me nenapadne se na cyklistickym foru ptat, jaka raketa je lepsi a kterej talir lita lip ve vetru. samozrejme bych moh, ale nepatri to sem.

                  0 0
                  • Lance  

                    no a ktera raketa je dle Tebe lepsi, pripadne talir. Ty jo uz jsem musel reagovat. Ty a Radek Broz – vy to musite mit v zivote fakt tezke, kdyz vas serou takove blbosti. O nic nejde, a diky tomu,ze se zucastnujes teto diskuse,tak dokazujes,ze te vlastne bavi, tak se na to bud vykasli nebo pis dal. Tim Ti chci rict,ze Tve prispevky jsou mi zcela „luft“. Proc by se tu nemoh zeptat na cokoli. Jedna se o urcitou komunitu ne? A to se musis furt bavit jen o kole, jak nejake pako? Neumis se pobavit ohledne jineho tematu? Kde to mas zakazane? Ukaz mi kde? A klidne se do me pust,ale vsimni si,ze plno debat tu je o h..... Vadi to nekomu? Pokud jo jejich problem, jestli se chcou trapit zcela zbytecnyma a nepodstatnyma vecma. Mej se

                    0 0
                    • wroum  

                      nejlepsi talir je modrej a nejlepsi raketa je ruska.

                      je spousta veci na ktery bych se chtel zeptat, ale tohle je forum o kolech, a tak se ptam jinde. mozna se budes divit, ale tezky to nemam. vsechny (skoro) ty debaty o hovne spojuje jedna vec – tykaj se kola (aspon zezacatku). zakazane to neni, ale podle me to sem nepatri (ja vim ze nezabranim tomu, aby zas nekdo nepolozil nejakej dotaz mimo). Ne ze by me to nejak extra sralo, ale nemuselo by to tady byt. Na foru o kockach by se taky nikdo neptal na to jak spravne stahnout kralika.

                      0 0
                      • Lance  

                        no vidis,takze moc Te to nesere, protoze porad dabatujes, heled nemas to jedno? kasli na to ne? mimochodem talir modry mam,ale raketu ruskou ne:) a ber to tak,jak uz jsem psal vyse, je to tu urcita komunita lidi,ktere to kolo spojuje,ale pri te prilezitosti se zeptas nebo bavis o cemkoli ne? Nerikej mi,ze kdyz sedis v hospe u piva,tak kecas furt o kole? Pokud jo,tak to uz je nemoc ne? I kdyz mi to taky tak nekdy pripada – z vlastni zkusenosti:), ale kecas o vsem ze? musim se pochvalit jak hezky jsem to napsal:)

                        0 0
                        • wroum  

                          hezky si to napsal :-)

                          presvedcil si me, az si nebudu vedet rady s cimkoliv, taky se zeptam na B-F. ale pak se nedivte… do hospody jdu tak max 5× do roka a piv vypiju asi taky tolik. jinak zalezi samozrejme s kym se bavim. ne kazdej je schopen a ochoten se se mnou bavit na tema, ktery nadhodim. ovsemze kecam o vsem.

                          0 0
                          • fousek  

                            tomuhle rikam debata o hodne velkym h…e:-)

                            0 0
                            • wroum  

                              porad lepsi nez se bavit o fotbalu.

                              0 0
                              • Lance  

                                nedival ses nahodou v sobotu na spartu?:)

                                0 0
                              • fousek  

                                no to kazdopadne, me ta debata vubec nevadi (kdyby mi vadila tak do ni neprispeju), ale takhle si proste predstavuju debatu o h…e, dokonce sem se pristih ze vyhledavam jen debaty o h…e, protoze vetsinu tech. problemu na kole mam vyresenejch a radit taky nemuzu, protze nic nevim

                                0 0
                        • Medi  

                          Souhlas! Dyž jedeš na kole tak taky furt netočíš jaké kufry, vidla…

                          0 0
                    • Radek Broz  

                      jj, nemame to lehke;-) Mozna to vypada, ze me to sere mnohem vic, nez jak tomu ve skutecnosti je, ale kdyz uz se rozjela debata smerem, ze bezky a soccer jsou naprosto OK, tak vyjadruji opacny nazor. Taky jako Wroum delam jiny doplnkovy sporty a taky to tady nikomu necpu. Svym zpusobem mas pravdu, ze me tyhle diskuze o nicem do jiste miry bavi, ale to tebe taky, kdyz do nich taky pises;-)

                      0 0
                      • Lance  

                        Ale tady to nikdo nikomu necpe:) A mas pravdu bavi me to,coz Tebe taky kdyz reagujes ne? A souhlasim s fouskem – viz. vyse – jak pise,ze vyhledava debaty hlavne o h… jo vyhledavam,ale to vyhledava daleko vic lidi, vsiml sis? Ne kazdeho zajimaji tech.rady, Nekdo se na neco zepta a odpovi mu par lidi zasvecenych v te otazce,ale kdyz kecas o nicem – na to mam ted naladu,proto tak dlouhy clanek:) – tak tam prispeje kazdy a na tom to je postavene – proste kecas,odreagovani od prace. Nepotrebuju furt cist jaky je rozdil mezi vidlou x a vidlou y – mam vidlu,a proto to neresim,:)

                        0 0
          • Kreten  

            hele co mas proti mne:D

            0 0
          • CZiko  

            V tom jsem s tebou za jedno… na bike foru by se mělo řešit bajkování a ne běžky nebo počítačové procesory. Ty co se kol netýkají by se měly mazat. Otázkou je, kdo by to furt dělal:(

            0 0
          • blue  

            nic proti tobe, ale z nekolika tvych poslednich prispevku mam pocit, ze mas nejakej hodne velkej problem s toleranci… souhlasim, ze dotaz na komp tu nejspis nema co delat, ale bezky s cyklistikou tak trochu souvisi a ze zrovna tebe to nebavi a ze se venujes jiny bikovy discipline, je jina vec… necti to a hotovo, mas tam na to tlacitko Blokovat, je to jednoduchy ;-)

            0 0
            • pavitas  

              souhlas, taky sleduji ze nema v posledni dobe moc pochopeni pro jine. ale podle me je to jen docasne a zpusobene hlavne tim, ze je odobi ktery nepreje bajku, at uz pocasi nebo to, ze ma zrovna neco s nohou ;-)

              0 0
              • wroum  

                to je opravdu jen zdani – v posledni dobe sem nemel moc casu na B-F, tak sem reagoval jen na to co mi vadi. z toho je mozne usoudit to co ste vydedukovali. a je fakt ze vidina neohebneho kolene na cca 3 mesice me taky pekne jebe, zvlast kdyz si du zejtra pro novej ram.

                peace:-)

                0 0
            • wroum  

              sorry blue, ale podle me to nema nic spolecnyho s toleranci. tolerantni sem totiz az dost (opravdu v realu:-). bezky s cyklistikou maj tolik spolecnyho jako vzpirani s plavanim (taky to je sport). ja se sice venuju hlavne jiny bikovy discipline, to je pravda (i kdyz uz mam i silnicku), ale sem schopen a ochoten tolerovat dotaz kohokoliv a nacokoliv tykajiciho se kol, ale ostatni dotazy sem nepatrej (bez ohledu moznosti blokace). jde o princip.

              a navic se divim ze zrovna ty me narknes z nedostatku tolerance. vetsinou ses to ty, kdo prvni hulaka neco o vyhledavani, kdyz se objevi dotaz, ktery tu uz byl. taky muzes pouzit „blokovat“ a odpustit si to :-)

              0 0
              • blue  

                nevim, kolik vzperacu chodi mimo sezonu plavat, ale bezky jsou proste pro vetsinu cyklistu jeden z hlavnich doplnkovejch sportu, tolik k tomu

                co se tyka opakovanych dotazu… myslim, ze se tu strhla obrovska hysteri ohleden omezovani zakladani prispevku, ktera vznikla ze zasadniho nepochopeni… podle me vubec nejde o to, jestli nove polozeny dotazy jsou nebo nejsou dostatecne odborny, ale jde o to, ze spousta tech dotazu je opravdu polozena zbytecne… jako ukazkovej priklad se predvedl jeden z nejvetsich kriklounu bucew, kdyz se zeptal na vec, ktera se resila o dva tri radky pod nim… to je ta zasadni vec, zakladani threadu na tema, ktery se aktualne resi v nekolika jinejch, o to podle me jde v otazce omezovani zakladani prispevku

                pokud je to neco starsiho, tak mi to zas tak nevadi, protoze souhlasim, ze vyhledavani je uz trochu slozitejsi v tom mnozstvi informaci

                a pro tvoji informaci, blokovani vyuzivam vic nez dost

                0 0
                • wroum  

                  ja chodim vic plavat nez behat na lyzich (vubec), takze pro me by byl dotaz na vyber plavek min offtopic nez dotaz na boty na lyze. spousta sportovcu (i ty vzperaci) chodej plavat, protoze plavani je vhodny doplnek ke kazdemu sportu. dalsi vec je, ze „co cech to lyzar“, ale bezkaru je min nez sjezdaru a stejne se tu nikdo nepta na to, jaky si ma koupit prezkace.

                  omezeni zakladani prispevku je podle me taky blbost. ad Bucew – sem asi jedinej z B-F kdo ho v realu zna, ten clovek neni blbej a dela si rad z lidi legraci. presto jsou ale veci ktery sou pravda a nikdo mu je neveri.

                  0 0
                • TinkTink  

                  Myslim ze nemas pravdu. Z meho okoli na bezky poradne nechodi zadny cyklista.

                  To leda chrti a tech rozhodne neni ta vetsina :)

                  Taky me ty thready o bezkach nezajimaj…ale vic me nezajimaj diskuze Prazaku, kteri se hadaj kam chcou jet ten kterej den…

                  0 0
                  • blue  

                    to ze zrovna ty se nepohybujes mezi chrtama, je ale uplne jina vec

                    0 0
                    • TinkTink  

                      No to neni pravda.. :)…Nekolik jich znam a dokonce i osobne :)…a zadnej z nich nemarni svuj cas na bezkach :)

                      0 0
                  • Radek Broz  

                    Chrti v mym okoli bezkujou snad vsichni, coz je asi dany tim, ze jsou stopy vsude kolem. Nic to nemeni na mem nazoru, ze sem bezky moc nepatri. To, ze se tu prazska cast b-f komunity domlouva na vyjizdkach, bych jim toleroval, ale otazky typu „kde sledovat Ligu mistru“ me dokazou vytocit do naproste nepricetnosti.

                    0 0
                    • Andrzej  

                      :) uz delsi dobu sleduju tvuj antifotbalismus, ja sice taky fotbal nemam rad, ale tak to nehrotim… myslim, ze na b-f se projevilo, jak spoustu lidi dokaze vytocit poradnejsi zima, moc lidi tady je nejak nervoznich ci co a to jde videt ve vsech smerech viz napr diskuze o upravach na foru,proste nam chybi kolo a tak sme celi podrazdeni

                      0 0
                      • Andrzej  

                        jo, a nebylo to ani moc urceno primo tobe, ale vicemene vsem…

                        0 0
                    • Peslezedirou  

                      Nazadárek, jen mě napadla taková věc pro admina : nešla by založit taková nástěnka kde by člověk mohl dát nějak časově omezené info o srazu švihu a tak........potom by srazy pražské komunity nevadily třeba zlíňákum a obráceně. Jen jsem to uvedl jako příklad, i když pro mě osobně není problém juknout na nějaký jiný regionální příspěvek.........

                      0 0
                      • admin  

                        BIKE-AKCE → Pridat akci (typ Vyjizdky)

                        0 0
                        • cabbage  

                          hmm, „bike-akce“ to sem za tu kratkou dobu co sem na foru ani neotevrel, ma to jednu nevihodu- neni to na ocich, nez si nekdo vsimne ze je tam nejaka vyjizdka, tak je tejden po ní.

                          0 0
                          • Peslezedirou  

                            Myslel jsem udělat něco víc akčnějšího, tahla sekce je tak dobrá pro nějaký dlouho dopředu naplánovaný marton a nebo výstavu. Nějaké malé okno které by se otevřelo po přihlášení, člověk by si nastavil region atak. Nevím jak by to šlo udělat technicky, jsem normální uživatel :o)) Ale tahla věc na foru tolik nepálí, alespon podle mě.............

                            0 0
            • wraftler  

              bezky suvisia s cyklistikou? hehe asi tak ako pesia chvodza a ta nesuvisi vobec:)

              0 0
              • cabbage  

                to by ses divil, schvalne se koukni do historie kolik je tam prispevku na tema pesaci, myslim ze ti jeste nedosel vyznam uslovy „Vse souvisi se vsim“

                0 0
          • robero  

            no ja nevim, dotazy na pocitace se mi taky moc nelibi, a tak je ignoruju… A co se tyce diskuse o jinejch sportech, tak proc ne? Vetsina lidi se tu muze pravem nazyvat sportovcema telem i dusi, ale snad nikdo z nich nerekne – nedelam nic jinyho nez jezdim na kole… Takze temata tykajicich se jinych sportu jako doplnku mi neprijde zas tak mimo. Krom toho, vetsina threadu se tu stale tyka kol, takze bych to nehrotil… Az to bude v opacnym pomeru, tak bych to resit zacal..

            0 0
            • robero  

              hm, asi budu vypadat jako schizofrenik, ze odpovidam na vlastni prispevek, ale dal jsem si praci spocitat thready na uvodni strance ktery nemaj vubec nic spolecnyho s kolama – ze 100 zobrazenych jich bylo 5!!! :-)

              0 0
          • hydrant  

            já jsem naopak rád za menší diskuzi o běžkách, protože dle mě k zimní přípravě chrta téměř neodmyslitelně patří. O běžkách nic nevím, žádnýho slušnějšího běžkaře neznám, v krámě mě povedou ke koupi lyží, který potřebujou prodat nějakýmu bulíkovi ( mě ) a jedině tady jsem se dozvěděl spoustu zajímavých názorů, který můj nákup nasměrují k úspěšnému závěru – vyhovujícím lyžím. A možná tady příští podzim vyhodím dotaz směrem k plavání, protože chci příští zimu zařadit 1× týdně bazén a nepřijde mi to od věci – od kola. A Athlon Sempron nečtu, nic mi to neříká, ale nevzrušuju se, toleruju to.

            0 0
          •  

            hele vim že moje ohla hulka nemela s bikem nic spolecnyho, ale potreboval sem to dost rychle a vim ze tady do pul hodiny nekdo urcite odpovi, mnohdy i mnohem driv a na hledani a registraci v nejakym foru o lyzich sem fakt nemel cas.

            Jinak tyhle temata by se treba dali resit ve vyhrazene casti, proste ze by byla jakasi dalsi sekce Offtopic forum nebo tak neco.

            0 0
          • xstefi  

            Trochu pokrivenej nazor, bych rekl. BF podle me neni o kolech, ale predevsim o lidech, bikerech a dalsich. A jelikoz to nejsou jen vygumovany stroje, tak se zajimaj i vo jiny veci, mimo jine i bezkovani, protoze je to dobrej trenink.

            0 0
          • Darkson  

            možná právě proto je tu kategorie „off topic“ a nadpis threadu, aby ho přítomní nezájemci nemuseli vůbec otvírat

            0 0
    • Romus  

      Vidíte ten nápadnej nápis bike-forum… to asi znamená že to bude mít něco společnýho s kolama a to by se mělo respektovat, a to že galuskáři jezděj na běžkách mě vůbec nezajímá… já znám víc bajkerů co považujou za zimní přípravu dlouhodobý kalby a hulení… a přesto nikdo nezaložil forum – co se líp bleje???… prostě náký běžky a počítače tu nemaj co dělat, nechápu proč ti lidi nepíšou na spec. weby kde jim určo líp poraděj…

      0 0
      • slayer  

        Asi jsou nesvéprávný a ty weby si neuměj najít, tak se už na ty chudáky nezlob. :)

        0 0
      • Mayan  

        Nijak neobhajuju příspěvky které se cyklistiky netýkají. Já měl na mysli příspěvky které se cyklistiky týkají a přesto se tazatel musí preventivně omlouvat, že se ptá na něco co neví…

        0 0
      • robero  

        hm, tak to musej bejt supr bajkeri a hlavne v pohode!!! :-))) kam se na se*u!!! :-(

        0 0
      • enjoy  

        ja tyhle offtopic dotazy docela chapu.proste se tu nekdo cejti mezi svejma tak se zepta.nevim co na tom nechapes ty.ale ty mas teprve starosti jak se dobre zabydlet na stredni skole takze…

        0 0
        • wraftler  

          hehe dedko zamaxroval?

          0 0
        • Romus  

          Jsi starší a chytřejší… proto nemám pravdu…

          0 0
          • enjoy  

            nerad bych rekl,ze je to tak jak si napsal:-). proste mi to od tebe neprislo moc rozumny.ale to nic,ja byl pred sesti lety taky pekny hovadko:-).teda,asi jeste stale jsem:-)

            0 0
            • Romus  

              Mě jenom deptá že když už někam napíšu svůj skutečnej věk ( vzhledem k tomu že vypadám tak na 20 ) a hned to někdo zneužije proti mě :) Já myslel že sem choděj jenom hovádka… bez urážky

              0 0
              • enjoy  

                no proste mi to prislo no:-) mimochodem:-),patrne tedy vypadas starsi nez ja:-))

                0 0
      • Lišák  

        Na běžkách jezdím jedenáctý rok (před tím jsem sjezdoval a teď občas na sjezdovky taky vyrazím), na silničce jsem přestal před čtyřmi lety a na bajku se silnicím vyhnu, kdykoliv to jde a posoleným se vyhnu na 100%. U nás je sněhu po p*del, lesní a polní cesty neprohrábnutý, tak chodím na spinning a běžkuju a vůbec nemám pocit, že to s kolem nesouvisí :-) Jenom dotaz: K čemu je teda „off topic“ ?

        0 0
        • enjoy  

          jo tak to je MOC dobra otazka:-),jsem zvedavy jestli na to dokaze nekdo odporovat:-)

          0 0
          • hanz  

            myslím že ti zarputilí berou off topic jako něco pro otázky alá „holit či neholit nohy“…a většina těhle zde brojících lidí nejezdí xc ani silnici a mám takovej pocit že prostě oni.....safra nejak jsem stratil nit…no však víš.

            0 0
      • fousac  

        „…mily vole, pisi ti pomalu, protoze vim, ze neumis cist rychle…“

        nelibi-li se ti www.bike-forum.cz, necti, nenavstevuj, ignoruj… ale uvedom si, ze mame demokracii a z toho vyplyva: „MOJE PRAVO KONCI TAM, KDE ZACINA PRAVO NEKOHO JINEHO“

        a dovolim si te citovat „Vidíte ten nápadnej nápis bike-forum“

        ano vidim napr. tady: http://www.bike-forum.de, jen nevim, co to ma spolecneho s cyklistikou…

        0 0
        • enjoy  

          myslim,ze jedno tema z padesati na tema treba bezky nikomu neuskodi a jestli to nekoho prudi,tak je asi docela horka hlava a bal bych se okolo nej projit na ulici aby mu treba zrovna nejeblo:-). asi ty strachy budou spocivat v tom,aby se tady vubec jednoho dne dalo najit jedno tema mezi ostatnimi offtopic. to je trosku pritazene za vlasy,ale prijde mi to jako jediny smysluplny(alespon trochu:-)) strach. tak.domluvil jsem,mam pravdu a tim to konci:-)

          0 0
        • Romus  

          Už jen to že si mě nazval volem mě upřímě dojalo… jsi určitě na vyšší duševní úrovni než já ubohý uhrovitý analfabet, upřímě se omlouvám za můj urážlivý příspěvek který tebe, uctivého cyklistu, demokrata, a znalce německého internetu rozčílil… upřímě se omlouvám za svůj Názor

          0 0
          • fousac  

            urazil me?? ne…

            a mohlo by ti dojit, ze pouziti kurzivy a uvozovek ma nejaky zazity jiny vyznam, napr. citace..

            pozdravuj Nazora… ;)

            0 0
      • MARIN  

        kecas: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… coz respektovat tech par chrtu (i kdyz nejen oni pouzivaji bezky jako doplnek:) a ty prispevky necist. Pocitam ze na nejakem bezkarskem foru(jestli vubec existuje) by jsme se dost blbe hledali

        0 0
    • pos3k  

      Neprijde, myslim ze je to slusne a muze tak predejit tzv. Padlistovým odpovedim, tj. je vetsi sance na relevantni radu.

      zdar bajk

      0 0
    • Medi  

      Přečetl jsem a jdu radši na oběd.

      0 0
    • Dumbo  

      cital som to 15 minut jak kreten a nic mi to nedalo… kua mohol som si tych 15 minut uzit zmysluplnejsie hehe

      0 0
      • rock  

        Mohl – ale neužil … ten fakt Ti zrovna nelichotí :-) …

        0 0
        • Dumbo  

          tiez obcas zalozim OFF Topic… napriklad ten co som zhanal kodek… ale co… ved od toho je ten off topic…

          suhlasim s nazormy ze bike-forum neznamena ze sa musime bavit len o komponentoch a bicykloch… je to forum pre bikerov ktory aj ked su neviem aky fanatici do MTB sa obcas potrebuju porozpravat aj o niecom inom… alebo poradit v inom obore

          na tomto fore sa citim doma… tak preco sa domacich nespitat… na cokolvek ine… ak su ochotny odpovedat aj na offtopic tak preco nie ?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.