Vrátil jste se někdo od fullu k HT??

44 nepřečtených
  • blue.sun

    Je někdo takovej tady??? Uvažuju o full rámu, ale kamarádi mě zrazují, že se nejdéle po roce vrátím zpátky k HT… Najde se tu někdo, komu se tohle přesně stalo?

    0 0
    • cabbage  

      jo, lempl po roce presel na ht, ale protoze jezdil hodne nepodarenou plecku s nazvem author sovereign sport tak se neni cemu divit a rozhodne to neni zeprezentativni pripad.

      ja osobne bych se k ht nikdy nevratil(no mozna nejakej ultra chrti special jako druhy kolo:)

      0 0
    • Meesha  

      Ja bych ted chtel taky udelat „krucek z5“ Ale este rozmejslim jestli fakt do HT nebo do chrtiho „fulla“ jako Epic nebo Scalpel. Ale hlavni otazkou sou penize…

      0 0
    • Pekáček  

      Já jo, jezdil jsem planže?áka a když jsem ho zlikvidoval, vrátil jsem se ke starýmu dobrýmu HT, připadá mi že je rychlejší pokud se nejede fakt valcha (Beskyd tour, Sudety).

      0 0
    • Roman  

      Já se budu vracet na HT. Byl jsem spokojený s fůlem – splnil přesně to, co jsem od něj potřeboval, ale moje současné požadavky mě vedou k HT.

      I když – včera jsem slintal nad Propethem a osahával jsem ho (ano jsem zvrhlík) a znejistěl jsem nad volbou HT… No uvidíme.

      0 0
      • tutite  

        to roman. Na Propheta se už nechoď dívat, nebo Tě uhrane, zrovna mě se to stalo. Už sem se dostal pod 12 kg, je to k nevíře, 14 cm vpředu i vzadu a letí jako XC HT..

        0 0
    • BH  

      Mel jsem obdobi full suspension(GT RTS,LTS, STS, I-drive),ale dnes radeji jezdim HT a vubec nejradeji na silnice.Na FS me vadila ztrata energie pri slapani(nemel jsem uzavitrani tlumice) a take vetsi naroky na udrzbu i vyssi hmotnost.

      0 0
    • Lister  

      Nevrátil páč jsem nikdy neodešel :-) Dlouho jsem jezdil totál HT, tedy i ve předu. Pro mě je to hlavně otázka financí, kdybych je měl tak půjdu 100% do fula. Mě se hodně líbí Speedster od RB.

      0 0
    • Dumbo  

      ja som sa vratil… ale to len preto ze som mal fulla ktory stal za howno… vid moje foto… Checker pig… :) cize ked ho zbadas tak sa asi nebudes divit…

      „KED FULL TAK PORIADNU MASINU“ A KEDZE NA PORIADNU MASINU NEMAM A S LACNYM FULLOM BUDU LEN PROBLEMY USUDIL SOM ZE SI KUPIM OPAT PEVNAKA"

      0 0
    • TinkTink  

      No hele…jednoduchy.

      Nejdriv bylo HT :)…pak jsem sel na Fulla – Sovereign…ten fungoval dobre…ani jednou nepraskl…nekde jezdi do ted…mel jsem ho nekolik mesicu…dosly prachy…chtel jsem neco lepsiho…tak jsem sel zas na HT – byl to fakt hnusnej prechod…zada zase zacaly bolet…a fakt hnus…tak jsem tedka na Meride XC Mission a budu na ni do ty doby, dokud nebude na lepsiho fulla, ale protoze mam v planu masinu na DH, tak to vypada, ze na nem budu jeste nakou chvili krouzit :))

      Na HT bych se nevratil – Merida funguje (kdyz funguje) naprosto na 1*. Pouhych 80mm je tak citlivych, ze ani mnoho 120mm na ni nema…ale to zalezi na nastaveni…priste bych rad uz nejakych 150mm – ale s FUNKCNIM tlumicem… (minimalne to vidim na 120mm…ale to se vsechno jeste uvidi :) )

      0 0
      • TinkTink  

        Jeee…jsem uplne zapomnel jeste na nejaky fully…treba Zehlicka od Dudaku…jooo…za­jimavej stroj. :)

        0 0
        • jakub  

          ja sem presel z Meridy XC MIssion na HT RB CRX – nelituju, konecne mi to kolo sedi. Merida byla na mne moc kratka a proste to nebyki ono, tedkom ho ma moje a je s nim uplne spokojena a ja s HT taky…

          0 0
    • Pá-dlista1  

      Ja jo. Ale spis se zmenou discipliny. Na XC bych bral fulla.

      0 0
      • Gatier  

        Nepis blbosti, akurat meties masy ludi! Ja som isty cas uvazoval o fulle, ale este stale ma bavi obiehat v zjazdoch fullystov:-)

        0 0
        • enjoy  

          to ale asi nebude o kole,ale o jezdci ze?:-) me zase bavi si na bike obcas stoupnout a ne furt sedet,tak HT jentak nevymenim. ps:pral bych ti aby te predjel nekdo s pevnou vidlou:-). a zapomnel si dodat ze jsi zaijste hrdy kdyz predjedes nekoho s kotoucema:-)

          0 0
          • blue  

            ty mas ale divnej duvod, proc HT… ja si na fullu taky obcas stoupnu :-) kde si prisel na to, ze na fullu se jenom porad sedi? ;-)

            0 0
            • enjoy  

              aha,pardon.vyjadril jsem se spatne.full je na me mladi az moc pohodlny.jestli to znmi divne,tak s tim asi nic neudelame,je to tak:-)

              0 0
              • Gatier  

                A na jednom maratone som na konci zjazdu videl jedneho, co sa mu zasekla kotucovka. Zrejme prehriata. A s tou pevnou je to nepravdepodobne :-) Ale uz som obehol na treningu kamosov na pevnej v zjazde ktory som nepoznal. Nebolo to nic tazke. Taky tobogan a zopar korenov.

                0 0
                • enjoy  

                  no jo,prehnane moc brzdil:-) tak to ja se mam rad a radsi se za kamaradama vozim,tam kde to neznam.oni nejezdi zrovna pomalu:-).asi se ti tvoji nejak moc flakali:-).

                  0 0
                  • Gatier  

                    Ja nevravim, uz som dostal v zjazde (nie DH) na frak. Su to plasaci. Ked som po dlhom case zase nahodil vidlu (odpruzenu :), tak som sa vytrel. Vsetci isli vpravo, ja v lavo cez vacsie korene aby som sa nenudil. Zastavil ma az padnuty strom na zemi. V dalsom rychlom zjazde (tiez taky tobogan) som chcel tiez jedneho obehnut, ale nepodarilo sa. Potom mi vynadal, ze som blazon a ze ked budem takto riskovat tak sa zabijem. Ale ja som sa za nim vazne nudil!

                    0 0
                    • enjoy  

                      jo to znam.tohle taky nekdo dela,ze se nudi a pak do toho slapne a hodi mysku(pritom se ho pak clovek treba v klidu drzi).pak dostane ale servano:-)

                      0 0
                      • Gatier  

                        Ja sa stym tak trochu vzdy pohram. Idem ako posledny do zjazdu a na konci spocitam, kolkych som dal :-)

                        0 0
                        • enjoy  

                          tak ja se bud domluvim kolikaty pojedu anebo to ani neni potreba.nebo jedu posledni a necham si dostatecny odstup.tvuj pristup je,jak to rict jemne..:-) nebezpecny.

                          0 0
                        • McBlacky  

                          nic proti ale s tebou bych nejezdil… když jezdíš kudlu, jezdi ve předu. Já na švihu nejezdím na 100% a někdy si jedu klídeček jen tak, neříkám pomalu, ale nic velkýho. Tohle by mělo být spíš o dohodě ne? nenapadlo tě že když to rveš okolo někoho v úzší pasáži nebo když on zrovna nemá plnou kontrolu nad situací, že je to nebezpečné?

                          0 0
                          • enjoy  

                            on to doufam nemysli az tak.to bych si ho pak asi musel v nejakym sjezdu poradne podat:-) kecam samozrejme:-).hmm..,ale proc ne:-)

                            0 0
                            • Gatier  

                              :) Nieco dohodneme… Na spici ma to prave nebavi. A ja sa potom zvyknem stratit kedze to nepoznam. Ja tiez nejazdim na 100%. Nechcem sa totiz vyvalat. Naposledy som trochu riskoval na MS Salzkamergut. Tam som to v jednom zjazde pustil trosku rychlejsie nez som chcel.Po smyklavych skalach, uz som sa videl na zemi.

                              0 0
                              • enjoy  

                                jako taky mam nekdy chut nekoho predjet,ale snazim se nechovat jako prase.obcas mi taky nekdo rekne ze to prehanim.ale asi tomu cloveku treba nedokazu vysvetlit,ze jsem nejel hranu.ale vetsinou me panove uzenou ve vyjezdu,takze se pak flakam:-).ovsem kdyz se mi nejaky sjezdik libi tak…:-)

                                0 0
                                • Gatier  

                                  Trosku som mozno prasa. No a ty nezdvihnes a neofukas cokoladu, ked Ti padne na zem? Samozrejme sa nesmie nikto divat, aby si nemysleli, ze si prasa.

                                  0 0
                                  • enjoy  

                                    ted jsem na tom trochu jako blue,protoze ted nechapu pointu ja:-).ale to vazne nevadi.protoze ja sladky nerad:-)

                                    0 0
            • Pekáček  

              Na fullu jsem vydržel sedět (pohodlně) dýl než na HT, prostě jsem neměl důvod často ulevovat zádům jízdou ze sedla.

              0 0
    • M@rtin  

      Ještě ne ale už se na tu změnu těším. Lépe řečeno k fullu koupím i jedno HT. FS je dobrý na takovou pohodovou vyjížďku na celý den ale když za to potřebuje člověk zabrat tak je na to potřeba trochu jiné náčiní – HT.

      0 0
    • Rolei  

      Je to trošku mimo, ale v programcycle mají jetýho (slušně jak se zdá) Kleina Palomino Race, komplet v XTR a fox za 65.000,– Oranžový rám. Kdybych ty peníze měl tak do toho jdu… Jestli máte někdo zájem běžte se tam podívat :-)

      0 0
      • enjoy  

        no ja tam pred par dny videl moratku s leftynou.podival jsem se na to vic nez jednou:-)

        0 0
    • blick  

      Něco podobnýho se tady už řešilo – teda návrat od kotoučů k Véčkům – a to je ten samý případ…

      0 0
      • nemo  

        Jak to tady tak sleduju, překvapuje mne, že ještě nikdo neřešil přechod od HT ke kolu zn. Ukrajina, vždy? i kolo Ukrajina má své výhody:))

        0 0
        • Seveřan  

          No, já to zrovna řeším, jeden stařeček mě leží v garáží, tuším, že je ještě z období první republiky. Už se těším až bude pohromadě.

          0 0
    • fousac  

      ne a doufam nebudu muset..

      jediny, ze sem si k fullu prikoupil i silnicku, obcas se na ni svezu a pak sem o to vic rad, ze mam fulla… ;)

      0 0
    • JMT  

      Ja sem se vratil na hardtail po 3 letech (4× sem prerazil rock machine adrenaline 2000 a 2× author sovereign) ted jezdim RB CRX

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.