Jan předělat MTB na barspiny??

11 nepřečtených
  • Romus

Zdravím… Tak sem se rozhod že předělám bajk na barspiny… přehazka a zadní brzda v poho… ale jak na přední brzdu??? mám zkusit provrtat ten imbus v ježkovy, nebo celího ježka? když provrtám imbus tak tam asi neprostrčím bowden, ale jen lanko, když provrtám ježka nerozesipe se?? je tam vůbec k něčemu ježek :) ?? jak ste to vyřešily vy?? předem dík

0 0
    • Tomcat  
      • dlouhý dovdeny nebo hadicky.
      • sežeň dutýho ježka

Na twister zapoměň

0 0
    • Radek Broz  

Jestli ti neni jasny, na co je tam jezek, zkus ho vyndat a nejakym zpusobem to bez nej smontovat:o)))))))

0 0
    • Jogador  

JJ, můj pohled na ježka je ten, že je tam jen pro montáž, pak až vidli uchytíš představcem ho můžeš odstranit,aspoň podle mě.

0 0
    • McBlacky  

ježka nepotřebuješ, ale je pak pruda dotahovat hlavovku. jsem pochopil že máš Včka nebo mechaniky. tak veď bovden k ježkovi, tam dej koncovku a podložky provlíkni lanko ježkem a zase dál ho ved bovdenem, to by mělo fungovat ne? akorát když budeš chtít seřizovat hlavu budeš muset vyndat lanko, jakmile ji máš ale dotaženou, už je ježek k ničemu.

0 0
      • Jogador  

Dotáhnout to jde i dlouhým šroubem, ale to dělaj gramhoniči, ale myslim, pokud se prvrtá ježek, že mu to moc vadit nebude, lanko určitě projde, a udělat větší i pro bovden myslim taky nebude takový problém, asi bych ale neprovrtával šroub.

0 0
    • McBlacky  

jo a vrtat ten imbus se blbost nehledě na to že by se to dělalo pěkně blbě..

0 0
    • Mox  

singlespeed a bez brzd :)

0 0
      • Mox  

Jinak prostě vem vrták a ježka na vnejším okraji (v mezeře) prostě navrtej, aby se ti tam vešel bovden, to samé udělej i se zátkou a nebo si kup nového ježka s dutým šroubem. Dá se už v pohodě sehnat.

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.