• Honzis

    Tak jsem dneska ráno neodolal a zašel do Plusu pro ten jejich 19-ti funkční bezdrátový solárně-bateriový tachák za 4kila. Jmenuje se to F19, výrobce no name, ale vypadá to dobře. Chci to jen na „bahňáka“, páč se mi po 10letech zničila má Sigma 600. Snad to něco vydrží, i když se bojím toho bezdrátového přenosu. Funkcí je doopravdy asi 10, ale ten teploměr je fakt machrovinka :-) Ostatní funkce jsou blbosti, nebo se za funkce nedají považovat, ale to je známý trik prodejcům. Doufám, že to nějakou službu udělá. Vzhledově good, čitelnost super, takže jen aby kvalita nezaostala. Uvidím časem … Co vy na takovéto nákupy. Doufám, že jsem neurazil machry s počítadly za x tisíc. Já mám taky jinak Cateye, ale teď jsem chtěl ušetřit prachy.

    0 0
    • borsor  

      Mas na nej nejaky link? Shanim neco v podobe cenove relaci (kvalite).

      0 0
    • Žanek  

      Dávám mu měsíc. Maximálně dva…

      0 0
    • rhuman  

      mel jsem minulou verzi plusackyho compiku a slouzi stale, ikdyz ne na mym kole, bracha ho furt poziva

      0 0
    • RapMan  

      Tady mi nekdo cte mysleny, taky o nem uvazuju, info zadny, krome letaku – cast jsem vyfotil –

      http://jaja.kn.vutbr.cz/~svarc/comp.jpg

      Jeste jsem koukal na letak z Makra, tam maji nejaky za 300Kc s DPH, o nem neco vite? Budu vdecny za jakykoliv nazor a navedeni na Plus v Brne.. :)

      0 0
    • enjoy  

      kdyz jsem ho na tom letaku videl tak jsem tusil ze se to tu bude probirat:-) me osobne se nelibi jak balamutej zakaznika s 19ti funkcema,to je dost neseriozni,mozna se to tak dela,ale ja potom takovy vyrobky nekupuju.a ten teplomer,no nevim,treba meri spravne a ostatni funkce taky.

      0 0
      • Honzis  

        Má plno chyb, uznávám, ale snad něco vydrží. Teploměr měří asi o 1C míň (doma). Venku jsem s ním byl jen asi 3minuty a to ještě nestih úplně spadnout k nule. Vzdálenost měří dokonce na metry! – bohužel i celk. km… V držáku trošku „vaklá“ a hlavně mě štve, že pořád měří. Člověk pak měří i čas, když kolo nese do sklepa, vede ho atd. To jsem vždy řešil povysunutích tacháku z držáku, jenže to u bezdrátu nejde.

        0 0
    • MilaRo  

      Něco podobného jsem koupil v pátek v OBI, označení F19, baleno v platovém blistru, firma CMI (na 99% je to to samé co dávaj v Plusu). Je to bezdrát, čitelnost OK, cena 299,– Kč. Měl bych dotaz, dle manuálu (snad v 10 jazycích) je uvedeno, že má funkci START/STOP. Po 5–6 minutách se vypíná. Bohužel se automaticky neaktivuje při roztočení kola. Je potřeba tuto funkci nějak aktivovat???

      0 0
      • L1  

        A co ten co budou od čtvrtka prodávat v Lidlu. Mají v nabídce dva, jeden bezdrátový solární a jeden obyč.(129 Kč) Co říkáte na ně? Je to něco podobného jak tady píšete? www.lidl.cz/…cyklopocitac

        0 0
        • DX3,5  

          Ten drazsi je uplne stejnej jek ma Honzis…jen je cernej…na druhym biku mam F 19 uz pul roku a v zime celkem v poho…taplomer stoji za ho… ale jinak se to da vydrzet(mam ho z OBI)…

          0 0
        • svacko  

          ja mam z LIDL-u ten lacnejsi-u nas prave prrbieha ta akcia,najazdil som s nim dnes 25km v tazsom terene,a zatial sa sprava celkom fajn.neviem,ci to je bezne aj na inych tachacoch,ale paci sa mi tu,ze sa automaticky v intervaloch prepina dst,avg,a cas,co je celkom fajn. tiez je tu teplomer (ktoreho presnost som si este nemal s cim porovnat),a nevypada az tak hrozne,ako by sa za 199sk zdalo ;) hej a este nieco-vnutri je baterka sony :) s.

          0 0
          • svacko  

            je to trosku offtopic,ale chcem sa spytat,co hovorite na tieto sedla? www.lidl.sk/…_Selle_Royal ked som si ich pozeral,vypadali celkom slusne-gelove Selle Royal. Trapi ma konkretne to,ze kedze su gelove,su dost makke,a preto mam obavy,ci na dlhsie vzdialenosti nebudu otlacat moju zadnicu,prip.ktory zo zobrazenych modelov by ste doporucili (myslim tvar:) s.

            0 0
    • PepikW  

      Ten bezdrát z Makra, jestli je to stejnej, mám druhou sezónu a šlape v pohodě, v dešti i v mraze. Všechny funkce jsou standartní. Vloni jsem dceři koupil za 99,– ten kulatý bezdrát v Lidlu se solárem (zn.Monza), včetně baterií, co je teď za 399. ! POZOR ! sám se nerozbíhá při roztočení kola, musí se vždy aktivovat stiskem tlačítka. Takže je téměř nepoužitelný, i když jinak dobrý (třeba pro děti).

      0 0
      • borda  

        no, to samý dělají i sigmy, takže takový problém bych v tom neviděl

        0 0
        • Santus  

          Bohuzel to potvrzuju, Sigma 1200 bezdrat se taky musi zapnout a moznost prepnuti jsem nenasel, pritom stara Sigma 700(11let) se zapina automaticky.

          0 0
          • dada  

            teď sem si to koupil (BC1200+RDS) a pěkně mě to mrdá…taky mi přijde že to přenáší pomalu…ale možná to mám blbě umístěný…

            0 0
    • fousek  

      Me se libi jak se vsichni posklebujete jaky se v supermarketech prodavaj hrozny kola, ale ostatni veci jsou v pohode, pripada mi to zvlastni…

      0 0
      • PepikW  

        No co sem viděl kola a komponenty v Kauflandu, Tescu, Hypernově a Intersparu, tak to byla fakt hrůza – Olpran nebo podobný. Prostě Hypermarketovky-Shit. Lidl je asi vyjímka, už tam měli pár slušných věcí za bezva ceny a z dobrých materiálů (triko, bundu, rukavice – pěkný a bez reklam – nejsem závodník, tak nemusim být volepenej, brašnu pod sedlo s nářadím, mám vyzkoušený a můžu doporučit). Jednou jsem taky viděl docela pěkný triko (TCM) i v Hypernově. Pokud to sou věci v kterých se vyznám, nebo je můžu vyzkoušet, a sou dobrý, tak proč bych je měl nakupovat jinde za x-násobek? A jestli kvůli Lidlu pokáceli stromy, tak myslím, že to byl ******* české stavební firmy, ne?

        0 0
      • la-da  

        To je zpusobeny tim ze ty ostatni veci (nektery) normalne fungujou,na rozdil od tech kol.Mam ten tepak a proste funguje…

        0 0
    • peky  

      Proč tak draho? Já si pořídil tacháč za 3kila a šlape mi už třetím rokem. Vyměňoval sem v něm akorát baterii (což sem myslel, že tak daleko se společně nedostanem).Měří průměr, časy a vzdálenosti a je mi dobře. V dnešní době už mi trošku chybí kadence, čož je škoda no co. Hlavně je to tacháč normálně z cykloshopu a měl sem na něj dva roky záruky. Nejsem zastáncem drahých věciček s dobrým jménem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.