• umimjennatrikolce

    Trek GARI FISHER HiFi Plus 29 2011 je to dobře poskládáné kolo za cenu 41 tis, nebo se za ty peníze vyplatí full 29er stavět?

    http://jizdni-kola.heureka.cz/…specifikace/

    odrazuje mě trochu vzhled, bral bych raději starší 2010 ale nedá se vůbec nikde sehnat :(. Nevěděl by někdo, kde by se dalo ještě sehnat?

    0 0
    • Edy  

      Celkem pěkný, co by jsi taky víc chtěl od Treku za pár kaček. Jezdit to bude a v lese to stejně časem oboucháš i občas z toho něco upadne. Tak hodně km.

      0 0
    • Azmir  

      Na 29" fulla celkem úměrná cena, o skládání ti tu musí napsat jiní, do jejich cen člověk nevidí.

      0 0
      • maajkee  

        U skládání 29" fullu bude největší problém sehnat nějak rozumě dobrej rám.

        0 0
        • Azmir  

          Právě ten jsem měl na mysli, nevím jaké jsou vaše zdroje a to že to s hledáním 29" rámu bude složitější mi přišlo jasné ale raději jsem nechal vyjádřit místní „skladače“.

          0 0
    • marco  

      Model 2010 jo tak ty snad už nejsou. Dovozce doveze jen to co je schopný prodat. Do zásoby nikdo nic do ČR nevozí. Dnes to jde sehnat i v různých velikostech, ale po novém roce už to bude horší.

      Pokud vysloveně mě nic na Bike Brno za 14 dní z modelového ročníku 2012 neosloví tak do toho GF, ale Deluxe půjdu. V Bike Radotín mi Hifi doporučily jako vhodnou alternativu k Spešl EPIC Comp. No pocitově jsem to i já cítil jako uživatelsky příjemnější ke každodennímu ježdění až na ty řidítka které se drží jak zahnutý banán na CRUISERU. To je, ale věc názoru. To co se dnes prodává za 42 tis. bylo nedávno za 54 tis. takže úspora slušná. No EPIC šel z 71 tis. na 57 tis. Na druhou stranu nejsou velikosti v L.

      0 0
      • Azmir  

        Tak epic je čistý, tvrdý závoďák, gary by na tom mohl být trošku lépe pro turisitcké využití :o))

        0 0
      • jeffino  

        I když pro rok 2012 kategorii Hifi zrušili(místo toho superfly), tak jsou ty kola skoro stejný, když pominu razantní nástup 2×10, takže bych do toho asi šel, pokud nějak výrazně neklesla váha novýho rumblefishe:-)

        0 0
        • marco  

          Ano a kvůli tomu jdu na tu výstavu Bike Brno abych se podíval jaká je změna např. u geometrie váhy u AL modelů oproti letošnímu HiFi. TREK a GF jako jeden z mála ještě nikde na netu nemá info o modelech 2012. Jen ty článečky, že byly někde novinářům představeny modely 2012 pár fotek kol ve stojanu a víc nic. Ceny, specifikace prostě nic. Podle zahraničí se nejde řídit tam toho také moc není a orientační ceny jsou k ničemu když se to sem doveze a východoevropskou přirážkou.

          0 0
      • jeffino  

        tady jsou nějaký hmotnosti těch novejch garyků

        http://www.bikerumor.com/…-and-photos/

        0 0
    • Barberry.pha  

      Tak ja porad vidim nejlevneji ho za necelych 43 tisic v tom tvem odkazu a s dostupnosti uz to bude horsi. Kdybych si tady v tomto mel vybirat, bral bych jak tady bylo psano Hifi Deluxe, ten se da sehnat za nejakych 53 tisic a tady ho maji i skladem 19" http://www.kola-visek.cz/index.php…

      a treba bys ukecal jeste i nejakou slevu.

      My se podarilo tedka napodzim srazit cenu u Paragonu se slevne ceny 39 tisic, jeste o dalsich 7 tisic dolu.

      A mi se prave ten sedo-sedy design libi ;)

      0 0
    • Necris  

      Napsat Gary s měkkým … to je rouhání chlape ! Gary je vždycky s tvrdým ! :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.