• Biker jak Pes

    Nazdar, uvažuji o koupi sporttesteru Ciclosport HAC 4 PLUS USB. Máte někdo zkušenosti s tímto typem, jaké jsou výhody a nevýhody. Případně doporučit nějaký jiný typ nebo jinou značku.Jde mi hlavně o to, aby dělal grafy a abych to mohl potom vyhodnotit v PC. Děkuji moc… ;))

    0 0
    • pegal  

      tak na nej bych honem rychle zapomel ..

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Proč, nějaké špatné zkušenosti ?? Když jsem byl na silničním VeloCampu v Jeseníkách tak ho měl Velo trenér a zdálo se mi, že je s ním spokojený…

        0 0
    • Orbis  

      trochu přitlač a ber polar…-)

      0 0
    • Jonysek  

      Nazdar já používám tyto, www.sailgb.com/…meter_rp109/ a zatím maximální spokojenost. Dají se sehnat i u nás, já jsem si je nechal ale poslat z Německa. Grafy nejsou tak propracovaný jak v Hacu, ale fungují bezproblému.

      0 0
      • kubad  

        Taky se mě po 2-letech rozesral a šel. Ale teď jsou nové modeli a možná to bude lepší pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=11422

        0 0
      • St1c  

        tiez uz rok pouzivam outbraker ale bez cyklo funkcii, iba s tepakom a vyskomerom.Ale keby som kupoval teraz tak radsej prisetrim a kupim Polar alebo suntoo t6. nic ine nebrat ak chces mat vsetky funkcie v pohode. a ak chces merat iba tepy tak zober lacnejsi polar alebo sigmy. ale z vlastnej skusenosti uz by som radsej nespekuloval a bral polar:D

        0 0
    • emkaa  

      Zkus si vyhledat starsi thready, resi se to tady porad dokola. Nekomu funguje, nekomu ne. Nechapu to. Ja jsem spokojenej. Polar uz je moc drahej do toho bych nesel. To uz bych se spis vybodnul na nahravani a koupil Blackburn Delphi 6.0

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Právě, že jsem v historii hledal a moc jsem nenašel. Všichni mají Polary a další značky co já neznám a Ciclosport skoro nikdo. Navíc Polary, nevím proč, nějak nemusím. Navíc mi jde hlaně o to nahrávání, kvůli tomu si to kupuji…;))

        0 0
        • MARIN  

          Moc jsi toho nenasel? Kdyz ja zadam do vyhledavani HAC 4 tak mi vyje de kolem 30 prispevku a to uz se mi zda dost. Jinak rad si prectu proc nejak nemusis POLAR – ze by nejaka spatna zkusenost? Co ukusit Suunto

          0 0
        • emkaa  

          To se divim, zes nic nenasel, uz i ja jsem tady o tom parkrat psal. Mam odjety tri sezony a bez problemu. Parkrat jakoby zahadne zatuhnul, ale jak se ukazalo, bylo to slabou baterkou. Ted mi prestala fachat kadence, tipuju spatnej drat. S funkcema jsem spokojenej, interval ukladani 20s mi nijak nevadi. Akorat bych rad videl vic veci najednou na displeji, ten maj proste odflaklej. Pouzivam ho zaroven i na silnicce.

          0 0
    • Meedja  

      Ja HAC mam a jsem spokojenej. Pripada mi, ze je tu spousta lidi, kteri nekde slyseli, ze HAC je na **** a tak to siri dal. Kdyz jsem se tech lidi ptal proc je tak spatny, tak nedokazali odpovedet…prej proste je a basta.

      0 0
      • pegal  

        zakze ja ho mam .. cca tyden po koupi vypnul a uz se nezapnul mesic na reklamaci .. potom po dalsich 14 dnech mi najednou prestala fungovat polovina funkci .. dalsi reklamace .. dalsi mesic .. .. a celkove mi prijde takovej celej zmatenej (jako ty funkce) .. .. me osobne to stacilo abych si udelal usudek ze je to srot ..

        how domluvil sem

        0 0
        • kubad  

          Mě fungoval 2,5 roku – pak začalo zlobit čidlo rychlosti – baterie, reklamace, výměna čidla rychlosti, výměna vnitřku prostě problém občas rychlost nešla. Možná na mém kole sem ho měl hodně daleko od řídítek, na jiném to šlo – prodal sem ho- nový majitel bez problémů. Kamarád ho má už 3 sezóna bez problémů. Je to kus od kusu. Polar je možná spolehlivější, ale já nechci hodinky na řídítka – Plánuji nákup nové verze.

          0 0
    • Martin  

      Já mám HAC 4 asi třetí rok. Jsem maximálně spokojen. Polar už je dělanej hodně na tepy a trénink. Pro hoby ježdění a hraní si s grafama je HAC výborná volba.

      0 0
      • hozi  

        prosím o pomoc a adu, koupil jsem si HAC 4 a nemám SW, jemožné ho od někoho stáhnout či koupit.

        děkuji

        hozi

        0 0
    • Biker jak Pes  

      Díky moc všem za příspěvky, uvidím co koupím. Nejdřív jsem byl rozhodnutý pro HAC 4, ale teď jste mě začali lámat pro ten Polar, tak uvidím… ;))

      0 0
    • karliner  

      Milí uživatelé HAC 4 Plus – přišel jsem o instalační CD i o notebook a nějak se nemůžu dobabrat nových CD s potřebným sw (kupoval jsem na Kolopro – ti už to nedělají a Pell´s jako oficiální dovozce nedokázal za 14 dní zareagovat) – nemá někdo možnost mi potřebný sw někam vystavit? Díky předem!

      0 0
    • BB  

      klidně do toho jdi, na rozdíl od Polaru je to ještě cyklokomputer a čísla 1:10 jsou fámy. Stačí si přečíst diskuse o Polarech a vidíš, že je to stejné.

      0 0
      • pegal  

        ja bych v zadnem pripade do nej nesel ..

        0 0
        • BB  

          já zase ne do Polaru, viz. příspěvky ve vlákně výmena baterie např: 2×> Výměna baterie Polar s710i (^ odpověď na 1× ^) Ja som mal problem s rychlostnym cidlom, vypadavala mi miestami rychlost. Rozobral som to, problem bol v nedostatocnom priliehani baterie, natlacil som tam trochu papiera, aby sa bateria nehybala a odvtedy NO PROBLEM. [Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [Zpět na obsah]
          davevi (05.02.2007 08:46:42) 213.29.61.xxx 2×> Výměna baterie Polar s710i (^ odpověď na 1× ^) Je to trochu mimo co se tady reší s baterkou, ale taky to s tím souvisí. Přestalo mi taky fungovat čidlo rychlosti (k 720i) a tak že vyměním baterku. Jenže ta byla v pořádku a zjistil jsem že odešlo jazýčkové relé – magnet – nereagovalo na magnet. Ta skleněná trubička na konci tišťáku. Stačilo ho odpájet a napájet nové a se stávající baterkou to zase v pohodě chodilo. Někdy může být závada i trošku někde jinde.

          0 0
    • Zdeno Micio  

      Chci ze zeptat, mám nový HAC 4 Pro a vůbec mi nejdou akustické signály-vůbec nepípá. Na konci řádku s TF mám na displeji znázorněn reprák a taky to nic nedělá. Nevíte jak se to zapíná? Když zmáčknu stopky, tak by to mělo automaticky pípnout a taky nic.

      0 0
    • SNAIL  

      Já ho používám už 3 roky (resp. nyní používám 2) a naprosto bez problémů. Zažil už i pěkné lijáky a voda se do něj zatím nedostala (jak jsem byl dříve upozorňován). Takže naprostá spokojenost.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.