Detsky vozik za kolo - opet zalezi na benevolenci policisty ?

9 nepřečtených
    • munro  

      No jo, to se dalo čekat. Na jednu stranu je pravda, že pravděpodobně každý kdo vozík má, se snaží jezdit po frekventovaných silnicích co nejmíň. Dalo by se teda říct, že to nebude tak horký. Jenže to asi nic neřeší, systémově je to zase typicky český. Každej tuší, že je vozík při správným používání přinejmenším stejně bezpečný jak sedačka, jenže zákon ho nezná. Nezbývá než doufat, že inteligence členů policejního sboru je vyšší než těch z poslanecký sněmovny.

      0 0
    • MartinXC  

      S policisty se nějak vzdycky domluvím, pro mě je důležité pohodlí a bezpečí našeho synka – a to mu vozík zajistí mnohem lépe než sedačka. Silnici se ale vyhýbám i já (chybí mi na biku ta spousta odrazek a světýlek a lampionů :-), to jde o život…takže s vozíkem po chodníku nebo necestách není problém. Mimochodem, žena včera sklidila s vozíkem velký úspěch právě u policistů, když jela z Ríšovky na přehradu…

      0 0
      • jakub  

        me se to libi a urcite je to bezpecnejsi – jsem policista

        0 0
      • RomanH  

        Jasne, ten uspech sklidila i u me zeny – v podstate je rozhodnuto :o))

        Silnicim se taky budem vyhybat, ale obcas to proste jinudy nejde. Ja jsem ten link prihodil proto, ze jsem si myslel, ze je to povoleno a ono to neni az tak jednoznacne, takze bacha na hadky.

        BTW : Jak je ten Croozer skladny do auta ? Diky moc.

        To Jakub : Jsem rad, jen at je takovych vic :o))

        0 0
        • munro  

          Dvoumístnýho Croozera dám do Felicie kombi v nesloženým stavu, jen se sundanýma kolama a ojí. Padne tam, jak křidla na hrnec.

          0 0
          • RomanH  

            No ja tam chci dat jeste 2 biky – Renault Laguna :o)) Samozrejme pocitam s rozborkou…

            0 0
            • MartinXC  

              Do firemní Oktávky jen sklopím vnitřní rám vozíku, kola nechám. Biky jdou na střechu. Do vlastní A4 (nízký kufr) musí ještě i kola dolů (ale to je pak velice skladné na placato – výška cca 10cm + položená kola). Biky zase dávám na střechu. Do Laguny se vejdeš v pohodě, u biků musíš sundat kola a asi i pedál na jedné straně (abys neprotrhl potah vozíku). Podle mne je podhodlnější nosič na střechu pro biky, pak tě rozborka/sborka nestojí víc než 10minut komplet.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.