• munro

    Trosku rodinne tematiky.. Pribylo nam druhy dite a tak zaciname uvazovat o privesnym voziku za kolo s kapacitou pro dve maly decka. Neco takovyho vyrabi/dovazi ceska firma dveplusdve (http://www.dveplusdve.cz), ale cena 9990 me dost odrazuje. Myslite si, ze je realny sehnat neco levnejsiho? Klidne bych koupil i jetej kus, ale prijde mi, ze inzeraty nebudou v tomhle pripade moc efektivni. Nebo ma cenu zajet si za hranice a podivat se v nejakym nemeckym bikebazaru?

    0 0
    • RomanH  

      Řeším stejný problém : Z českých firem jsem našel AZUB – www.lehokolo.cz/modely.htm http://www.azub.cz

      Určitě si ale vozík nejdříve půjčím, abych viděl, jak se stím jede a zda to bude dcerku bavit. Pokud ano, tak si myslím, že je to dobrá investice a třeba za půlku to pak prodám, uvidíme. Ty vozíky údajně půjčuje v Praze Pek Sport, ale nevím, jaké je půjčovné. Jinak to půjčení mi na SportLifu nabízel i výrobce z 2+2 a pri pripadne koupi mi sliboval odpocet pujcovneho z ceny :o)) Na zahranicni weby jsem se jeste nedival, ale co mam doma nejaky nemecky katalog, tak cena za nejaky nemecky domo-robo nic moc. Jinak v obchodech jsem videl ty modely od Treku, ale ten u nas sezenes az kolem 13tKc, takze i kdyby byly venku levnejsi, pod 10tKc tu cenu asi nenatlacis (a za to uz mas u nas ten vozik z 2+2). Pokud Ti nevadi „ojetina“ tak nejlevnejsi cesta asi povede pres inzerat.

      0 0
      • munro  

        Diky za info. Uz jsem taky popatral – ocelovej AZUB (sice o tri kila tezsi nez duralova verze)se pohybuje okolo 7 000. Maji ho pry na sklade. Co se tyce inzeratu, zda se mi, ze poptavka hodne prevysuje nabidku (popravde receno jsem zatim videl jenom jeden inzerat, kdy chteli prodat – Treka za 11 000).

        0 0
    • Pá-dlista1  

      S poskozenym nylonovym potahem ho mas za 8990,– :) Koukni na akcni nabidku.

      0 0
    • blue  

      v nejakym lonskym Velu byl celej clanek od cloveka, kterej s takovym vozikem udelal testovaci jizdu, byl tam i nejakej kontakt na vyrobce, v archivu na ivelo.cz se mi to ale nepovedlo najit

      0 0
      • munro  

        Jo, jo – to byl nejaky vyrobce ze Sumperka, tusim ze Polach a syn (kamarad tvrdi, ze je to nejznamejsi cykloobchod v Sumperku). Je na ne ale pouze telefonicky kontakt a jeste jsem ho nezkousel.

        0 0
    • beetle  

      Záleží na tom, jak často budeš s vozíkem jezdit. Nejlevnější vozíky jsem viděl asi za 7 tis., ale bez kombinace s kočárkem. Tj, bez držadla, třetího kolečka a bez možnosti odepnout závěsnou tyč. Do levnějších nových vozíků bych už asi svoje dítě neposadil. Docela by mě zajímalo, kolik jsi investoval do svýho biku, když ti připadá investice 7–10 tis. pro dvě děti příliš vysoká? Vozík pak můžeš za polovic prodat. Pěknej článek o přepravě vozíku jsem našel na www.nakole.cz/…/voziky.php3

      0 0
      • munro  

        No, chte nechte musim uznat, ze mas v zasade pravdu a chytam se coby sobecky otec za nos. Do biku jsem investoval asi hodne, ale kdyz si spocitam, co ted usetrim za pivo..... Je fakt, ze po cetnych mailech jsem zjistil, ze cena okolo 7 000 je maximum mozneho. Uz jsem se asi rozhodl a pujdeme do kiddy van 101 od firmy dveplusdve. Jako kocarek to fakt pouzivat nechci, takze tenhle model by mel stacit.Pristi tyden to pojedu osobne obkouknout do Nosislavi.

        0 0
        • beetle  

          To se mi zdá bejt rozumná volba. Osobní zkušenost mám teda jenom s jednomístním Croozerem, ale tenhle model jsem si taky v obchodě prohlížel. Kdybych vozík nepoužíval i jako kočárek a chtěl uštřit, taky bych do něj šel.

          0 0
          • tit  

            Mozes sem teda napisat, ake su konkretne tvoje osobne skusenosti s tym jednomiestnym vozikom (predpokladam, ze hovoris o croozer 737 od dveplusdve). Zamyslam sa nad jeho kupou a preto kazda rada a skusenost dobra.

            0 0
            • beetle  

              Asi nebudu popisovat výhody. Je jich spousta, ale převažuje možnost jízdy za každého počasí a pohodlnost a bezpečí naší dcerky. Možné nevýhody, na které postupně přicházím: Při jízdě pouze s moskytierou (s odkrytou ochrannou folií) vniká dovnitř jemný písek od zadního kola – tomu se ale nevyhneš u žádného vozíku. Při nešetrném zacházení a dlouhodobém velkém zatížení může hrozit protržení plátna nebo švu. Zatím jezdíme od loňského října, najeto cca 500 km a maximální spokojenost. I v dešti byla dcerka perfektně chráněna. Střídavě ve vozíku spí, hraje si s plyšovými hračkami nebo pozoruje okolí. Jízda v terénu by měla být trochu šetrnější, doporučuju jezdit s trochu podhuštěnými koly, aby tlumily otřesy.

              0 0
              • RomanH  

                Jak se s tim, prosim te, jede po lesni/polni ceste, ve ktere jsou napr. vyjete stopy od traktoru – jak se to na tu cestu vleze. Co si lze predstavit pod pojmem jizda v terenu. Diky moc.

                0 0
                • beetle  

                  Terénem v tomhle případě nemyslim žádnej extrém. Louka, polní nebo lesní cesta nebo zpevněná pěšina, kam se vejde šířka 70 cm. V úzkých a hlubokých vyjetých stopách je lepší jet s kolem uprostřed a kola vozíku mít mimo tu hlubokou stopu. Kdybys jel s kolem uprostřed cesty a kola vozíku měl ve stopách, hrozí protržení dna o šutr. Když si dáš pozor a jedeš krokem, dá se projet i hlubší díra aniž by se dítě vzbudilo. Určitě bych se ale mimo asfalt nevydal po dešti do bláta! To by asi bylo po radostech :-)

                  0 0
                  • rasto_t  

                    Pouzivam chariot cts a popravde je to pouzitelne len na asfalte, na nespevnenej ceste to riadne trase a moja mala je silne nespokojna. na asfalte ale pruzenie pracuje 100% a je to velmi prijemny zazitok (pokial to dieta bude bavit, potom ked si postavy hlavu nepomoze ani mercedes;-)

                    0 0
                    • Fido  

                      zkus podhustit kola a event. dát silnější balony, tlumení se výrazně zlepší. croozera mám 2 roky, synka vozím od 14 dní po narození – loňská sezona cca 800 km a letos má 13 měsíců a najeto cca 1000 km a pohoda… jenomchlapec nejak těžkne, po rovině dobrý, ale jek přijde kopec, tak máma ujíždí…

                      0 0
    • zwwak  

      Intersport – Pek Sport je prodává ipůjčuje. Mrkni se na jeho stránky ( přes vyhledávač ).

      0 0
    • TORE  

      koupil jsem vozík v německém e-bay přes známého nový, v základní verzi za 80 eur. Zatím ho nemám protože kámoš musí makat v německu a vrátí se až v květnu, ale za tu cenu se čekání vyplatí.

      0 0
    • carat  

      Vozíte ve vozíku dítě v přilbě nebo bez ní?

      0 0
    • ivaneck  

      na www.ebay.de (německá internetová auční síň) jsem zahlédl vozíky za kolo v ceně kolem €50 + plus poštovné, zkus to zvážit ;o) Hodně štěstí při případné dražbě.

      0 0
    • pedrod  

      Docela dobre zkusenosti a tipy pro uziti voziku jsou na www.velofiala.cz/

      0 0
    • Johny5 OSHA  

      Cau, mam dotaz na majitele voziku, davate diteti ve voziku helmu? Dik J

      0 0
      • kalimoco  

        My máme roční dceru a helmu nemá,neboť co má na hlavě tak jde dolů!A ani nevim,jestli tak malou dělají.Až trošku povyroste a bude jí helmička,tak určitě ji budeme dávat.

        0 0
      • MARIN  

        ne protoze v tom voziku na hlave spis prekazi

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.