• martinholo

    Ahoj našel jsem dnes v Hraběticích přední světlo na kolo, docela drahý. Komu patří?

    0 0
    • Libas  

      Zdar, našel se cykloocomputer Sigma 1609, lokalita Hvozdec, okres Brno-venkov. Nechybí někomu zdejšímu?

      0 0
      • shauriq  

        kdybys tam nekde nasel knog… tak ten je muj .)))

        0 0
      • pepek  

        Mně chybí, ale ztratil jsem ho už v zimě a na Holedné. Tak nevím, jak se tam dostal. Byl černý a chromovaný.

        0 0
    • capo  

      V sobotu jsem uklepal podsedlovku s plnou výbavou (duše, nářadí, CO2 pumpička + 2 bombičky) někde na téhle trase

      https://www.strava.com/…s/2358741944 (někde mezi Úvaly, Sadskou a Českým Brodem). Nálezci který ji vrátí slibuji odměnu :)

      0 0
    • xaver  

      5.7.2019

      majitel červeného silničního kola Volvo zapomněl peníze a doklady na Konci žízně (cyklostezka Zbraslav). Jsou u stánkaře.

      0 0
    • te-pe  

      Zdar. V neděli dopoledne v Tišnově pod rozhlednou Klucanina nalezena pumpa Blackburn. S největší pravděpodobností vypadla týpkovi na canondalu, kterej si tam v zatáčce lehnul.

      0 0
    • Andreany  

      Ahoj, na Olomoucku se našly klíče od auta s přívěškem Stelvio.

      0 0
    • sycz4k  

      Ahoj,

      na všenorské sjezdové trati jsem před nějakým časem našel patku k IBISu, označení Hang 142/148, viz foto.

      0 0
    • doktora!doktora!doktora!  

      Nalezeny brýle,Sv. Hostýn

      0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
    • mazak  

      Ahoj, dnes na cyklostezce směr Suchdol – Holešovice jsem našel brýle. Kdo postrádáte, ozvěte se.

      0 0
    • Yeti_polar_bear_CZ  

      Ahoj bando,

      tohle jsem našel včera na cyklo v Hošticích u hřiště směrem na Kravaře. Určitě jsou tady mezi vámi Bajkeři či Bajkérky co by mohli znát majitele.

      Taky bych byl za případné sdílení vděčný, stejně jako majitel.

      Děkuji

      0 0
      • rasto  

        zkus si vygooglit jejich tým a zeptat se, zda někdo nepostrádá. možná mají na sebe kontakty

        0 0
    • kycis  

      Plzen Radyne. Majitel mi urcite povi, co mel uvnitr :)

      0 0
    • doktora!doktora!doktora!  

      Dnes 7.9. kolem 17:00 spatřen termohrnek u Kout nad Desnou. Píšu spatřen, poněvadž jsem ho tam nechal. Kurňa – když sem tam něco najdu (třeba něco z kola v lese, nemyslím doklady na parkovišti) vždycky mám dilema co s tím – nechat na místě, že se dotyčný vrátí a najde nebo to vzít k sobě a inzerovat?idk…

      Když tak se ozvete PM,dám bližší info

      0 0
      • jIrI___  

        Jednou jsem odevzdával nalezený mobil na policii (už druhý nález v mém životě, u prvního případu jsem majitele dopátral pomocí B-F) a v té chvíli jsem se zařekl, že příště nalezenou věc raději nechám na místě – naivně jsem si myslel, že jim mobil prostě odnesu na nejbližší služebnu, vypíšu nějaký papír a za 15 min budu pryč, jenže toto byla více než hodina takřka výslechu, ze kterého jsem nakonec odcházel s pocitem, že jsem ten telefon vlastně někomu ukradl přímo z kapsy. A ještě jsem byl policistou upozorněn, že pokud bych se do hledání majitele pustil na vlastní pěst a on předtím ztrátu nahlásil, tak mi na dveře může zaklepat PČR a k věci přistupovat jako k regulérní krádeži. Takže poučení pro příště, ležících věcí si raději nevšímat…

        2 0
        • KnizeAlexej  

          Stejná zkušenost. Když jsem našel doklady podruhé, zaklepal jsem na dveře nejbližšího obecního úřadu – tady to mate a zdar.

          1 0
          • osobne  

            Však nechápu, proč s tím policii vůbec otravujete, ztráty a nálezy nejsou předmětem jejich činnosti, jejich čas je drahý, zaměřují se jen na krádeže. Každého kdo je s nálezem věci otravuje, musí nejdříve řádně vytrestat, aby tam s tím příště už nelezl.

            :-)

            1 0
            • Hrabex1  

              Zameruji se na kradeze :-). Zameruji se v tom smyslu, ze postizeni musi stravit nekolik hodin sepsanim protokolu, kterym se nikdo vic zabyvat nebude. V protokolu maji napriklad i kolonku pro datovou schranku. Uplne zbytecnou, protoze zpravu o zastaveni patrani stejne poslou postou. Ani to si poradne neprectou.

              Nahlaseni kradeze je stejne zabitej cas jako v pripade odevzdani nalezene veci.

              0 0
        • Edwin  

          Táta jednou našel v lese zatoulanýho vlčáka, tak ho přivedl domů a zavolali jsme policajty. Přijeli, psa odvezli. Všechno cajk. Akorát to mělo vtipnou koncovku, že pokud by se nenašel majitel, tak jsme si ho mohli nechat. Museli jsme podepsat papír, že se tohoto nároku zříkáme. :)

          0 0
        • Jakobo  

          Uplne stejna zkusenost! Nekolikrat. Uplne prvni nalezeny mobil Siemens A55, pamatuju mel polyfonni vyzvaneni. Blba zenska, recepcni na penzionu, kam jsem ji jej cestou hodil me presvedcovala, ze to neni mozne, ze ji ten mobil nekdo musel vytahnout z kapsy. A porad se na me tak blbe divala. Tam jsem ji rekl tady mate mobil a nashle. Na policii jsem s mobilem byl take, to bylo neprijemne, pac mobil byl ve futralu s penezenkou, ktera byla (pri nalezeni) prazdna. Tezko se to vysvetlovalo a policajtum to bylo samozrejme jasne, nechali me odejit za mlcenliveho ticha. To fakt nekecam jsem mel tehdy skutecny pocit, ze jsem neco provedl.

          Asi naposled jsem mobil vracel nalezeny vedle zakladky kousek od meho domu, jezdival jsem rano kolem do prace. Rodice me dozrali tak, ze nakonec jsem je slusne poslal do prd*** A to jeste mohu byt rad, ze me nenahlasili jako pedofila na policii.

          No a naposled jsem mobil „nasel“ asi pred 5 lety, zrejme iphone lezel na zemi na zastavce. Tak jsem jej tam nechal lezet dal a s dobrym pocitem jsem odjel.

          0 0
          • capis  

            Mobil jsem našel dvakrát. Ten první jsem odevzdal na OÚ – ztráty a nálezy, ten druhý jsem tam chtěl také odnést, ale po chvíli zvonil, řekl jsem jen kam si pro něj může majitelka přijít, vše v cajku. Oba byly zaheslované.

            0 0
          • dědek mohy  

            Jako já nechápu jak špatným dojmem musíš působit =) Jak se můžeš pohádat s rodiči, kterým vracíš telefon ratolesti. Já jsem vracel asi 2× peněženku a 2, nebo 3 telefony. Vždy přímo majitelům a vždy byli vděční. Teda u posledního mobilu ne, to majitel řekl ať ho vyhodím. Starý tlačítkový s hodnotou 0 a bydlel někde dál, tak se mu nevyplatilo pro něj jezdit

            0 0
            • Jakobo  

              Ja jsem se s nema nehadal, to chran buh. Telefon jsem jim normalne predal a vysvetlil kde jsem telefon nasel. Pak nasledovaly provokativni dotazy a krizovy vyslech, to jsem uz nereagoval, rekl naschle a odesel.

              To je casto od cloveka k cloveku, ale nevim proc, ale s mobilama byvali tyto problemy pomerne caste. Lidi byli mozna nasrany, ze si nalezce mohl pocist ve zpravach.

              0 0
    • Morchella  

      7.11. jsem našel v okolí Grybly zapomenutou helmu (více v SZ).

      0 0
    • poison  

      Kryt montážních děr kufrů.Je to na lávce na spodním konci Cacovickýho ostrova

      0 0
    • Hykal  

      Když to tu vidím, nenašel někdo decathlon větrovku ztracenou 8.8. někde mezi Bystřicí pod Hostýnem a Holešovem.

      0 0
    • adam1  

      Kolega dnes našel směr Kružberk garmin 530 ,borec vyjížděl ze Zahradní u Všb tu Ostrava .

      Když tak je v Kravařu jo .

      1 0
    • mr.nikdo  

      Neztratil nekdo modre bryle v modrem pouzdru v Jedovnicich na trailech?

      Nemam je ja, ale vim, kde jsou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.