KPŽ Železné hory - ztráty a nálezy

18 nepřečtených
  • pee.tr

    Vím, že to je zbytečná naivita, ale včera se mi během závodu v Chrudimi nepochopitelně rozepla podsedlová kapsička a kormě duše jsem ztratil vše, co v ní bylo.

    http://www.kupkolo.cz/…vacem_z2634/

    http://www.kupkolo.cz/…-pro_z90320/

    http://www.kupkolo.cz/…champ_z1507/

    Kdyby náhodou někdo našel nářadí nebo hlavně tu pumpičku (byla rozšroubovaná na dvě části) a nechtěl si to necht ;-) ,dejte vědět. Díky.

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Máš aspoň hrubou představu, na kolikátém kilometru to mohlo být? Něbo popis, třeba jestli se to stalo mezi první a druhou občerstvovačkou šedesátky apod?

      0 0
      • pee.tr  

        Zjistil jsem to bohužel až v cíli. Ale nějaké kovové cinknutí jsem slyšel v těch kořenových singltrecích na posledních cca 10km. Nicméně si nedělám iluze, že by to někdo našel a sbíral. :-)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Copak o to, trať se bude čistit, už včera se začalo, ale je to na dlouho, kór jestli bude pršet. Ale jestli to bylo na konci, tam projížděla spousta lidí, to už někdo mohl vzít.

          0 0
          • pee.tr  

            Jasný. Mně hlavně překvapilo, že se mi ty zipy u kapsičky rozepnuly, když jdou blbě rozepínat i mně v klidu doma. Jsou to takový ty s ochranou proti vodě. Vozím ji už druhej rok a nikdy se to nestalo, akorát teď jsem to tam uvnitř měl trochu přeskládaný. A taky mi přišly ty cesty v závěru šíleně rozeskákaný. Loni jsem si to na starým kole vychutnával a letos na karbonový koze jsem myslel, že mi to vyndá kostru z těla. Nevím, jestli se tratě proti loňskou zhoršily, nebo to je tím kolem a tvrdším sedlem (ani jsem nemohl sedět).

            0 0
        • kámen úrazu1  

          Tak jsem se teď domluvila s pořadatelem. Plánovala jsem vyrazit uklízet jinam, ale projedu dneska část od poslední občerstvovačky do cíle. Pokud najdu, dám Ti vědět.

          0 0
          • pee.tr  

            Ty jo, takovou pomoc jsem fakt ani nečekal. Moc děkuju, u nás na jihu leje. To nářadí bylo zamotaný v bílým, trochu špinavým hadru. Jestli se pádem vymotalo lze těžko převídat. Pumpa bylo jen rozšroubovaná na dva díly a v tom dílu, do něhož se vkládá bombička, bombička byla.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Částečně Ti zlepším náladu. Bohužel jsem nenašla hlavní díl pumpičky s bombičkou, někdo byl rychlejší. Zatím nemám info, jestli ji někdo nechal v cíli.

              Multiklíč se zachránil jen kvůli hadru, zvedla jsem ho, už zmoklej, že ho vyhodím do odpadků, a ejhle co pod ním bylo. Hlavička pumpičky byla hned vedle. Prošla jsem se pár metrů zpátky i dopředu, ale jak jsem už psala, tělo pumpy jsem neviděla.

              Pošlu Ti to ve středu nebo čtvrtek. Napiš na kavot@centrum.cz adresu.

              0 0
              • pee.tr  

                Neuvěřitelný. kdyby se mě někdo zeptal,řel bych, že šance nalezení je tak 5%. Moc děkuju, ozvu se na mail.

                0 0
              • pee.tr  

                Nerad naléhám, ale v sobotu chci jet Plzeňskou 50 a rád bych věděl, jak se s ohledem na pumpu a nářadí včas zařídit. Žádná zásilka ani odpověď na již dva zaslané maily i s nabídkou odměny mi doposud nepřišla. Děkuji.

                0 0
              • pee.tr  

                Ještě jednou chci veřejně poděkovat za ochotu. Zásilku s poztrácenými a posléze nalezenými věci jsem si dnes na poště vyzvedl.

                D Ě K U J I

                0 0
          • KubaBajk  

            Palec hore. Kapacita.

            0 0
      • BSP biker  

        Ahoj, Asi v půlce trati jsem ztratil zánovní brašnu Fizik na klip(hloupej vynález, už to nikdy nechci!!)- urvala se. Uvnitř montpáka, mini hustilka, CO2 pumpička, 2 bombičky a ultralight duše. V případě nálezu zašlu čokoládu. Jinak ještě napíšu pořadatelům. Mám strach, že jí našel někdo z krátký a nechá si jí. Předem děkuji :)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          V polovině šedesátky? Tam krátká nevede. Jestli se jedná o šedesátku, tak to bylo na kořenech u nejvyššího bodu trasy, Spálavy? Mezi pořadatelkou povzbuzující závodníky a směrující je z trvnatého krátkého výjezdu doprava po silnici nahoru a druhou občerstvovčkou? Tam někdo z nás pojede v úterý až ve čtvrtek. Pokud to bylo na prostřední trase, tam zbývá neuklizena jen část mezi dělením a napojením se na dlouhou, ta bude na řadě asi v úterý. Dám vědět uklízejícím.

          0 0
          • BSP biker  

            šedesátku jsem jel a teď si uvědomuju, že tam krátkaři být ani nemuseli :-D větší naděje, že se najde :)

            0 0
            • BSP biker  

              Myslím, že to mohlo být někde v půli závodu, ale v tom nejvíc sjezdu ne. Špatně se to odhaduje, naposled jsem ji kontroloval někde na 20/25 kilometru. Snad se najde, děkuju :)

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Jo, mrknem po ní. Jestli o ní víš naposledy kolem 25 km, zůstala asi opravdu někde na Spálavě. Tam se to trousí snadno. I já se tam jednou vytrousila. :-)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.