zkusenosti s koly NORCO Sight A3, MERIDA ONE-SIXTY 500

14 nepřečtených
  • S1234

Zdravim, nemate nekdo zkusenosti s koly NORCO Sight A3 SHIMANO 29, pripadne MERIDA ONE-SIXTY 500 Silk? Do ankety jsem pridal i GIANT Trance X 29" 2 2024, tak pripadne i to :). Zajima me asi nejvic jech pouziti v bikeparku a na skokach. Diky za jakekoliv postrehy at uz s ramy nebo vybavenim…

Anketa: ktere by jste volili pro holku do bikeparku a na skoky

0 4
    • scalar  

To musíš zakládat na každou věc nejmíň dvě vlákna?

0 0
    • tigermoth  

Jsem zmatený, kam teda máme psát? Jestli všude, budu si muset vybrat NV.

0 0
      • S1234  

Sorry, ja si to prectu vsechno takze staci napsat nekde..;).. no asi to moc resim .. a specham. Takze se omlouvam ;)

0 2
        • Azmir  

Hele volové, sem tu, zeptám se jak tatar a vy mi koukejte rychle odpovědět!

Google máš? Recenze v češtině/anglič­tině sis našel? Bude jich tak 10 určitě na každé z nich. Co si z těch recenzí nevyčet a zajímá tě?

O jezdci víme, že to je „holka“. Je to začátečník nebo zkušený jezdec a tohle je její první pořádné kolo?

One Sixty vs Trance X jsou úplně jiné kategorie kol, proti one-sixty patří spíš Reign. Trance X je odolnější trail bike, ne úplně kolo na celodenní lítání v bikeparku. To samé Norco. Z těhlde tří do bikeparku jedině Meridu. Nevidím pro ni sice jediný důvod, v době šílených výprodejů u jiných značek, ale ty je asi víš a nám je nehodláš sdělit…

1 0
    • S1234  

Díky za reakci – i když trochu ostřejší. Holka jezdí, ale posledního půl roku hlavně s klukama na skoky po okolí, takže spíš začíná. Jde jí to a je z nich asi nejlepší. Zatím jezdí na mém M-ku, ale je na ni moc velké, takže potřebuje vlastní kolo.

Chystá se i na bikekemp, a chtěli jsme, aby tam už měla svoje. Bohužel nejsem Rotschild, takže mám rozpočet někde kolem 50 tisíc (plus minus). Kola, co jsem poslal, do toho spadají. Pokud máš tip na nějaké výhodné S-ko, rád si ho poslechnu a posoudím. Nejsem žádný chytrák, asi i číst umím, ale srovnat dvě kola není úplně snadné – proto jsem se prostě zeptal. Možná blbě.

Takže pokud víš o nějakém výprodeji nebo super nabídce vhodného S-ka, budu fakt rád. Díky předem! Jo a jeste jsem zapomel.. ja ani moc netuším jak moc dlouho jí to vydrží.. je jí 14, takže asi nechci pro ni tři kola, spíš jen jedno na kterém může blbnout a skákat a vyrazil třeba do bikeparku.. a protože je to kolo pro ni a je to holka… tak dam i na to jak se ji libi a jak se ji na nem jede..:) Takže těch podmínek okolo je vcelku dost – co vim jsem řekl ;)

0 0
      • Azmir  

Konečně aspon něco víme.

Bohužel kolo kupuješ v nejhorší době a už nejsou ani výprodejové Ska. Chce to čekat, co se objeví, třeba ve vedlejším slevovém vlákně https://bike-forum.cz/…nych-veci-10

Nelámal bych to za každou cenu unáhlenou koupí teď. Kolo na bikemp bych půjčil. Za 50k můžeš mít karbonové endurko na zebu(viz třeba Scor ve slevovém vlákně), akorát jediná velikost, co není je zrovna Sko.

0 0
      • scota  

A kolik vlastně měří?

0 0
        • S1234  

160cm/41kg

0 0
            • rogalo  

„50 plus minus“ neni 75k. Ale jen hadam :-)

Vpace doma mame (tento ve 24"), zda se mi to dost predrazene. S tim jsem to ale kupoval, kvuli min. vysce jezdce a vaze, kde to muze byt stejne vselijak (napr. plaste dodali lehci nez ve specs, kolo jsem nevazil). Navic mi to prijde ze zkusenosti jako banda amateru, min. ohledne obchodu.

0 0
    • Stingray  

https://www.klbikes.de/riot-youth-pro

Nemas zac :-) ma ho mladej a za ty prachy super stroj. Jen jsem dal jednoprstovy paky a lyrika za 160 e a je to ultimatni stroj za par ecek

0 2
    • otecius  

Buď dobrej taťka, kup jí i maximum stylu za pár kaček:

https://www.staterabikes.com/…x-axs-136183

0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.