• haneeez

Nazdárek borci. Kdo z vás má zkušenosti s Norco range 2024?? Zajímá mě jak hodně se dá oproti verzi c2, která má 16,5kg hodit váha dolů. Dá se na tom šlapat i výšlapy nebo je to opravdu spíš taková mašina na bikeparky. Díky za všechny možný připomínky ????

0 0
    • Azmir  

Koukni spíš na recenze, zkušeností moc nebude. Je to 170 mm bestie, to fakt není kolo na výlety. Výměnou kol a plášťů shodíš klidně 2 kila, ale smysl? To je lepší si pak koupit jiný typ kola. Co jezdíš nebo chceš jezdit?

0 0
      • haneeez  

Lítám na Commencal Meta Am 29v4. Ale přijde mi na tvrdím enduru nebo sjezdu to kolo strašný kostitrasek. Ale zase se mi na tom pekne šlape kopce. Takže premejslim ze bych koupil už něco jinyho a na vyjížďky s ženou která by osedlala na vyjížďky metu bych ja litam tohle Norco. Ta váha mě překvapila protože je to carbonovka.

0 0
    • o.martas  

Kamarád na tom jezdí a říká, že nezná zábavnější a schopnější kolo z kopce, ale do kopce na tom odmítá jezdit jak se houpe a reaguje zadní stavba.

0 0
    • smatly3  

Cus, váhu na takovém kole je lepší neřešit , není to žádné pírko. Neměl jsem s tím problém jezdit tejden ve Finale Ligure a každý den našlapat 1500–2000 vejškových. Nebo dát 4× za den Rychleby….. každopádně je to pěkná houpačka takže do kopce vždy zamykám. Ideální je pod kopce se přiblížit autem …. Šlapat na tom po rovině je vysloveně “zážitek” ….. z kopce dolu čím víc prudší a víc bordelu tím lepší ….. na flow trejlech je to na něm nuda , na to budou lepší kola ….

1 0
      • haneeez  

Díky za tvoje postřehy. :) Tak nějak bych to viděl, že si na flow traily kde se dá polítat tak necham metu. :) A na pořádnej bordel bude tohle.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.