• pavel.lib

    Ahoj, náhodou jsem při výběru kola narazil na kolo od firmy Lapierre, konkrétně toto kolo http://www.lapierre-bikes.co.uk/…race-627-629 .

    Viděl jsem jej naživo ale nemohl se svést protože pršelo. To kolo se mi líbí ale o té značce a kvalitě jejich kol nevím nic. Doposud jsem vybíral mezi Trekem Superfly 9.7 a Canyonem CF 6.9.

    A tak prosím o názory, zkušenosti- vidíte na tom kole něco vyloženě špatně ? Máte někdo s touto značkou zkušenost ?

    Díky za každý názor!

    0 0
    • Chlebovnik  

      Normální katalogový rám z Taiwanu. Stejný má v nabídce třeba Haibike. Šel bych do Canyona.

      0 0
    • janovec8  

      Jako určitě se neboj nějaké kvality od Lapierru, řekl bych, že je to jedna z těch známějších značek. Ty celopéra a silničky jsou celkem vidět i u profíků. Jediné mínus mi připadalo, že byly vždy o trochu dražší než konkurence, ale teď maj ty slevy. Rozhodně bych se ničeho nebál, mně osobně se líbí a uvažuju nad Pro Race 329.

      0 0
    • tom xtr  

      Lapierre jako značka: největší francouzský výrobce kol s hodně dlouhou historií (dá se dohledat na netu) a s vlastním vývojem. Ve Francii je ta značka celkem masovka, u nás výskyt zřídka.

      Použití cizích katalogovek u toho HT (viz koment výše) bych i vyloučil, značky LP, Haibike a Ghost mají společného vlastníka (Accell Group), takže jde o sdílení technologií v rámci skupiny včetně rámů, stejně tak třeba sdílí např. technologii e:i shock …

      Vlastní zkušenost mám roky s jejich fully (+ i se silničkami) a ty jsou ve většině pozitivní, mají docela kreativní a inovativní přístup, najde se pár zajímavých věcí, třeba zrovna ten e:i, tvary rámů … snaží se odlišit.

      Na HT jsem jezdil jen na testovačkách (včetně 629) – přišli mi jako takový „normální“ kola, nakonec jako většina HT, nemám ale k žádnýmu HT extra vztah :)

      0 0
    • jenycek17  

      Čau, mam doma x-control 310 a ikdyž je to uz starší kousek a 26" tak nanej nedam dopustit

      0 0
      • Fana.A  

        Mám doma taky X-Control 410 a bez problémů. Chtěl jsem virtuál a za mě teda spokojenost. Jenom mám teda 26" dědečka. Dovozce do ČR je myslím Mojekolo.cz

        0 0
    • Tobis  

      Taky teď řešim nový kolo.. ten Trek se mi vůbec nelíbí jak má tu předsazenou vidlici a Canyon se mi taky nelíbí kvůli tomu jak má brutálně protáhlou tu hlavovku.. Ten Lapiere třeba vypadá docela rozumně jako jeden z mála. Na většině rámů co tak koukam mi něco vadí většinou tam je nějaká blbost aby se ten výrobce nějak odlišil. Chtěl bych jednoduchej čistej rám bez zbytečnejch blbostí. Nejvíc se blíží mojí představě asi Spešl. Dost se mi líbí některý rámy z Číny ale to zas nechci protože chci mít nějakou záruku že to pode mnou nerupne až někde poletim pade z kopce.

      0 0
    • FerySirek  

      Zdravím. Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně tohoto kola díky.

      https://www.lapierre-bike.cz/…ge-329-/4196

      0 0
      • Luwa  

        Já mám Edge 327 a kolo dobré ale strašně se odlupuje lak od kamínků. Fakt síla na reklamaci prý to není mají to dokonce v záručním listě. Těch na fotce míst co je mám minimálně 10.

        0 0
      • Emil666  

        Manželka ho má rok. Jel jsem ho a líbí se mi, na pohled i v sedle. Ta barva je spíš trochu jako limetka. Odlupovaní zatím žádné, ale jezdí na pohodu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.