zítra sobota - směr Průhonice-Popovice-...

2 nepřečtené
  • chodec

    trochu se mi změnily plány a vlákno Pražských bajkových vyjížděk mi na tenhle „last minute“ přijde trochu nepřehledný, tak zde jedna rychlá a exklusivní last minute nabídka na zítra.

    jedu za rodinou ráno v sobotu po ose, a tak inzeruji pro případ, že by někdo chtěl vyblbnout v sobotu ráno směrem na jihovýchod.

    Trasa je daná – Strašnice-Hostivař-červená do Průhonic, ± žlutá přes Křížkový újezdec a Petříkov až do V. Popovic, malé občerstvení, Horní Lomice a Dolní Lomice, Mirošovice. Samozřejmě možnost se kdekoliv trhnout (třeba to v Popovicích začít otáčet na Kamenici nebo naopak přidat se). Já můžu v Mirošovicích buď skončit (pokud by zájemci pokračovali někam do neznáma), nebo můžu s případným zájemcem (zájemci) ještě začít točit severem zpět na Prahu a dát si to výšlapem přes Hrusice, Ondřejov na sjezd do Černých Voděrad, po rovince přes Voděradské bučiny na Louňovice (tam bych se musel odporoučet definitivně a jet na Mnichovice, ale případní zájemci odtud mohou jet směle ku Praze s mnoha možnými variacemi, které bych případně doporučil). Do Mirošovic cca 40km, dále popsanou trasou do Louňovic cca dalších 17–20km – pokud by se to odtud protáhlo do Prahy, tak celkově cca 80, ale je možné to zabalit třeba ve Stránčicích a návrat pár stanic vlakem pro znavené.

    Předpokládaný odjezd je Strašnice cca 9, či Hostík (hráz) cca 9:20 či Průhonice (červenáxhlavní) cca 9:45–10. Vše velmi nahrubo – pokud se najde zájemce, upřesníme, jinak si jedu podle svého :-).

    Dotazy rád zodpovím

    0 0
    • chodec  

      Doplňuji že trasa je nenáročná, ale je to z 80 či víc % mimo asfalt, takže na silničku to není. Spěchat nemusíme – to dle složení eventuelních zájemců.

      je mi jasné, že to je dost narychlo a spousta se již domluvila na neděli, ale kdyby náhodou, tak společnost uvítám.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.