• pee.tr

    Na TransBrdech jsem buď jen ztratil, nebo zlomil a ztratil spodní část zámku sedlovky FSA-SLK s nulovým offsetem a průměrem 30,9. Tím moje první prosba, kdyby tento díl náhodou někdo našel. Zároveň bych rád poprosil, kdyby měl někdo jakoukoli radu, jak tento díl sehnat, nebo nahradit (nevím, zda je třeba díl shodný s jinými sedlovkami od FSA) jiným bez nutnosti kupovat celou novou sedlovku za 1600,–. Děkuji. Dovozci jsem už psal, prý se zkusí zeptat výrobce.

    0 0
    • Tina  

      A ktorého dovozcu máš na mysli? Výhradný dovozca pre ČR a SR je Dema Senica.

      0 0
    • alinceb  

      Pokud jde o kolíbku, tak by mohla jít nahradit třeba kolíbkou ze sedlovky Thomson Elite – nevím ale, jestli mají stejný poloměr. Můžu ti to doma změřit.

      Kdyby to nesedělo, tak novou karbonovou kolíbku ti za 550,– udělá Zdyn (Zcomponents) – tady na fotce.

      0 0
      • pee.tr  

        Díky, když si vzpomeneš, tak mi to tedy můžeš změřit. Já to bohužel nemám kde poměřit pro případ výroby z karbonu. Počkám ještě, co napíší z té Demy.

        0 0
      • pee.tr  

        Tak ta moje sedlovka potřebuje zámek s kolíbkou o průměru cca 30mm. Zkoušel jsem tam položit trubku uříznutou při zkracování krku vidle a ještě se tam lehce kutálela, i když asi i z ní by se dala náhrada uříznout. Moc bych její výdrži ale nedůvěřoval. Obával bych se zborcení krajů.

        0 0
        • pee.tr  

          Rozměry musí odpovídat přibližně jako je na obrázku. Ta šíře je rozměr na místě opření zámku do sedlovky, tzn. zámek by měl být širší, chápu-li to správně. Děkuji.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.