z Olomouce do Líbeznice (Prahy)

8 nepřečtených
  • BB

    Koncem května se chci vydat jen tak s kreditní kartou a manželkou na pohodové putování po výše uvedené trase. Trasu jsem si připravil v mapsource a je na:

    http://www.cykloserver.cz/f/d6b5081821/

    Chtěl bych požádat znalce místních oblastí o komentář ke trase, kterou jsem dělal bez konkrétní znalosti místních poměrů. Zda je to průjezdné, zda tam nejsou lepší alternativy, co by stálo za návštěvu, bezva hospody a ubytování. Případné navržené alternativy by neměly být moc technicky náročné, jak uvádím, tak nejedu sám, díky moc za připomínky.

    0 0
    • (CZ)George  

      LYtomyšl? Styď se :-P

      0 0
    • fousac  

      ja bych to za chrudimi tahnul vic na jih.. pres kutnou horu a az u rican na uvaly… kolem kolina a c.brodu je to jenom nic, nuda a pole..

      eventualne nahoru k labi a podel nej, po cyklostezkach…

      0 0
    • Thidney  

      buď podle Labe a nebo z Chrudimi přs 6elezný hory okolo Golčova jeníkova, Zbraslavice, Sázava, Jevany, Voděradský bučiny, Babice, Klánovice, zkusím to zítra načrtnout. Za Zbraslavicemi super hospoda i s noclehem, bez signálu mobilů :)

      0 0
    • BB  

      díky všem, za Litomyšl se opravdu stydím a asi to z Chrudimi vezme trochu jižněji přes Železné hory a Kutnou horu.

      0 0
      • Flegmatik  

        No já být tebou, radši bych z Kutné Hory vzal do Kolína a pak pořád podél Labe mírně z kopce (většinu cesty vede cyklostezka) až do Brandýsa a pak kousek do Líbeznic. Totiž čím blíž Praze, tím víc aut a horší silnice, tímto by ses tomu vyhnul – zvláť kolem Říčan a Úval to není zrovna co se týče dopravy hezký.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.