• Bobo

    Kudy na silničce skrz Olomouc směrem od Litovle na Rožnov, aby se člověk vyhnul dálnici? Podle mapy to tím směrem snad ani nijak nejde. Hlavní tahy mi nevadí, ale po dálnicích bych z pochopitelných důvodů nerad. Přece musí být nějaký způsob, jak se odtamtud vymotat i po nějaké okresce. Domorodci poraďte, pls.

    0 0
    • mosquito  

      do VB je cyklostezka podel Bystricky, do Praslavic je to kolem do kopce kolem kostela a hrbitova, pak sem to projel kdysi po stare ceste do Lipnika – dal to neznam, zkus kouknout na mapy cykloserver.cz

      0 0
      • Pekáček  

        Přes Přáslavice jak popisuješ jsem jel několikrát, je to po vybetonovaný silnici, že jo? Tam jsem si „užíval“ i na biku, na silničce bych to snad jel celé nastojáka.

        0 0
        • mosquito  

          mno svyho casu tam byla panelovka :-/ a myslim ze se to nezlepsilo

          0 0
          • tarkan  

            Nezlepsilo, ver mi :) Jel jsem tam, je to asi tri tydny. Neni to moc prijemny :( Je to hodne stara panelka, neudrzovana, mistama jsou ty panely docela posunuty. Provoz minimalni (vsichni jezdi po obchvatu), zato jak kolem tebe jede auto, nejede zrovna nejpomaleji :( …jinak co se tyce samotnych panelu → tak dlouho me ruce jeste nebrnely :)))

            0 0
      • Bobo  

        Jo, díky. A v Olmiku je to nějak značený, abych věděl, kudy se na tu cyklostezku dostat? Přijedu úplně z druhé strany okolo dálnice od Mohelnice a budu muset projet skrz celý město.

        0 0
        • mosquito  

          no znaceny to je, ale vis jak … ale do Olmika prijedes na roh ctvrti Repcin, resp. Hejcin tam se nech navadet na hlavni vlakovy nadrazi, kdyz budes stat celem pred vchodem na nadrazi tak se dej doleva a po 350m bude odbocka chodnik+cyklostezka vpravo dolu pod zeleznicni trat, projedes na dalsi krizovatce se das vlevo a hned vpravo (prakticky jen prejedes z jedny strany mostu na druhou) a tam uz to znaceny je 1/2 je bud pro MTB kolem bystricky nebo po silnici kousek od ni, druha pulka uz je asfalt kolem vody

          0 0
          • Bobo  

            Tak už to mám vytištěný a vodotěsně přelepený, jen doufám, že se mi to v pondělí nerozmočí :-(. Snad trefím. Díky.

            0 0
            • tarkan  

              Ale bacha, nebudes to mit zase tak jednoduchy :( V te ctvrti pote, co podjedes tu zeleznicni trat,…tam se posledni pulrok kope kanalizace a krome toho, ze je tam hodne hliny, kameni, atd. je tam taky par objizdek. :) Ale kdyz se mistnich lidi poptas, je to hodne uzivana stezka, radi ti poradi kudy :)))

              0 0
              • mosquito  

                nestras ho .. na kole a pro pesi problem neni omezeni a objizdky jsou jen pro auta

                0 0
    • Siddha  

      jo jel jsem prave jednou predloni po te dalnici pac jsem jinou silnici nenasel. no ale i tak jsem zabloudil… v Olomouci je to bida.

      0 0
      • samotar  

        Olomouc – Přerov – Bystřice – Valmez / pro silničku ideální. jinak po sraré Lipník – Hranice atd – tento úsek občas objíždím přez Podhoří

        0 0
    • grafik  

      ol – vsicko – grygov – brodek – prerov – radslavice – pavlovice – sisma – bezuchov – vb

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.