• robsol

    Tak ještě jeden dotaz na zkušené silniční jezdce. Rád bych si koupil full carbon silniční kolo jako doplněk k MTB, ale nějak se nemohu rozhdnout mezi dvěma modely od SUP

    SUP 1

    nebo

    SUP 2

    Jsou to sice modely 2016, ale alespoň je zajímavá cena a moc vylepšení modely /20172018 zase nemají.

    Výhodou prvního jsou dle mého vyšší sada ULTEGRA, ale ten druhý model má zase kotoučovky, pevné osy, lepší ráfky a sadu 105.

    Tak fakt nevím. Prosím o radu co by jste preferovali vy.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Bral bych kousek s kotočovkami. Mám ten model, akorát na Ultegře viz profil.

      Ultegra vs 105 je minimální rozdíl. Ve funkci a váze zanedbatelný. Na honění ega pro někoho možná jo, ale na to jsou jiní odborníci.

      Ráfky a pevné osy by byly pro mě důležitější.

      A i ta barva u diskového modelu je lepší.

      0 0
    • tromboonen  

      Já Ti nevim člověče, zrovna SUP, kterýmu se loupá lak kolem vztupů bowdenů do rámu… Za ty prachy bejvaj ve výprodejích lepší kaufy, nedávno tady byl Cannon Six za 36 tuším, i když jenom v jedný velikosti.

      A změřenej jsi a velikost/geometrii máš spočítanou? Nebo k tomu přistupuješ jako s těma rodlama (od oka)? To bys nedělal dobře, Vladimíre.

      0 0
      • robsol  

        Geometrii změřenou mám :)

        0 0
      • jiriga  

        souhlas, mozna bych vyber uplne neomezoval na Supa.za 37tk jsem ted kupoval novy Giant TCR Advanced 2 na 105…pravda je,ze design ma Sup lepsi:-)

        0 0
    • Biermann  

      Já bych šel do 105 na kotoučích. Pevný osy a hydry jsou za mě rozhodně lepší než Ultegra. Jen teda RS505 nejsou úplně slavný dualy. Mám je na Defyně a je to jedna z mála věcí, který bych milerád upgradoval na Ultegru. Nemám u nich problém s řazením, to je v pohodě, ale ergonomicky mi moc nesedí, mají takový hranatý výstupek, který tlačí do ruky. A spousta lidí řekne, že jsou navíc vizuálně škaredé, což mě teda nevadí :)

      0 0
    • jendach  

      Když už se tu řešil SUP, zeptám se, jestli nemáte někdo zkušenosti se silničkami Rock Machine. V doprodeji jsou pro mě zajímavé kousky Raceride 700, případně Raceride 900 za zajímavé ceny. Rám bude předpokládám ze stejného zdroje jako SUP, když je to obojí BFI.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.