Výběr kola do 40k, 191cm/125kg

11 nepřečtených
  • krakenus

Ahoj vsem. Hledam nove kolo, ktere by splnovalo nasledujici pozadavky a jelikoz se v tom vubec nevyznam, chtel bych vas poprosit o pomoc.

Mam 191cm a 125kg. Jezdim hlavne cyklostezky, sotolinove cesty, asfalt, obcas vyslapane lesni cesty. Zadny trail, zadne sjezdy, louky apod. Me vyjezdy na kole jsou od 2 do 4 hodin, prumerka 15km/h. Aktualne mam Merida crossway 500 (stari 9 let) o velikosti ramu 58 (ve vetsi mire jezdim az ted a zjistuju, ze mi nevyhovuje geometrie – je mi male). Pouzivam SPD (hybridni slapky spd + platforma), staci mi predni odpruzena vidlice (hardtail je ok), je mi jedno zda trek, gravel, cross nebo mtb. Potrebuju ale, aby kolo melo dobre plaste (vzhledem k me vaze) , abych nemusel casto kolo serizovat, abych na tom mel spise vyssi posez (tedy ne na kole lezet jako na silnicce). Rad pouzivam blatniky anosic se sedlovou brasnou. Ovladani aretace predni odpruzene vidlice na riditkach by byl bonus ale neni podminka. Je mi 41 let, delka vyletu je 20–50 km, prevyseni 200–500m. Zadny extremy. Riditka – nechci berany, mam rad klasiku. Kotoucove brzdy za me nutnost. Nepotrebuju mit schovany kabely, vychytavka atd. Hledam konstrukcne a materialove stabilni kolo, ktere me nezradi. Diky moc za vsechny komentare a doporuceni konkretnich modelu/odkazu na ne. Hezky den aat vam to jezdi

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.