• Pavel456

    Zdravím,chtěl bych si pořídit kolo na rekreační ježdění(víkendy,po práci,…),kolům ale moc nerozumím tak bych potřeboval poradit.

    Docela se mi líbí tohle kolo http://www.giant-bicycles.com/…19499/77778/ co myslíte odpovídá kolo ceně?

    Nebo mi doporučíte nějaké lepší v podobné ceně?Diky za rady…

    0 0
    • Xhao  

      Pokud si.tolik nezakladas na znacce, tak sezenes daleko lepe osazene kolo za ty penize… Podivej se do historie......

      0 0
    • SloM  

      Za tu cenu, nic moc. Zbytecne platis za znacku.

      Nicmene, nenapsal jsi dost dulezite udaje, tj. teren, ktery chces jezdit a proporce (hlavne vaha).

      Dalsi vec, funkce hledani na tomto foru funguje (klicova dlova neco jako „mtb 17000“)

      Tady jeden tip na kolo: http://www.polygonbike.cz/…athon-lr-air

      Jen nevim jak je na tom vidlice.

      A uplne na konec, uvazoval jsi treba o krosovem kole? Mozna by na zamyslene pouziti bylo vhodnejsi. Nicmene bys pravdepodobne musel jit do individualni stavby na zakazku (kvalitni cross se moc nevidi). Rada na zaver – neni kam spechat, sezona stejne konci a mohly by byt slusne vyprodeje.

      0 0
      • Pavel456  

        Díky za rady.Jednalo by se o ježdění převážně v lese,občas i silnice…Jo a měřím 180cm váha 85kg.Vidlicím taky nerozumím tak bych potřeboval poradit nějakou aby byla dostačující na mou váhu…

        0 0
        • SloM  

          Tak z me zkusenosti bych doporucil alespon vidlici Suntour XCR nebo drazsi Raidon (nevim jestli se vejde do ceny). Co se tyce osazeni, mohla by vyjit kompletni sada Shimano Alivio. Jako brzdy bych zvolil nejake Shimano. Nejaka kvalitni kola (v tech se moc nevyznam) a zbytek podle toho jak vyjdou penize a jaka bude nabidka. Mistni znalci ti urcite doporuci konkretni kolo :-)

          0 0
      • scalar  

        Vyprodaný model ve výprodejovém rozměru kol a výprodejové velikosti mu bude prd platný.

        0 0
        • SloM  

          Tak jasne, ale na to aby ziskal predstavu o tom, co se da sehnat pri dobrem vyprodeji to, myslim, staci. Stejne bez upresneni kde bude jezdit atp. se nedalo vybrat konkretni model, ktery by mu sednul… Nemusis se hned do me opirat.

          0 0
          • scalar  

            Tohle je právě zavádějící, odkaz na něco, co nemůže mít. To je jenom „poutač“ Polygonu, o jejich obchodních praktikách si tady na fóru můžeš přečíst hodně…

            0 0
            • SloM  

              Aha. Nejsem tady tak dlouho, abych vedel o obchodnich praktikach Polygonu. Pokud jsem uvedl spatne/zavadejici informace, tak se samozrejmne omlouvam. Ja jsem chtel jen pomoct. Timto bych tohle tema tak nejak uzavrel, aby nevzniknul zbytecny flame, ktery nikomu nepomuze

              0 0
            • Jades  

              Ty praktiky má nejenom Polygon, takhle hraje vícero prodejců – někde je to jen lenost a neschopnost udržovat stránky v aktuální podobě a tak tam visí roky vyprodané modely za nesmyslné ceny (někdy už ani neexistuje samotná firma), někde je to úmyslná mucholapka na zaháknutí potenciálního klienta, kterému pak zkoušejí vymýt mozek a vnutit buď nějaký ležák, nebo vývarový kousek. Sám jsem měl nedávno tu čest s jistým dealerem, co má na webu 4 roky staré modely za výprodejovou cenu skladem, v reálu je tam má dle vlastního vyjádření „jen pro srovnání“, zato mi nabídl za „speciální“ cenu úplně jinou značku, typ kola, barvu, etc. a ještě týden otravoval s telefonem, proč po tom neskočím.

              0 0
        • SloM  

          .

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.