• MissK

    Ahojte, ráda bych vás poprosila o radu. Chtěla bych si koupit nové kolo, ale bohužel se v tom moc nevyznám a tak nevím co je dobré a co ne. Co jsem se dívala po netu, padlo mi do oka několik. Momentálně mám Kellys městského typu, ale jezdím s ním po polních a terénních cestách na delší trasy, proto bych si ráda pořídila kolo horského typu. Už jsem taková kola zkoušela a jede se mi na nich o 100% líp – nebolí mě z nich záda a prostě to kolo jede! (Abyste si to nevyložili špatně, na tom mém šlapu jak blbec, ale prostě nejede.) Byla bych ráda za každý názor na přiložené odkazy, zda ta kola za něco stojí, jaký o nich máte názor nebo za případnou každou radu nebo doporučení budu moc ráda. Co jsem se tedy dívala: https://www.trekbikes.com/…r-7/p/33194/?…

    https://www.cube.eu/…nhazypurple/

    https://kross.eu/…a-leskly-lak

    Nejsem nijak složitý uživatel, že bych potřebovala karbonové kolo, ale ráda bych, aby mi vydrželo a nevyhodila zbytečně peníze. Jsem ochotná za to dát do 30 000. A má výška je 170cm.

    Moc děkuji za pomoc :)

    0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Tohle je v cenové relaci a jiná liga. A na 170 cm by ses nejspíš dobře sešla s touto konkrétní velikostí.

      Všichni hned napadnou brzdy, ale klidně je tam pro začátek nech a vyměň za lepší až pod stromeček nebo časem.

      0 0
    • adam1  

      Z těch tří kross ,a ty ho můžeš mít za 30k?všude je za 39k?

      0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      A druhá tradiční volba B-F je tady … až na tu barvu. A jak známo, barva jede. Jinak určitě lepší vidlice a vynikající brzdy!

      U Silverbacku by se dalo uvažovat asi i o modelu Sola 1 na hliníkovém rámu – vyšší cena je zdůvodnitelná právě brzdami. Jiné převody – 1×12.

      Myslím, že pokud Ti nevadí dvojtác vepředu a převody jen 2×10, tak ten prve odkazovaný karbonový Storm nemá moc chyb.

      0 0
      • Pán z Dubu  

        Negativum Stormu – pro 170 cm tělesné výšky chainstay 442 mm. Přes takovou páku se nadlehčit přední kolo na kořen, kámen, obrubník…snad nedá.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce