Vůle na ořechů DT Swiss Onyx

7 nepřečtených
  • Mercatone

    Ahoj, poslední dobou mě hučí zadní ořech, když nešlapu. Ořech jsem sundal, vyměnil plastové pouzdro s válečky, promazal a vrátil zpět a bez zlepšení. Když vemu za kazetu, tak má ořech vůli. Nemůže byt KO průměr drážky v ořechu? Že je to prostě vyběhané?

    0 0
    • Mercatone  

      Ještě dodám, že po předchozím majiteli byl vnitřek ořechu plný bahna, vazelína téměř žádná.

      0 0
    • Vilém  

      Jestli to je nebo neni vybehane, to jsi mohl videt pouze ty, kdyz jsi to mel rozdelane.

      Co si matne pamatuju, tak tam je to velike valeckove lozisko a pak je v orechu jeste jedno, ne?

      0 0
      • Mercatone  

        No ta drážka měla hrubý povrch se stopy koroze. Takže vizuálně nebyla v TOPu. Vnější ložisko je průmyslové, to je asi OK. Jde mi o to, jestli ta drážka může mít větší průměr, když to nebylo jak dlouho mazané. Mohu objednat nový celý ořech, tak abych to neobjednávala zbytečně.

        0 0
        • Vilém  

          Nevim moc o jake drazce je rec. Myslis tim vnejsi plochu po ktere behaji valecky, tu ktera je v orechu? Obehane to samozrejme muze byt, pokud to behalo nemazane a navic v bordelu. Muze byt obehany i vnitrni prumer. Pokud tomu nehovis, tak je asi nejjednodussi to dat do rukou nekomu kdo vi co dela a je schopen to omerit a posoudit.

          0 0
          • Mercatone  

            Ná ose to pouzdro s ložiska drží celkem těsně, ale právě na ořechů tam se cítit vůle, takže bych tipoval, že ořech je KO.

            0 1
    • Mercatone  

      Udělal jsem rozborku a dráhy pro ložiska jsou KO. U Bottica jsem objednal ložisko, ořech a unašeč. Děkuji za tip ohledně kontroly unašeče. :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.