• Abajista

    Mate nekdo zkusenost s cestou vlakem z Moravy do Splitu? Samozrejme s kolem. Kde koupit jakou jizdenku, pripadne mistenku a za kolik? Po Cesku a Rakousku to mam vyzkousene, ale do HR ne. Pripadne bus z letiste Split do Brely?

    hondacbf1000@centrum.cz

    0 0
    • Alojs01  

      Cca 4 roky nazpatek jsem se koukal, jak by vysla cesta do Hr k mori vlakem pro rodinu a vyslo mi, ze listek pro jednu osobu vlakem je vyrazne drazsi nez cesta autem…

      Zameril bych se na autobus, bud linka nebo zkusit nejakou cestovku, jestli by nemela volne misto.

      0 0
    • tromboonen  

      Co vím, tak jezdí přímý vlak z ČR, takový „dovolenkový“, jen v létě snad, i když asi dražší, dá se vše vyřídit předem a zajistit, včetně kola/kol, jinak oficiálně je to přes několik přestupů v různých zemích, to vyjde ještě dráž při koupi i předem, plus čachry s umístěním kola atd, ten přímý bych uvažoval asi jako jedinou realistickou variantu.

      Pokud vím, jede to podél celé „riviery“ dolů, jako minimálně od Splitu, možná i dříve, už nevím, hledal jsem kvůli cestám na lodě, ale nemělo to cenu když tam člověk chce být v určitý den a hodinu, prostě auto nebo auta a máš i jiný řidiče.

      Do Brely je 50 km po té turistické štrásce na pobřeží, to by se dalo asi i dojet, slušná cesta ne dálnice, okreska a dobrá i pro auto, ale asi se vyhnout prostředku dne kvůli provozu, ráno nebo večer třeba.

      Jinak autobusy už se tu probíraly i jinde, v létě jich pár bude i od CZ dopravců, kola do krabic co dostaneš v obchodě, předem booknout i s dopravou kola a ověřit si možnosti, můžou být dost narvaný lidma, co tam jednou „do kempu“ atd..

      Auto je fakt nejjednodušší, záleží kolik Vás bude, kolik kol atd.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.