• expen

    Chci se zeptat,zda by mi někdo nemohl nějak laicky :o) vysvětlit rozdíl mezi Rebou Race,SL a Team.Chci si totiž jednu z nich pořídit ale nevím kterou a objevil jsem stránky,kde mají tyhle 3modely 07 za stejné peníze,tak abych vybral tu nejlepší:o) díky za rady

    0 0
    • mar_tin1  

      race má oproti sl externé nastavenie floodgate a team má navyše ľahšiu korunku. takže postupne od „najhoršej“ je to sl – race – team…

      0 0
    • kleinis  

      Na ty moji semi celkem libilo ze nemela poplock…nevim na co to je. Nejak to nepotrebuju k zivotu, myslim ze sem vidlu nikdy nezamcel. Ale jestli ho nekdo upotrebi, tak proc ne

      0 0
    • o.ndra3  

      Využiju jinak zbytečný thread. Po páteční vyjížďce jsem zjistil, že mi Reba chodí tak 5 cm a pak na něco narazí. Navíc byla zcela imunní vůči točení s MC – chodila i zamčená. Předčasný doraz zůstal i při vypuštění obou komor a vyndání MC. Pak jsem ji teda sundal, rozebral a složil a už zase chodí jak po másle. Nic podezřelého jsem uvnitř ale neobjevil. Tak by mě zajímalo, čím to mohlo být?

      Jediná objevená závada je prasklá podložka pod vzduchovým pístem, ale tu už tak mám dlouho a pochybuju, že by to mohlo mít na něco vliv. Nebo jo?

      0 0
      • mar_tin1  

        nevytiekol ti olej z tlmiča do vonkajšej nohy? mne sa to stalo na tore, tiež chodila tak 1 cm, bez ohľadu na nastavenie mc. problém spôsobilo tesnenie.

        0 0
        • o.ndra3  

          To zní docela pravděpodobně. Navíc ve spojení s nízkou teplotou. A i je pravda, že při rozebírání na mě vyteklo víc oleje, než jsem čekal.

          Zřejmě tedy jde o těsnění na obrázku. Dají se někde ty o-kroužky sehnat? Asi to budu muset vyměnit, jestli se to stane znovu. Radši teď nebudu zapomínat zavřenou vidlici.

          A díky.

          0 0
          • mar_tin1  

            ja som tesnenie kúpil v predajni tesnení, cena asi 5 korún. celá sada origo od rs je za cca 300 (aj keď je tam toho viac, v podstate všetky tesnenia okrem stierakov) a navyše na to musíš čakať.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.