Vidlice Fox-servis v Maxcursoru-jaka zkusenost?

12 nepřečtených
  • hanness

    Zdarec,mate nekdo zkusenost s timto servisem v OVě?Mam totiz na vidli nepatrnou vuli,ktera se projevi pri zmacknute predni brzde a naslednym pohybem tam a zpet.Citim to prsty na prachovce a noze.Dela to cca pod 1mm,nerad bych odrovnal i neco jineho,tak poputuje na servis.Ma jiz po z.dobe,tak chci zkusit prave tento servis.

    0 0
    • miki  

      Máš vůli v pouzdrech ,záleží jak moc velkou a nakolik Ti to vadí ,jezdit a při větší vůli nechat vyměnit pouzdra ale připtav si na to balík peněz.

      0 0
    • kubad  

      jak píše miki, a tohle bych osobně radši svěřil dovozci FOX

      0 0
      • hanness  

        Uz jsem tam i volal,neco okolo 2000 ty pouzdra.Vule mi docela vadi,nechci odrovnat i neco jineho,treba vnitri i vnejsi nohy.

        0 0
        • miki  

          záleží kolik na tý vidli a jak máš najeto ale mám vidli fox 4 roky starou a i když má vůli stále je v pohodě.Klidně se Ti může stát že po výměně futer se vůle zakrátko zase objeví a je to prostě provozní vůle .Nech si jí napřed zkontrolovat někým kdo tomu opravdu rozumí a podle toho se zařid.

          0 0
    • Scotty  

      Já mám čerstvou zkušenost z min. týdne. Dával jsem tam svou foxku,tekla přes gufera a nechtělo se mi v tom hrabat,tak jsem zkusil Maxcursor. Perfektní domluva se servisákem..do dvou dnů jsem měl vidlu zpět doma. Výměna gufer,těsnění,oleje atd.. Původně říkal za 1300,– nakonec si vzal 1000,– A na tu opravu dávají záruku. Vidle zase chodí naprosto parádně.

      0 0
      • kubad  

        souhlas, ale výměna pouzder je složitější, jsou na to potřeba přípravky,

        0 0
        • Scotty  

          jasné,jasné.. jen se ptal na zkušenosti,tak jsem popsal ty své. Já bych tam zašel a prostě bych se o tom se servisákem pobavil.

          0 0
          • hanness  

            Zitra ji tam vezu a uvidime,pak dam vedet,co a jak,pro ostatni.

            0 0
    • hanness  

      Takze damy a panove:-)priznam se bez muceni,bylo to destickama…takze cerne predpovedi o vymene kluzaku a pouzder se diky bohu nekona.A k vise zminovanem servisu?Maxcursor mohu jen doporucit uz i ja,jednani a vsimavost k zakaznikovi na jednicku a co se tyka me vidli,rozebra­li,namazali,vy­cistili,novej olej dali a projeli v terenu to za neskutecnou cenu 610kc,ano ctete dobre-610na stul.Takze do pisku uz jen tlumic,at si videlavaji na nekom jinem.PS.na servisu maji vse potrebne,takze zadne neodborne rozborky nehrozi.

      0 0
      • sihomaja  

        S tím co píšeš podobná zkušenost , jen ty futra bohužel nemění (asi Písecké loby) škoda.

        0 0
      • lukan  

        tak už jsem byl rozhodnutý, že to pošlu do švece, ale asi to nakonec šoupnu do cursoru, nechce se mi to balit a posílat přes celou republiku, navíc mi to v cursoru udělají asi levněji, otázka jen zda to bude stejně kvalitně jako u švece. Jde mi o prohlídku, výměnu oleje a já nevím čeho ještě po cca 2500km.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce