• v3d

    Zdravim. Napadlo mě, jestli jsou vidle od RST fakt tak špatný, nebo je to hlavně o značce, že je nikdo moc nevozí. Sám mám (z vyšších řad) zkušenost akorát se starší vzduchovou Omegou, na který jezdí strýc se 100kg a docela v pohodě. Na svym kole mám zatim Aerosu TL, která ale půjde před příští sezónou pryč, protože už má chuděrka dost:)

    Pro doplnění: www.rst.com.tw/…duct2007.htm Zaujala mě docela Megaan

    Anketa: Brali byste vůbec při rozhodování v potaz sortiment RST?

    6x
    67%
    2x
    22%
    0 0
    • easyrider  

      No škoda že se sem nevozí ty věci z horních pater.. ty nevypadaj vůbec zle..

      0 0
    • kudlanka32  

      No kdyz on bude problem v tom elastomeru…ja mel hroznou sragoru RST 460 nebo 461…aspon myslim ze se to tak menovalo. A nemelo to ani tesneni (porad se to muselo mazat) ani tlumeni :) A nejhorsi bylo ze to pod 10 stupnu prestavalo chodit.To bylo pred deseti lety..... Nevim treba uz ty gumovy spalicky poladili i na mrazy :)) Ostatni snad uz gumovou technologii opustili.....

      0 0
      • v3d  

        Tak to byl asi opravdovej schrot:) V tý mý je vezelína a ta kolem nuly doslova ztuhne a vidle pak bere jenom kanály, obrubníky a dopady nad 30cm:) Treba ta megaan ale ma podle me vzduch/olej (jestli umim cist), takze elastomery se nekonaj.

        0 0
      • fousek  

        No RST 461 DH melo tlumeni, vzduchovi (takze naprd), ale utesneny to bylo celkem dobre, nedavno sem tam zkusil nalejt volej a zvetsit diry v pistkach, no vysledek je takovej ze pisky se musej na hydraulicky tlumeni udelat novy s o hodne vetsima kanalkama, ale v netesnosti neni problem, na to ze to ma snad 28 mm nohy tak vydr neskutecna, po 2 letech intenzivniho pouzivani s minimalni udrzbou zadnej vakl, jinak se vsim souhlas

        0 0
    • smallbrother  

      asi tři sezóny jsem taky vozil AEROSU, i na závodech a naprostá spokojenost, na konci měla trochu vakl, ale někde ještě jezdí. Byla trochu měkká a chyběl lock. Tak, je to spíš low-end a potřebujou dost servis jinak to stojí za prd.

      0 0
    • easyrider  

      Já jezdil RST 461 DH ¨(sjezdová dvoukorunka s 10 cm :) ) Nebyla sice tlumená ale chodila skvěle.I spracovaná byla výborně (když jsem ji rozebral). To co ale nastalo potom – ty různý Gamy a Omegy to byl běs. Hlavně ty vnitřnosti..

      0 0
      • fousek  

        jestli si ji rozebral tak nemuzes tvrdit ze tlumeni nemela:-)

        0 0
        • easyrider  

          A co tam jako tlumilo? Vzduch? Jestli jo tak špatně, páč kopala jak fík…

          0 0
          • kovar  

            jo vzduch a jo, špatně, tlumení vzduchem nemuže být dobré už z principu

            0 0
        • easyrider  

          Ale jinak to byla super vidle. Akurát jsem při jednom skoku ohnul ten šroubovanej brzdovej můstek takže nohy byli trošku šejdrem.. no a když jsem se to pokoušel rovnat tak jsem utrh patku – blbec a to byl konec této skvělé vidle…

          0 0
    • SoLaX  

      To docela koukam, ten Rapid, nebo Magaan nevypadaj veru zle. Jeste vedet cenu.. Fakt by me zajimalo, jestli i tyhle modely sou takovy shity, nebo to sou jen predsudky, co se drzej z minulosti.

      0 0
      • kudlanka32  

        no rozum veli koupit si vidli kterou dokaze nekdo opravit.....a nebo ty co nepotrebujou servis (rond WP – mel sem a byla fakt husta – chodila a nikdy nevytekla)…

        0 0
    • Hnoj  

      Kdo to sem dováží?

      0 0
    • BikerM  

      Jo, vypadají ty vidle docela zajímavě.Hodně si polepšily i s váhou a jestli se na to správně dívam, tak začínaj dělat i vzduchoví vidlice.Docela by mě zajímali jejich ceny..Třeba bude za pár let značka RST na úrovni Manitou, Rock Shocx,.. :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.