• full

V jednom testu v cykloservisu – v testu na pánského a dámského Spešla Stumpjumpera komentovali autoři testu systém LockOutu u vidlice FOX 100 RL jako „skoro Terra Logic“ – při uzavření a nárazu na překážku prý nedojde k jeho proražení ale úplnému okamžitému otevření vidlice – to se mi nějak nezdá – po předchozí špatné zkušenosti s LockOutem u Skareba ( 2 x jsem prorazil těsnění a planžetu) to nechci pokoušet – víte o tom něco ???

0 0
    • scret  

mela by tam tahle „pojistka“ proti prorazeni udajne byt… ale to ve Skarebu taky:))))

0 0
    • radekbike  

tento jak píšeš „skoro terra logic“ má RLT i s momentem otevření nastavitelným ze spoda, RL tento systém nemá, jinak je stejná. mám RL 100, ojediněle dostane zamknutá vidle ránu, samo, že se nic neotevře, dobrovolně to ale nezkouším a krom toho ji téměř nezamykám…

0 0
      • full  

V Cykloservisu psali že RL to mají

0 0
        • radekbike  

tam píšou tolik věcí… mám na ní přes 5000km a ještě sem tam nic takového nenašel, a že zamčená (nechť mi promine) už pecku dostala :( slušnou…

0 0
    • Meesha  

„skoro Terra Logic“ je normalni ochrana proti prorazeni. Proste kdyz se zamklou vymetes nejakou solidni diru tak se otevre a pak hned zase zavre. Dela to vic vyrobcu.

0 0
      • enjoy  

to o cem mluvis jsem si ke svy vidli nikdy nedovolil.a nikdy to zkouset nebudu,absolutne tomu neverim:-)

0 0
    • lith  

mám F80RLT a asi bych to jako „skoro Terra Logic“ nenazval. Fakt je ten že funkce je to dobrá pokud člověk zapomene vidli otevřít,tak se nestane že by ji poškodil. Jde to nastavit docela najemno, tak že to zamezí pohybu vidle při šlapání a dokáže ta vidle částečně pracovat. A zrovna tak hodně natvrdo,že to uhne jen při velkým nárazu. Mám to nastavený tak někde mezi. Vidlici ale stejně moc nezamykám a když už,tak se dá s tím nějaká ta díra v klidu projet.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.