• madcat

    Vy kdož to tam trochu znáte – je tam kromě profláklé DH trati i něco jinýho, kde se dá vyblbnout? Jde mi o to, že vymýšlíme, kam se podívat na otočku a trochu pojezdit, samo měla by tam být lanovka, páč kamoš nemá zrovna uphill friendly bajka. Jako jedinej zdroj informací mám asi loňskej časopis MTB Freeride – Czech Around + DVD, jenže tam je právě na tom DVD jenom DH trať, kterou jede Rosťa Štencl, a pak v časopisu je nějakej nekonkrétní lehce chaotickej popis, podle kterýho nic moc nepoznám, navíc se tam píše o nějakých lávkách a dropech, který bych podle popisu tipoval že se do článku zamotaly z Dolní Moravy…

    Jak to tam teda je? Jsou tam i nějaký lesní kořenitý a kamenitý traily, který se dají začít nahoře po výstupu z lanovky, a dole končí zase někde poblíž dolní stanice, nebo pouze to DH?

    0 0
    • pižmoň  

      Na karlovicich myslim krom te DH trate na razule neni zadny jiny park a pod. s vlekem.na bile maji novou lanovku,ale jestli je tam i neco na kolo a jestli to pousti v lete to fakt nevim..

      0 0
    • jIrI___  

      V Karlovicích je u vleku jen ta DH trať, nic jiného.

      0 0
      • madcat  

        Žádný traily, stezky, který by se daly sjet a k výjezdu nahoru využít tu lanovku, nic takovýho? :-/

        0 0
        • beeker  

          Nejspíš ne, kdyžtak zkus kontaktovat někoho místního, myslím že nějaký trail je nad přehradou Stanovice(Karo­linka).

          0 0
        • beeker  

          Uživatel mulambo – ten je z Karolinky, tak mu zkus napsat, mail má v profilu.

          0 0
        • TinkTink  

          Nic takovyho, ale kdyz vyjedes lanovkou nahoru, tak si to muzes protahnout dal na jih – http://www.mapy.cz/#… – a dostanes se na hrebenovku…Velky Javornik atd…taky moznost, ale je to jen zacatek jak se dostat do naky vysky.

          0 0
          • madcat  

            Neříkám, že bych to nedal, ale kamoš na Giantovi Glory by asi trochu prskal :-)

            0 0
        • jIrI___  

          Pokud jsi v Karlovicích nebyl, nedělej si žádné velké iluze. Vlekem se prostě vyvezeš jen průměrný kopec ničím nevybočující z řady. Jediný rozdíl oproti X jiným kopcům je jen ta DH trať na sjezdovce.

          0 0
          • madcat  

            No tak nic asi… nebyl jsem tam, ale doufal jsem tak nějak, že někdo třeba přítomnosti té lanovky a DH tratě využil a vybudoval nebo jen našel už existující cestičky k alternativnímu sjíždění dole kopcom zpátky k lanovce… Tak asi pojedeme jinam holt .-)

            0 0
    • AsiJura  

      Nazdar, nevíte někdo jestli se něco změnilo s počtem tratí na razule? jede se tam zítra česko-slovenský dh pohár a máme možnost jet doprovodit kámoše který se účastní, ale abychom na něj jen nečumněli, tak bysme rádi trochu poblbli na sjezdu, jen se tam nechcem motat závodníkům na trati, tak potřebuju vědět, jestli tam je i něco dalšího krom jedné DH lajny.

      0 0
      • Haruky  

        Razula se jede až ted o víkendu 12.-13.5.2012,zítra je tréning a můžeš jezdit

        http://www.moravskoslovenskydhcup.eu/

        jinak v Rožnově pod Hlaváčkama má Střápal malý parčík,ale ten je k zastižení na dolekopu

        0 0
        • AsiJura  

          Tak díky, máš pravdu, popletl jsem to, je to trénink, ale i tak se tam nechcem motat jezdcům na trati a raději bychom se povozili na jiné lajně, někde bokem, jsme začátečníci a nechcem tam nikoho omezovat, tka jsme měl představu, že krom té hlavní DH lajny tam budou třeba nějaké další, ať už DH nebo FR, kde bysme si vozili prdel a neblokovali kluky na tréninku.

          Ty jejich stránky jsou na facku, tam nic o bikování v podstatě není a teen trails cz prozměnu aktualizujou takdvakrát do toka, to je děs.

          0 0
      • Haruky  

        jo a pak jsem něco zaslechla o

        http://www.trails.cz/…-1320747728/

        nicméně jsem to tam ještě nebyla omrknout

        0 0
      • goofy  

        Stavi se neco na Kycerce ale oficialni otviracku maji az 23.5. a trate zatim porad jeste stavi… Na Razule je pokud vim porad jenom jedna lajna, takze jedine si zajezdit po okolnich kopcich

        0 0
        • jIrI___  

          Uf… Už vidím, jak FR jezdci jedou nahoru tou výjezdovou trasou. By je to tak zničilo, že by nahoře ani brko nedali :D.

          0 0
          • goofy  

            Tak budou tam hlavne trasy ala singl z kopce jestli jsem to dobre pochopil, tak je to pro chrty, co si to chtej vyjet. Vlek pojede samozrejme taky

            Edit: a brko na hore je po vyslapu to nejlepsi, co muze prijit :-D

            0 0
    • khenia  

      V Karlovicích je i FR trať ale nevím v jakém je stavu. Byl jsem tam loni když ji stavěli ale jestli ji dotáhli do konce nevím, letos jsem se tam ani nestihl mrknout, jezdil jsem jen DH trať. Ale určitě tam ta lajna je. U DH tratě je taky několik nových variant.

      Přikládám video z letošního závodu z tohoto víkendu. http://www.pinkbike.com/video/257252/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.