• ms82

    Na podzim jsem si koupil Scott Addict 20, na kterem jsou tovarni zaplety.

    Zvazuji nova univerzalni kola (tempar nejsem, ale kopcu kolem Prahy moc neni). Vazim 65, za sezonu (jen hezke pocasi) najedu 5–8 tisic, podobne jezdim poslednich par let. Orientacni vykonnost – vcera na rovine (Podebrady a zpet), s mirnym vetrem prumerna 30 km/h pri tepovce 130. Bezne spis tech 28, kdyz pribudou nejake kopecky.

    Mozna bych mohl mit Mavic Cosmic Pro Carbon SL za rozumnou cenu. Zaroven jsem cetl nejake vlakno z lonskeho roku, kde se vetsina vyjadrovala pro galuskove noname carbon rafky na rozumnych nabojich. Kde by se takova kola dala sehnat a kolik by to stalo, aby to melo smysl. S galuskama nemam servisni zkusenosti, ale na pujcenem kole jsem je jel a byla to parada.

    Rozpocet je samozrejme jako u kazdeho cyklisty neomezeny :-) Ale neco adekvatniho ke kolu, takze 20–35k.

    Doplnkova otazka. Na starem kole mi praskl zadni naboj kolem dratu. Predpokladam, ze je to na vymenu kol(a), najeto maji okolo 24k. Doporuci nekdo nejaka odolna levna kola, na ktere muzu hodit sirsi plaste (32)?

    0 0
    • tromboonen  

      Za kolik můžeš mít ty Mavicy? Nové, nebo jeté?

      Za 20 vč. dopravy a cla se daj pořídit galuskový U 45mm s DT Swiss nábama, co vážej 1387 bez RU tady .. plus 3k za dobrý galdy.

      Odolná levná kola? Mavic Aksium, možná trefíš na bazaru na nějaký co někdo mění na novým kole, nebo Fulcrum Racing 5, to samý.

      0 0
    • ms82  

      Sorry, nepochopil jsem z grafiky, ze uz mi nekdo odpovedel. Mavicy jsou nove, za 26k s puvodnim obutim nebo bezdusema (asi bych na zacatek vzal duse).

      Diky, kouknu po tech Aksiach ci Fulcrumech. Asi je lepsi uz vzit obe kola a nespolehat, ze predni jeste vydrzi, ze?

      0 0
      • tromboonen  

        Za 26 bych asi bral ty Mavicy, to Tě s dobrejma galdama, ventilkama, lepidlem, RU a špalkama vyjdou stejně i ty čínský galuskový a pláště jsou přece jen jednodušší, kdyby byl problém máš záruku atd. možná Mavic náby nejsou to samý co Swiss, ale já jsem s nimi problémy nikdy neměl, tady není nad čím uvažovat, ty dvojky kup na bazaru, taky jsem kdysi koupil nějaký Ksyria asi na úrovni dnešních Aksií a jezdí dodneška na CX, jsou docela držáky a lidi to často prodávaj zánovní když si na sériový kola koupí něco lepšího.

        0 0
        • ms82  

          Diky. Zdalo se mi to taky jako dobra cena. Navic pro me, jak rikas, zatim jednodussi varianta. A pohledam na bazaru, jak pises.

          0 0
        • tromboonen  

          BTW jestli je to ofiko a ne one time nabídka (26 ± za ty Mavicy co jsi postoval výše a ne nějaký starší a jiný), tak sem klidně dej kontakt na prodejce, po tom by asi dost lidí šáhlo (možná včetně mě kdybych zrovna nenalepil ty galdy:)… prodejce vydělá a příště Ti dá slevu :)

          0 0
          • ms82  

            Jednorazova :-) Ale zeptam se, jestli nema vic.

            0 0
            • tromboonen  

              No kdybys chtěl čajny (značkový) s top nábama a galdama komplet na výměnu, tak bych do toho klidně šel, ale to asi nebude ten případ :)

              0 0
    • Johny.Merida  

      https://www.hupnakolo.cz/…-plasti-2018?…

      Tohle nebude ofiko?

      Jo už to vidim…to je cena za jeden kus :-)

      0 0
    • Johny.Merida  

      https://www.cyklobazar.cz/…l-c-wts-2017

      Tady taky za dobře.

      0 0
      • Vilém  

        Jestli ony to nebudou ty, o kterych vyse pise.

        0 0
        • tromboonen  

          U (karbon) Maviců je to docela loterie, oficiální, natož tak bazarová terminolgie nedělá moc rozdíl mezi starejma ingotama a novejma full carbon, na nějaký modelový rozdíly, natož tak ročníky, sere pes, nebo je to jenom můj dojem? By mě zajímalo, kdo prodává nový ty z odkazu za 26 a navíc s výběrem mezi origo Mavic pláštěma (depending on ročník možná ne to nejlepší) a bezdušema… proto jsem se odvážil zeptat :)

          0 0
        • ms82  

          To jsou presne ony! Nesahat :D

          0 0
          • tromboonen  

            Tak to asi nebude tak nový jak nám tady tvrdíš, ne? neříkám, že problém, ale prezentovat to jako funglofku je trochu zavádějící…

            0 0
            • ms82  

              No ja netvrdim. Napsal jsem to zjednodusene. Nevedel jsem, ze je tu inzerat, dostal jsem nabidku primo. Nemam duvod neverit, a pak je 100 km jedno.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.