• hejtcvaj

    Zdravím všechny a rád bych vás požádal o spolupráci. Včera mi ze sklepa na Žižkově ukradli Specialized Hardrock Pro rok 02. Stavěl sem si ho sám, takže oproti seriovce jsou nějaké změny. Vidle byl bílej Duke XC 80. Celý je osazený LXkem, řidítka Shaman široké vlaštovky. Představec byl černý Race Face Evolve XC (na fotce je ještě Kalloy) a na dálku svítěj gripy Jackshit od Kony. Kdybyste kolo někdo někde viděl, napište mi prosím na mail hejtcvaj@yahoo.com . Předem díky všem za jakoukoliv pomoc. Naděje umírá poslední. Je to už sice třetí kolo, takže bych měl bejt zvyklej, ale ztráta bolí stejně. Díky a příjemný večer.

    0 0
    • Tleskač  

      „ze sklepa na Žižkově“ Tak to jsi si o to přímo řekl… K tomu fak není co dodat.

      0 0
      • pegas  

        nic proti ale ne vzdy ma kazdej moznost mit kolo doma,v kulne, v garazi…proste holt ho musis mit ve sklepe a sebelepsi zabezpeceni sklepa se da prekonat(mozna krom mrize)…

        0 0
    • pop  

      jestli ho nemáš pojištěný,tak zkus projít zastavárny,ale bude to makačka v Pze.Upřímnou soustrast…

      0 0
      • hejtcvaj  

        Diky za vinsovani uprimne soustrasti :) Par bazaru v okoli sem samozrejme prosel. Me by ale spise pomohlo, jestli ho nekdo neuvidi mimo Prahu. Co vim, tak tyhle kradene veci, jako napr. kola se vetsinou vozi mimo Prahu a tam uz ty bazary fakt nestihnu objizdet.

        0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.