Tretry Sidi - tlačí mě jazyk

9 nepřečtených
  • siafu

    Mám přes e-shop koupené silniční tretry Sidi Genius 7, na noze vypadají fajn, jediný problém je ten, že mě při chůzi tlačí jazyk, takže předpokládám, že to samé mi bude vadit i na kole. Na netu se mi podařilo najít, že by mělo pomoci nastřihnutí jazyka. Je to u Sidi běžné? Nemá někdo podobnou zkušenost? Nebo je to spíš na to tretry vrátit a zkusit jinou značku?

    Díky :-)

    0 0
    • Tencovozikmin  

      Nikdy me jazyk netlacil a pri jizde mas nohu v trochu jine poloze.

      0 0
    • novas752  

      Třeba tretry Specialized mají takové „nastřižení“ resp. výkus v jazyku už z výroby.

      0 0
    • Ajkalla  

      To se po pár jízdách omačká. Cítil jsem to asi jednu jízdu.

      0 0
    • figur  

      Mám prakticky to samé ve verzi pro Mtb cca 2 roky a naprostá spokojenost. I když mám vyšší nárt, nemusel jsem s tím nic dělat. Ale ,jak píše výše – při chůzi je tlak na nárt větší, a když jdu těch pár metrů po zahradě, než na to vlezu, připadá mně, že je to moc utažený.

      0 0
    • bezdratova.sprcha  

      Zkus se v nich projet a uvidíš. Nemyslím blátem a špínou, ale prostě jenom před barákem, ať vidíš jak tlačí nebo netlačí během jízdy.

      Ustřihnutí kousku jazyka je celkem banální věc, ale dělal bych u treter tak maximálně za 2,5K, u kterých kvůli tomu nebudu špatně spát. Kdyby mi neseděly boty za bezmála pět klacků, tak bych je vrátil nebo vyměnil. Samozřejmě jen osobní názor, každý si se svýma věcma může dělat co chce :)

      0 0
    • nooski  

      Ta perforace je tam schvalne. Normalne to nastrihni pokud tretry jinak sedi. Tigery a Shoty uz maji jazyk vyresen lepe.

      0 0
    • MavasH  

      Mám Sidi G5 a taky mě to ze začátku tlačilo. Ale díky těm perforacím jazyk časem uhnul. Jinak při chůzi kotník ohýbáš o hodně víc, takže při jízdě by to nemělo vadit vůbec.

      0 0
    •  

      ano při chůzi jazyk tlačil (Specialized MTB tretry), ale nějak se tretry rozchodily a taky nosím raději tlustší ponožky )i v létě)-líp sedí noha. Při jízdě nebyl problém-při chůzi trochu vadilo..tedy podobná zkušenost jako mají ostatní výše..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.