tretry klasika VS. tretry s karbon.podřážkou

14 nepřečtených
  • storm!!

    ahoj Plánuji koupit nové tretry – dnes mám 7 let staré SIDI BULLET – dobrý botky, ale nastal čas obměny.

    Na Sport-lifu jsem videl nekolim modelu s karbonovou podrážkou. Rozhoduji se, zda se vyplatí připlatit a koupit karbon. Jaké máte zkušenosti, kdo jste měnil klasiku za karbon – napište mi Vaše dojmy, zda jste spokojeni atd.

    Diky moc za vase reakce

    0 0
    • Luma  

      Měl jsem Shimano s carbonovou podrážkou-byli super lehoučké a pružnější než z normální plastovou,bohužel se mi podrážka odlepila a každá ryha jde na carbonu vidět a není to moc pěkné.Tak kdybych šel znovu do carbonu tak jenom kvůli váhy a té pružnosti.Nebolí tolik nohy od otřesů.

      0 0
    • Luma  

      Jinak teďka mám tady ty -jsou sice těžší,ale zatím drží a mám je 3rok

      0 0
    • Bully  

      Treba zrovna fa Sidi odolavala pouziti karbonu na podrazkach dost dlouho. S oduvodnenim, ze k tuhosti proste neni tohoto materialu v jejich pripade potreba. Nevidim duvod tomu neverit, sam mam Sidi Dragon a mekky nejsou. Karbonovou podrazku jsem nemel nikdy, vidim v tom ale asi jenom prinos v uspore hmotnosti, kazdopadne me nazory a zkusenosti na tohle zajimaji taky. Jinak tuhost X pruznost- tuhost ma byt citit nad pedalem, aby se podrazka neproslapla, lehky ohyb na JINE jeji partii pro usnadneni chuze je kazdopadne plus.

      0 0
    • RedAce  

      Mam NorthWawy Aeratory 2? jsou s přezkou, vozí je T. Boonen, maj karbonovou podrážku a přijde mi, že jsou odost tušší než Axony co jsem měl předtim.

      0 0
    • MAJX  

      Pokud pominu Diadory,na který nevzpomínám moc rád – měl sem Spešly (nevím název,ale topmodel) a byl sem s něma moc spokojenej – před 2 rokama sem koupil nový spešly s karbonovou podrážkou a starý nechal jako zálohu se shimano kuframa (jinak vozím time) V době kdy sem na ně přešel sem si říkal,jaká je to bomba – jak sou tuhý,úplně sem si představoval ten ukrutnej nárust přenosu síly :-)))) ale taky sem si říkal,že ty starý už sou „vypráskaný“ a mají nárok být míň tuhý. Letos sem si po těch dvou letech obul zase ty starý,když sem jel projet kolo ženy a ten rozdíl je tam pořád – vypadá to,že karbon vydží dýl bejt pevnej,takže sem s ním spokojenej.

      0 0
    • MlokCZ  

      Mam doma Spešly comp carbon a letošní Spešly expert. Oboje jsou velmi slušně tuhé a s obojema spokojenost. Oproti Spešlum sport je tuhost úplně někde jinde (jenže Spešly sport jsou obecně docela měkké). Samotný karbon určitě nic nezaručí, ale většinou jsou karbonové modely velmi tuhé. Spešly expert jsem kupoval ve slevě za 3700, což si myslim je docela rozumná cena (ale za tu cenu už nejsou, možná ještě někde mají posledních pár kusů kolem 4000). 5000 bych ale za ně už nedal.

      0 0
    • Smazaný účet  

      mám Nike s karbonem…jako Lance :-) tuhý jsou dost, lehký taky, ale se ten karbon poškrábe a pak to vypadaá hnusně :-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.