• Tristan1

    zdravim, mate mate nekdo zkusenosti s temato botkama? Chcu si koupit svoje prvni, nejaky obyc tretry :).. http://www.cyklo-obleceni.cz/…-SM324/d4059

    A jeste jeden dotaz, mozna hloupej, ale i pres to se zeptam..budu asi zrejme potrebovat naslapny pedaly, nebo se to da pouzit i na normalni? :-o

    Diky

    0 0
    • Shadow.1  

      lepší je mít nášlapy… když je měkká podrážka, tak se to dá jet i na obyčejných pedálech, ale pak je zbytečné kupovat SPDčka.

      0 0
    • Richi  

      Tohle nevím, ale já se chytil na tuším EXUSTAR SM312 http://shop-sport.cz/…r-sm312.html za cca. 3500kč (teď se mi nechce chodit vedle), ale už bych to nechtěl.

      Na tvrdé nijak tvarované podrážce je jen vložka ze slabé gumy.

      Žádná anatomie pro chodidlo, žádná ceně odpovídající tvarovací vložka.

      Čistě tragická bota za hromadu peněz.

      Jak píšu, tohle neznám, ale když vidím, jakou sračku dělají za 4000 kč, tak bych tohle nechtěl ani zadarmo.

      0 0
    • Volf  

      Mně ty Exustary obecně připadají hnusný. Ještě jsem neviděl od nich pěknou pěkně řemeslně zpracovanou botu. Takže já bych si je nekoupil ani za poloviční prachy. No a k otázce nášlapů se jen zeptám proč si chceš koupit tretry a nechceš používat nášlapy ? Pokud tedy nechceš z nějakého důvodu používat klipsny, ale i tam bych to viděl díky profilaci podrážky jako velmi problematické.

      0 0
    • Ascaso  

      Použiji staré téma…

      Máte je někdo? Nebo radši neco jiného?

      0 0
      • madcat  

        Vozím je asi dva roky a nestěžuju si, ale jsou to moje první a jediný doposud vyzkoušený tretry, takže nemůžu porovnávat. Když jsem si v obchodě zkoušel Force, tak jsem nemohl trefit správnou velikost – buď mi klouzala moc pata, nebo už byly těsný, a Shimano nějaký levnější MTB neměli moji velikost. Tak jsem vzal tyhle, protože mi prostě vyhovovaly.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.