Tour de France na placeném kanále

65 nepřečtených
  • CzechJoker

    Tak jsem se právě dočetl, že TdF bude exkluzivně vysílat Eurosport: Zde je špatná zpráva…

    Vůbec mě to nepotěšilo a je to další důvod pro zrušení ČT…

    0 0
    • minusak  

      Tak loni měl práva taky Eurosport a v ČT to bylo. Takže co tam máme dále pro zrušení ČT? Já bych ji rušit nechtěl, jelikož z výjimkou Prima-zoom, nejsem schopen čumět na stanice typu NOVA, PRIMA, Barandov, Šlágr, OOčko a nevím co ještě.....

      0 0
    • Alhas  

      Hele, nešahej mi na Šláger.

      0 0
    • krabica  

      To je škoda, na Eurosportu zas budou tuny reklam… :-(

      0 0
      • Singlespeed  

        To snad ani nejsou reklamy. Většina z toho jsou pro mě nesmyslné spoty bez obsahu. Převážně jen pořád dokola opakované stejné upoutávky na pořady Eurosportu. Slouží zejména k pruzení diváků :-).

        0 0
        • doubleingram  

          Ne, je to reklama na jejich app. Sere to i lokalni team ale global to cpe, az to prezenou, tak to zrusim, stejne jako jini, co meli linearni vysilani, a uz to proste nedali. Ja mam Kuki, muzu pretacet.

          0 0
        • Twitko  

          To me taky zarazi – ty „reklamy“ na Eurosportu .. cumim (priklad) na cyklistiku a najednou prenos prerusi, aby mi v nesmyslnym spotu ukazali, ze Eurosport prenasi cyklistiku a ze Giro a Vuleta a ze cyklistika je super a je napinava. Jako bych to nevedel. A to jeste v tom lepsim pripade. V tom horsim mi ukazou ze bude mistrovstvi v sipkach (nic proti nim), nebo krasobrusleni, a ze v zime se bude lyzovat … ??? wtf ???

          Reklamu bych pochopil (a nejak pretrpel), ale tyhlety upoutavky na „nic“ me a) vytaci b) nechapu je, coz me vytaci snad jeste vic. Jedine na co jsem prisel je, ze v danou dobu nekde bezi skutecny reklamni blok .. skutecne reklamy – treba ve Francii na vino a syry. Jenze zadavatel a platce reklamy si zaplatil jen reklamu ve Francii a tudiz ji vidi jen Frantici. Ostatni vidi prd – ty nesmysly. A nekdy priste zase Nemci vidi reklamu na praci prasek, ale ostatni nevidi nic, protoze je to jen reklama pro Nemecko. Takze cumime jen tu vyplnovou vatu, ktera proste nedava smysl.

          Mozna (asi) je to jeste jinak .. ale pak uz nevim jak :-)

          0 0
          • doubleingram  

            Je to na Eurosport Player.

            0 0
            • Twitko  

              Tak to jsem a) nevedel :-) b) je to pekne nablblej duvod :-))

              Ja to vetsinou (u cyklistiky) resim tak, ze jak zacne ta reklama (ci ta blbost), precvaknu na vedlejsi kanal – tam mam CT4Sport a vetsinou bezi prenos z toho samyho .. a jak zacnou reklamy tam, tak jdu zpatky. Vetsinou to vyjde tak, ze se mi podari ty nesmysly minimalizovat. Pripadne, kdyz tam nebo tam zacne nejakej vzacnej host kvakat nejak blaboly co mi nesedi .. tak jdu za komentarem u sousedu :-)

              0 0
              • doubleingram  

                Zrovna Tour mi prijde o dost lepsi na CT, jak komentar, tak mnorstvi reklam.

                0 0
                • Twitko  

                  abych byl uprimnej tak ja prave ted ani nevim, ktera verze se mi libi vic … jak jsem popsal vys .. prepinam mezi tema kanalama tak casto, ze ve finale ztratim prehled na kterem prave jsem (a ano .. vim ze to poznam podle loga vpravo nahore :-) ).

                  Ja mel nejradsi driv asi EuroSp, kdyz tam byvaval Baky (aspon myslim ze on byl na Euru ??) .. ted je mi to vlastne fuk .. pokud neprijde preruseni, nebo me nedrazdi co ten clovek rika, nebo jak to rika (nejakej uspavac hadu) …

                  0 0
          • pepek  

            Ta reklama na šipky-to je peklo. Jede to tam furt. Stejně jako dříve spoty proti rasismu ve fotbale – proč to ale dávali furt k motorismu? :-)

            0 0
            • Twitko  

              ono peklo je cokoliv v tom smyslu .. protoze to jde v bloku cca 3 minuty (odhad), porad to samy (v danem obdobi mesic nebo tak) a opakuje se to kazdy 15–20 minut. Proste skoci pauza a ty uz vis ze uvidis tohle a pak tamhleto, a potom tohleco, vzapeti tamto a konci to timhlectim … a je jedno zda tou reklamou jsou sipky, cyklo, fotbal, rasismus, lyze, padak, Xsport, RedBull, nebo treba i muj milovanej americkej fotbal (vim ze ten tam neni, ale i kdyby byl, bude to to samy) .. ale jak ti to melou do budky porad dokola, tak proste normalnimu smrtelikovi z toho musi mrd*out .. a i kdybys to mel snad predtim rad, tak to budes nenavidet k pobliti (pokud teda okamzite neprepnes nekam jinam)

              nechapu proc neudelaji tech spotu vic a nestridaji je .. tak by se na to snad nekdo podival a snad … rikam snad, by ho i neco zaujmulo. Takhle maji jistotu ze propagovanou aktivitu bude nenavidet cca polovina Evropy .. ale mozna to je cil, mozna to tak chtej :-)))) Asi se to naucili od tvurcu reklam (teda az na par vyjimek, kterym CEST)

              0 0
              • pepek  

                A kulečník, teď furt jede kulečník.

                0 0
                • Twitko  

                  :-) jojo .. Ronnie O'Sullivan je mozna bozi … jen ho nesmis videt 25× za den … :-)))

                  0 0
    • Aussig  

      Chtít zrušit Veřejnoprávní média může jen retard.

      0 0
      • Pikaču  

        +100

        0 0
      • Singlespeed  

        Jenže ČT přece není veřejnoprávní. To snad dnes už vidí každý. Pořady jsou často tendenční a to je s veřejnoprávností v rozporu.

        0 0
        • ronda  

          Televizi už fůru let nemám, takže nemůžu posoudit. Jen by mě zajímalo, jestli je opravdu tak tendenční – nebo ji za tendenční označil někdo tendenčně a tak se to traduje. Podle různých reakcí na netu (články, komentáře nebo hysterické reakce na fórech, vše zřetelně stranící) mi to takhle nějak vychází.

          0 0
          • team_daddy  

            Občas se tendenčnost objeví. Není to pravidelně. Ale tu a tam vykoukne něco, u čeho musím zakoulet očima. Hlavně je blbý, že se to objevuje i na dětským kanále. To považuju za podraz.

            0 0
            • ronda  

              Absolutní vyváženosti asi dosáhnout nelze. Zajímalo by mě právě, do jaké míry je fakt tendenční a jak moc hraje př hodnocení tendenčnosti přecitlivělost na každou negativní zmínku. Pamatuju před devadesátým, jak komouš startoval na každou blbost, hledal dvojsmysly a slyšel trávu růst i na betonu.

              0 0
              • team_daddy  

                Co na to říct? Tohle je asi pocitová záležitost. Jeň ale fakt, že je to jaksi v souladu s kvalitou personálu. Tam kde vystupují Ti lepší moderátoři, kteří mezi těma ušima něco mají, tam je málokdy co vytknout. Dle mě to souvisí s osobní vyzrálostí, která pak do vysílání prostě prosakuje.

                0 0
                • ronda  

                  Abych nebyl špatně pochopenej – fak nevím, neumím to posoudit, nemám z čeho. Spíš vycházím a dělám si obrázek z mnohdy dost tendenčního humbuku okolo ČT.

                  0 0
                  • Singlespeed  

                    Protože nemáš televizi, tak, samozřejmě, nemůžeš vědět, jak to na ČT chodí. Humbuk tendenční není. Spousta reportérů je, jak už tu zaznělo, rudozelená a to by nemělo být. Nebo by to alespoň neměli dávat najevo a chovat se profesionálně.

                    0 0
                    • ronda  

                      Je-li to tak, potom souhlas.

                      Jen abych zmínil důvod mého dojmu – vídám, že největší humbuk dělají a „nejsilnější argumenty“ proti ČT mívají právě lidé, kterým z mnoha důvodů už nevěřím ani pozdrav.

                      0 0
                      • Singlespeed  

                        Vůbec největší zločinec v očích ČT je ten, kdo se začne podrobněji zajímat o jejich hospodaření s penězi… To je pak mediální masakr.

                        0 0
                  • Aussig  

                    Můj názor je že tenhle humbuk vytváří lidé s IQ 0–10 (a že jich je), kteří mají potřebu se vyjadřovat ke všemu a všude např. na FB.

                    Příklad: Jakákoliv zpráva z politiky (ne jen na ČT24), otevřeš si sekci komentářů a 100 lidí tě tam zahltí totálně uchylnejma názorama. Dělá to dojem názoru hodně lidí, realita je taková že prská pár pošahanců.

                    Stejná uchylárna jako Metoo, přehnaná korektnost apod.. Vem si to takhle, Nějaké Němce se nelibí že se vyrábí černé cukroví s červenou pusou, vyfotí to, dá na Twitter a já to čtu ve dvou médiích u nás. Tam se píše „jak se to lidem nelibí“, boha, jedna lesbička si postěžovala.

                    Pošahaná doba prostě, z extremu do extremu

                    0 0
          • Singlespeed  

            Já se kdysi přimotal omylem k nějaké mikrodemonstraci proti kardinálovi Dukovi nebo co to bylo. Pak jsem viděl večer reportáž v ČT a nestačil se divit.

            0 0
      • team_daddy  

        Já bych řekl, že to není tak jednoznačný. Nejdřív jsem byl zásadně proti tendencím zrušit. Argumenty, že je to drahé, tak ty neberu. 6 miliard ročně, to ujde, nějakej ten obsah to vyprodukuje, dá sa. ALE, ta povinnost platit, jen na základě toho, že máš elektroměr, to je hodně chucpe. Ale jakože fakt hodně. A věc druhá: nějaký ideový zabarvení ta ČT má. Že je liberálně – levicovo – europeistické, to bysme se mohli asi shodnout ne? A teď problém: má to nějakou ideologii, kterou já musím platit, ale nemůžu ji ovlivnit. To je prostě dost špatný princip. Když si šíří bludy blb Soukup, tak je mi to buřt. Platí si to on-inzerenti. Můžu to ignorovat. Měsíční desátky na ČT ignorovat nelze.

        0 0
        • vrazdit  

          někteří by ti řekli, že to můžeš smozřejmě ovlivnit přes volby… jinak mě přesně nejvíc vytočí agitace skrze třeba ty zprávičky na dětském kanále, to je opravdu kanál…

          0 0
      • doubleingram  

        Myslis ta „nestranna“ media, co jedou jednostrannou bruselskou euro rudozelenou notu a odmitaji rict za co utraci? Tak urcite.

        0 0
        • Aussig  

          Promiň, ale pokaždé když se dívám na rozhovory, debaty apod. kde lidé používají podobné „termíny“ tak ze sebe retardy dělají pouze oni samotní. Via jakýkoliv SPD poslanec (a ne pouze v éteru ČT).

          Nejvíc zlo jsou samozřejmě sociální média které dávají prostor neandrtálcům mluvit do odborných věcí, o kterých mají rozhodovat kapacity oboru.

          0 0
          • RomanH  

            CT mi teda uprimne objektivni neprijde. Nicmene bych status verejnopravniho media nerusil, jen bych zrusil poplatky a povolil ji reklamu vkladat do poradu.

            0 0
            • blue.sun  

              To bychom se na ČT sport brzy dočkali podobného bordelu jako na Eurosportu. Ne, jen to ne.

              0 0
        • Twitko  

          +1

          0 0
      • vinca  

        +100

        0 0
    • Auditor  

      JAkože není TdF = zruším CELOU ČT?? A co ty ostatní věci?

      0 0
    • jecnak  

      Joker no :-D

      0 0
    • Smazaný účet  

      Já teda mám na tv jen jeden kanál a ten je tendenční víc než dost a navíc mi příjde, že jen vůči mě :-( Pořád mě všichni předjíždí :-D

      0 0
    • Delkim  

      Mezinárodní sportovní kanál Eurosport se dohodl na prodloužení smlouvy na vysílání Tour de France.

      Takže pokud to napsali správně, tak by to mělo být jako dosud, ne? A Čt Sport to i tak dával.

      0 0
    • Lance  

      Ve hře je aktuálně i absence pravděpodobně nejznámějšího cyklistického závodu Tour de France na obrazovkách ČT Sport. Již počátkem ledna napsal sportovní komentátor a jedna z tváří ČT Robert Záruba na svém twitterovém účtu seznam sportovních událostí, které ČT v roce 2020 odvysílá a slavný závod v něm chyběl. Záruba následně dodal, že ČT o něm jedná. To deníku Echo24 potvrdila i Blinková. „Aktuálně probíhají jednání,“ uvedla mluvčí ČT.

      0 0
      • tompca  

        ČT sport je kanál na zrušení, těch pár sportů co ještě vysílají se může klidně vysílat na ČT 2.

        0 0
    • BB  

      Mám dotaz na Eurosport Player. Přijímám Eurosport na PC pomocí Chromu a předávám na velké obrazovky televize Samsung nebo LG pomocí Chromecast (ani Samsung ani LG nemají aplikaci Eurosport Player). Pokud jako zdroj pro Chomecast uvedu kartu Chromu, tak je spodní část obrazu tmavá (obrázek č.1) Pokud ovšem uvedu jako zdroj celou obrazovku, potom je vše v pořádku (obrázek č.2). Pro ostatní weby (ČT, Prima, Youtube) funguje přenos z Chromu na televizi dobře jak pro přenos karty, tak pro přenos celé obrazovky. Ještě jedna věc. Pokud použiji pro casting Eurosportu aplikaci v Androidu, tak je obraz na televizi taky dole tmavý, ale když mobil natočím na landscape zobrazení a vrátím do původního portrait, tak obraz na televizi problikne a spraví se. Nenapadá vás co s tím. S přenosem celé obrazovky se dá žít, ale je to nepohodlné, PC je tím zabito a nedá se na něm v době přenosu nic dělat. Dík.

      0 0
      • competitor  

        Mě na Samsungu Eurosport player jede, normálně z jejich shopu.

        0 0
        • doubleingram  

          Jsou na EP taky pořád dokola reklamy na EP jako na běžném vysílání?

          0 0
          • vrazdit  

            jo… a zejména během rozhodujících momentů, jako je třeba závěrečný dlouhý sjezd pár km před cílem, kde se očekává bitva mezi skupinkou na čele, případně jestli to dá/nedá únik atd… :)

            0 0
            • doubleingram  

              Tak to jsou ale uplny kreteni, pac jsem cekal, ze tam to samo na sebe davat reklamy nebude, a tim to bude motivovat lidi na to prejit.

              0 0
              • vrazdit  

                já to taky moc nechápu, ale kde jinde to sledovat, že…

                0 0
                • jkcz  

                  ono se muze stat, ze se to treba ani letos nepojede…

                  0 0
        • BB  

          Já mám bohužel Samsung, kde ještě nejdou instalovat aplikace, není to Tizen

          0 0
    • TheJD  

      minuly rok jsem si rikal, ze bych rad sledoval klasiky, Giro a Vueltu a dalsi znamejsi zavody. Cele to ztroskotalo na tom, ze jedina moznost, kde to sledovat, je Eurosport, za ktery nehodlam platit, dokud budou cpat spoty/reklamy kazdych par minut (spis dokud tam vubec budou).

      0 0
      • Lance  

        Jestli mas chytrou tv a nekoho znameho.kdo ma skylink kartu s nejakym balickem, tak mas eurosport zadara

        0 0
    • Smazaný účet  

      Když televizi nemám, co to pro mě znamená?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.