• Kero

    Viem že to nemá s bikom nič spoločné, ale po zhliadnutí tohto filmu som si povedal, že to musí vidieť každý a je potrebné aby si na fakty uvedené vo filme urobil vlastný názor. www.zeitgeistmovie.com/ P.S. Dúfam, že ma neukameňujete :)

    0 0
    • climber  

      Nějak mi to nefachčí.

      0 0
    • Forx  

      … dokumenty tohto druhu byvaju vzdy k zamysleniu popudive, ale ktovie …

      0 0
    • treatt  

      Tak pro nas, co nemaji aktualni Flash Player a nemuzou si ho aktualizovat (nedostatecna user prava), to je jen cerna uvodni stranka s citatem :-/// Ale mrknu se jinde, o co jde…

      0 0
      • Kero  

        Treba si pozret hlavne tretiu cast filmu, pretoze prve dve su take nezazivne, ale kto nevidel dokumenty o 9/11 tak mu aj tie prve dve casti vela objasnia. Tretia je uplne sokujuca a keby bola z nej aspon polka pravdy tak sa mame na co tesit. video.google.com/vi­deoplay?docid=55474814­22995115331 Inak da sa to stiahnut aj cez vela torrentov www.mininova.org/tor/811686

        0 0
      • trew.x  

        pro ty kteri narazi na nedostatecna prava doporucuju z portableapps.com stahnout firefox portable, a rozbalit to nekam kde prava mas. pak se vsechny tyhle veci budou instalovat tam kam muzes zapisovat a problem je vyresen.

        0 0
        • treatt  

          Fakt? No super…prosim Te a je potreba instalovat i portable apps nebo uz rovnou ffox portable? Predem moc diky

          0 0
          • treatt  

            Ech…no, precetl jsem si prvnich par vet…to byl hodne debilni dotaz…sorry :-)))

            0 0
        • treatt  

          WRAAAAAAAAAAU!!! Chlape, Ty zaslouzis M E D A I L I ! ! ! Kdybych se mohl nejak revansovat, jen rekni, jsem super vdecny!!!!!!!!! A doporucuji vsem s tim samym problemem…

          0 0
          • trew.x  

            Neni zac…ja sem totiz resil pred mesicem podobny problem :-D At slouzi vsem kterym jsou „omezovana“ jejich prava :)

            0 0
    • pajasimi  

      tak jsem se dokopal a čumim na to..s angličtinou sem na tom tak že to podstatný pochytim..jsem na 20 minutě a zatim je to o bozích a zodiacu,..stojí za to dokoukat to do konce? řekněte mi pointu..když se dozvim o co v tom jde, nepřestanu se na to koukat, ale naopak to bude impulz k dokoukání..už mě to moc nebaví

      0 0
    • Kero  

      Ma to tri casti

      1. nabozenstvo je len rozpravka zalozena na astrologii
      2. Twin towers si vyhodili amici sami
      3. USA je ovladana skupinou najbohatsich bankarov, ktori

        zrejme vyvolali secky vojny od 2. sv. vojny.

      Titulky: 911.yweb.sk/fil­my.html#zeitge­ist uplne dole treba kliknut na „slovenské“

      0 0
      • cabbage  

        je to aspoň ftipný?

        0 0
      • pajasimi  

        dík tohle téma mě zajímá tak sem si odtud stáhnul rovnou i další dokumenty

        0 0
      • piskot  

        z pohádek na dobrou noc jsem měl radši Rákosníčka

        0 0
      • Jirik123  

        Tyhle konspiracni teorie proste zeru:-)

        Vy tomu snad nekdo verite?

        0 0
        • Kero  

          to Jirik123 : A ty veris ze dvojicky padli po naraze lietadiel a ze ostatne lietadla fakt havarovali?

          0 0
          • cabbage  

            Já tvrdim že tam havarovalo UFO! :-P

            btw: nějaký technický důvody proč by letadlo nemohlo zničit budovu?

            0 0
            • Kero  

              pretoze sa pri ich navrhu pocitalo s narazom ovela vecsieho lietadla, ktore by ajtak nesposobilo zrutenie dvojiciek. Toto povedal hlavny konstrukter obidvoch budov.

              0 0
              • revish  

                presne tak, tohle taky bylo v tom dokumentu co jsem videl, bylo tam mnoho zajimavych veci uz z padesatych ci sedesatych let 20.stol. kdy tam rikali neco o fingovanych utocich

                0 0
              • cabbage  

                Ano, ale to je jen polopravda

                Je pravda, že budovy měly náraz vydržet a ony ho taky vydržely, jejich pád způsobyl až pořár se kterým konstruktér nepočítal v kombinaci s nárazem (dočerpej si informace o pevnosti oceli při různých teplotách) a letadlo pár desítek minut po startu má kerosenu opravdu hodně…

                0 0
                • Kero  

                  hej to je tiez pekna teoria. Asi si nepocul radiovu komunikaciu medzi hasicmi co boli v budove. Vraveli tím dole že tam sú dva malé požiare ,ktoré v pohode uhasia. Mimochodom takmer všetko palivo sa spotrebovalo pri explózii po náraze. Akou teplotou horí to palivo a preco by to ocel nemala vydrzat? Asi pred rokom zhorela vyskova budova dakde v indii a zaujimave je ze po nej zostala len ocelova konstrukcia, sice obhorena ale stala v pohode. Tot vse.

                  0 0
                  • cabbage  
                    • odkaz na přepis rádiové komunikace? nechceš mi doufám tvrdit že náraz letadla způsobí jen lokální požár a malé poškození kancelářského nábytku… nezapomeň že piloti před nárazem nevypuoštěli paliivo jako se to dělá při nouzovém přistání.
                    • odkaz na požár budovy kdesi v indii(jak byla vysoká, co tam hořelo, atd..) byla tam poškozena konstrukce/tepelná izolace konstukce nárazem?

                    btw: pamatuješ si na lanovku v kapprunu? tam hořelo bez paliva a docela intenzivně;) dokonce hořel i hliník a toho je v letadle až dost. teplota hoření kerosenu se uvádí okolo 800–900 celsia – tedy teplota při které má konstrukční ocel(rychlořeznou – tedy vysoce odolnou by použili jen těžko) až čtvrtinovou pevnost oproti stavu za pokojové teploty.

                    0 0
                  • kassar007  

                    jj ......... je to docela sranda to tu cist ........ nerikam, ze nejaky konspirace nejsou a pod, ale v tomhle souhlasim s cabbage. Myslim, ze asi o konstrukcich, statice a mechanice budov nic moc nevis. Nic proti je to dost specificka problematika pro uzkou skupinu lidi kteri se tim zabivaji.Pak prave muze vznikat dezinformovanost a manipulace s falesnymi fakty, ktere se podsouvaji lidem.

                    Mno tak nic nebudu to tu virit dal :-) to byla jen takova vsuvka

                    0 0
          • revish  

            na toto tema jsem videl jeden dokument, jmenovalo se to loose chance, mozna jste to videli, z nej taky vyplyva, ze si to amicu udelali sami, nevim… docela tomu verim. bylo tam spousta vysvetleni a dukazu, ze to s temi teroristy nebyla az tak pravda. zkouknete a uvidite.

            0 0
            • pepek  

              A já už jsem viděl aji spoustu důkazů, že Amici nebyli na měsíci – všechno nahráli v Hollywoodu a že mají létající talíř s ufonama v Area 51. (Ale já tomu na rozdíl od Tebe nevěřím)

              0 0
            • Kerthwood  

              Loose Chance je podvrzena subjektivni fraska nekolika novinaru bojujicich (snad ze zavisti) proti USA… Plni jen ucel jakesi vzpoury proti nezvratitelnym faktum davno davno potvrzenymi celosvetovymi medii i odborniky. Narazi na jakekoliv nedorcene nedostatky. Ukazuje spousty verejne dostupnych i nedostupnych zaberu a popisuje co presne se stalo ALE PO SVEM, vlastne uplne opakem faktu. Plni tak tu samou funkci jako media celeho sveta v zapeti po utocich, bohuzel s rozdilem: Medium „loose change“ neni oficialne podporovano jak verejnopravnimi tak ani komercnimi spolecnostmi celeho sveta… Neexistuje podpora jina nez vytvoreni si vlastniho nazoru podvrzenim novych „faktu“ Proc? Neni to pravda! Kdyby byla, NIKDY by nevydrzela v tajnosti stovek mozna i tisicu lidi, kteri by se eventuelne na takovem to harakiri podileli… NIKDY ne v dobe kdy i oficialni novinari vytvari famy a false. Je to blabol !!!

              0 0
              • Kero  

                Loose chance som nikdy nevidel ale ajtak viem ze to bolo odpalene, to predsa z tych zaberov vidi kazde male decko. Nikdy v zivote sa nemoze stat ze sa nosnik roztavy a v tom miesta sa presekne pod uhlom 45 stupnov- pouzitie thermitu. Este nikdy v zivote nespadol mrakodrap kvoli poziaru, to sa proste este nestalo. Nikdy sa nenasiel vecsi kus v troskach napr. pocitaca ako je dlaň. Ved to je take bijuce do oci. Mimochodom nemyslim si ze keby to mala na svedomi CIA alebo armada tak sa budu niekomu spovedat. Este som teda nevidel na cnn rozhovor s agentom CIA.

                0 0
                • pepek  

                  A ty tisíce lidí na ulici, co viděli ty letadla narazit-to byli všichni agenti CIA. A řídil to osobně Bush s Elvisem, který dosud žije.

                  0 0
                  • Kero  

                    samozrejme ze tie lietadla narazili do budov ja som to videl zhodou okolností na cnn nazivo. Lenze ide o to ze budovy nepadli. Padli az ked im pomohli a odpalili ich.

                    0 0
                    • pepek  

                      Jojo, a že jim tam ty letadla nepotrhaly ty dráty k odpálení těch náloží :-) A letadla řídil nějaký US-fundamentalista, který byl ochoten se zabít. (A neříkej, že byla řízena na dálku, to už bych nesežral:-)

                      0 0
                      • Kero  

                        Uz tovzacina byt sranda. Stacilo ked mali naloze pod miestami narazu nie? Inak ta vybustnina alebo co to tam dali bola priamo na tych hlavnych nosnikoch, pretoze sa mesiac robili velmi divne prace v celom wtc ako potvrdili zamestnanci, firmy premistnovali z jedneho poschodia na druhe a bolo pocut velmi hlasne vrtanie v celej budove.

                        Ak toto vsetko a teda vsetky tie filmy pokladate len za nejaku trapnu zabavku a spiklenecku teoriu tak sa velmi pletiete a uvidite co sa bude diat za par rokov.

                        0 0
                    • Jirik123  

                      :-D

                      0 0
                • pelhrimov  

                  Kero, víš co je zajímavé, že já to nevidím a nejsem malé děcko, dokonce jsem prošel na VŠ přes fyziku a podobné vědy a pavědy. „Nikdy v zivote sa nemoze stat ze sa nosnik roztavy …“ – já myslím že ano. „Este som teda nevidel na cnn rozhovor s agentom CIA.“ – já již mnohokrát :) Musíš se Kero ještě hodně učit, strašně málo jsi toho viděl.

                  0 0
                • Krys  

                  Bez ohľadu na to, či máš pravdu alebo nie, skús používať nejaké normálne argumenty. Napr. keď som si ešte nikdy v živote nevyvrtol kotník (to sa proste nestalo) nezaručí mi to, že sa to ani nikdy nestane. Problém týchto filmov je v tom, že síce sa používajú fakty, ale komentáre k nim už nie sú objektívne. Napr. v tom ZeitGeiste (videl som zatiaľ len časť) ukazujú množstvo ľudí, ktorí videli výbuchy. Mne to dokazuje jedine to, že filmári sú zaujatí. Podľa mňa, ak povolí konštrukcia mrakodrapu, spôsobí to mnoho úžasných efektov, ktoré navonok vyzerajú ako výbuch. Samozrejme, tie výbušniny tam mohli byť. Ale nedá sa to dokázať tým, že tam ľudia videli niečo, čo si iinterpretovali ako výbuch.

                  Sranda je, že zrazu sa vyrojilo obrovské množstvo odborníkov na železobetonové konštrukcie. :)

                  0 0
                  • Kero  

                    No ja netvrdim ze co je v tych filmoch je 100% pravda a ani niesom ziadny odbornik na statiku a konstrukcie. Ale v zaplave vsetkych tvrdeni okolo dvojiciek ako aj tych dalsich lietadiel co narazili do pentagonu a jedno do zeme a aj fakty pred tymi utokmi (twins boli prepoistene v auguste 2001 na dvojnasobnu sumu proti teroristickym utokom, mesto NY ulozilo vlastnikom Twins aby odstranili azbest z konstrukcie co malo stat 1 miliardu dolarov, preco spadla budova wtc7 je velka zahada a tato budova sa nespomina ani v oficialnej sprave vlady usa atd.....) sa mi zda ze sa im naramne hodilo aby tie mrakodrapy spadli. A najdolezitejsie je co tato udalost sposobila: Afganistan, Irak a zrejme bude nasledovat aj Iran. Takze toto si myslim a vsetci mate urcite pravo na svoj nazor a je pravda ze sa svet uz asi nedozvie ako to bolo.

                    to pelhrimov:

                    • nosnik sa moze ,roztavit ale nie pri teplote horenia leteckeho paliva
                    • agent CIA urcite nerozpraval na cnn o tajnych veciach ktore by znemoznili celu ameriku
                    • taketo dokumenty v telke nebezia, ktovie preco?
                    0 0
                    • Krys  

                      Vidíš, zasa nerelevantný argument. Azbest sa odstraňuje všade, nie je to totiž veľmi zdravý materiál. A to, či sa nosník pri nejakej teplote roztaví alebo nie, sa tiež nedá používať ako argument. Ten nosník sa totiž nestihne roztaviť. Spadne to skôr ako by k tomu došlo. To proste nie je tak, že v momente dosiahnutia teploty tavenia sa v zlomku sekundy z pevného nosníka stane tekutý nosník. A ešte k tomu argumentovať, že teplota horenia kerozinu je nižšia ako teplota tavenia ocele.

                      0 0
                      • Kero  

                        neviem ci si videl fotky z miesta po pade ale boli tam nosniky ako keby odseknute pod uhlom priblizne 45st a okolo seku boli roztavene. Tak neviem ci toto je normalne. K tomu azbestu tak asi je lahsie pre investorov zvalit budovu a na jej mieste postavit novu a este dostat velkuuu poistku ked je uz ta moznost ako to opravovat za tazke prachy.

                        0 0
                        • Krys  

                          Takéto fotky som nevidel. Co to mohlo podľa teba spôsobiť?

                          0 0
                          • Kero  

                            No opakujem ze niesom odbornik na statiku a konstrukcie, ale je pekna nahoda ze presne taketo metody (pouzitie thermitu na useknutie nosnikov)sa pouzivaju pri riadenej demolacii budov.

                            0 0
                            • Krys  

                              To, že bola cielene zdemolovaná, je možné. Je to celkom racionálna voľba. Zhodiť budovu cielene, namiesto toho, aby nekontrolovateľne padla na okolité budovy. Priznať to verejne je ale trochu problém.

                              Mohlo to byť aj takto, nie?

                              0 0
                              • Kero  

                                Urcite ,len sa mi nepaci ze to pouzili na vyvolanie celosvetovej agresie proti islamu a arabskemu svetu. A ked to bolo cielene zhodene tak kvoli comu tie vsetky opatrenia na sledovanie ludi a porusovanie ludskych prav vid. Guantanamo. V USA teraz mozu cloveka odpocuvat len tak, mozu mu prehladat byt a mozu ho aj zatknut na lubovolnu dobu pre podozrenie z terorizmu. A v neposlednom rade ludom dali perfektneho strasiaka v podobe terorizmu a dost veci s nim ospravedlnili. A to len vdaka padu dvojiciek.

                                0 0
                                • Krys  

                                  Myslel som to trochu inak: Teroristi praskli dvoma lietadlami do mrakodrapu. Mrakodrap horí, hrozí kolaps konštrukcie. Niekto zodpovedný sa rozhodne obetovať ľudí v budove a budovu zhodí kontrolovane. Je to racionálnejšie riešenie ako nechať budovu padnúť nekontrolovane, pričom by zomrelo možno o trochu menej ľudí v padajúcom mrakodrape, ale o mnoho viac ľudí naokolí. Aj keď to bolo eakuované. Hlavne je to lacnejšie riešenie.

                                  Chcel som tým naznačiť, že aj keby američania odpálili nejaké bomby v mrakodrape, nedokazuje to, že to celé zosnovali oni.

                                  0 0
                                  • Kero  

                                    Jasne ze nie, tvrdi sa ze oni len vyuzili tie utoky ,pretoze o nich vedeli dopredu ale nic proti tomu neurobili. Viac na 911.yweb.sk/ tu je vysvetlenych vela dokazov, ale tiez nemozno vylucit omyl.

                                    0 0
                                    • Krys  

                                      To nie sú dôkazy. Najviac ma pobavila tá zmienka o zdravom rozume.

                                      0 0
                                  • treatt  

                                    Tak tohle si uprimne receno nedovedu moc predstavit. Ze by nekdo byl tak pohotovy, vzal tu odpovednost do svych rukou, i kdyz tam mel vlastni lidi (nebo aspon hasice)…uz to mi prijde dost. Ale ze by za tu chvili stacili jeste sehnat tolik vybusnin, aby to cilene odpalili, vse nainstalovat a odpalit… To by byli teda super borci. No, i kdyz je pravda, ze to jsou prece americani, to je fakt :-)))))

                                    0 0
                    • Jirik123  

                      ty nosniky se neroztavily uplne, stacilo kdyz trochu zmekly a neudrzely vahu nad sebou. na to aby ocel zmekla nepotrebujes nejak extra vysokou teplotu, jestli mi neveris, tak se jdi mrknout k nejakymu kovari:-)

                      0 0
                      • treatt  

                        Jsem naprosty laik, ale kdyby to bylo, jak rikas – nebylo by logicke, jak ostatne ukazovaly i animace oficialni verze, ze kdyz nosniky zmeknou, tak povoli tam, kde nesou nejvetsi vahu, tedy dole? Potom by ale cela budova mela spadnout – nevim sice jak presne, ale bud do sebe, jak je to videt pri cilenych demolicich, nebo do strany…ale obe veze padaly tak, ze se jakoby propadla jen horni cast, ktera se potom ritila dolu rychlosti volneho padu..

                        A jak je potom mozne, ze kdyz nosniky povolily zrovna nahore, tak spodni casti, ktere porad staly, nekladly vubec zadny odpor, aby zpomalily pad?

                        0 0
                        • Jirik123  

                          Taky nejsem odbornik, ale hadam, ze kdyz rozehrate nosniky pod hornimi patry povolily, tak spodni nosniky jiz nemely sanci nasledny pad udrzet..

                          0 0
                          • treatt  

                            Tak pak by ale zase stejne mela padat cela budova, ne? A ne ze se vrchni patra probouravaji bez odporu jak nuz ementalem postupne dolu…

                            Kazdopadne ma to jeste smysl si tu otazku klast, kdyz byl nalezen ve zbytcich super termit? Tim je to zcela jasne.............

                            0 0
                          • treatt  

                            Tak pak by ale zase stejne mela padat cela budova, ne? A ne ze se vrchni patra probouravaji bez odporu jak nuz ementalem postupne dolu…

                            Kazdopadne ma to jeste smysl si tu otazku klast, kdyz byl nalezen ve zbytcich super termit? Tim je to zcela jasne.............

                            0 0
                            • Jirik123  

                              jj super termit vsechno vysvetluje. ted uz jen vysvetlit, jak se nepozorovane dostal do tech budov. urcite bylo potreba vetsi mnozstvi nez male ;-) a proc vlastne jeste bourat do budov letadlem, kdyz by stacil ten super termit. vzdyt jeho umisteni do budov by take jisto slo lehce naraficit na ty zle arabske teroristy…

                              0 0
                              • hribik A1  

                                tomu by nie kazdy uveril…takto to bolo propagandisticky pre priemerneho volica ™ uveritelnejsie

                                0 0
                • Krys  

                  No prosím. Tak nakoniec si možno nebol tak ďaleko od pravdy. :/ Aj keď tá cesta k úplnej pravde ešte bude dlhá. Iba ak by to niekto zodpovedný vyklopil svetu dobrovoľne.

                  0 0
                  • treatt  

                    Diky Krysi, tohle mi uniklo…

                    Jen to potvrdilo, co jsem si celou dobu myslel…

                    0 0
                  • Jirik123  

                    To se dalo cekat, super-termit s nanocasticemi, tusil jsem to hned od zacatku :)

                    0 0
              • MedyX  

                já teda nevim co by měl kdo závidět amíkům??největší mírů vražd a násilnejch činnu na světě??to že jsou půlce světa jak osina v prdeli protože se do všeho serou??nabujelé ego ala do it in american way??

                pardón ale k amíkům bych se nejel ani vyblejt :)

                jinak tyhle dokumenty od pana Moora jsem viděl (Bowling for Columbine, atd.) a čím dál víc si říkám, že stejně nemá normální člověk šanci u těchto top kauz zjistit pravdu..maximálně pravdu, která je preferovaná a masově uznaná.Ale na světě je tolik zvrácenejch lidí, že si umim celkem lehce představit jak někdo pokoume sebešílenější plán kvůli ještě šílenějšímu účelu :)

                0 0
              • treatt  

                Na to staci rict jen jedine – uz pan Goebbels vedel, ze staci 100× opakovat lez, aby se stala pravdou. A pokud je ta pravda prilis silena a tvrda, proste ji nemuzes pustit mezi lidi a to je vec, ve ktere potahnou za jeden provaz i media. Nejaka aferka se sem tam objevi, ale vetsinou s dlouhym odstupem. Kdyby lidi vedeli, jak blizko bylo k odpaleni jadernych raket za studene valky, dovedes si predstavit, jak by to vypadalo?

                A jak vidis asi i sam na sobe, v tomhle pripade kdokoli, kdo se odchyli od oficialni verze, dostane automaticky punc magora a konspiracniho blazinka…takze to zas tak tezke neni

                0 0
            • pelhrimov  

              Jenže mi to nemůžeme „zkouknout a vidět“ a ty také ne, protože je to minulost a u té události jsme nebyli. Ty se odvoláváš jen na něčí výmysly, jak známo v TV běží pohádky pro dospělé, to není důkaz, to je jen názor a to v lepším případě.

              0 0
    • Jogador  

      " Ach ty mediální mrdky" :)

      0 0
    • B0B0  

      Americania miluju konspiracne teorie. Napriklad ze Elvis este zije, Marylin zabili, ze Americania v skutocnosti na mesiaci vobec neboli, ze vlada taji havarovane ufo a mimozemstanov… Toto je tiez podobne. Ze nosniky sa neroztavia pri teplote horenia leteckeho benzinu (kerosin)

      • nie je potrebne, aby sa nosniky tavili. Uplne staci, aby zmenili svoju fyzikalnu vlastnost. To znamena ze sa spojili rozne faktory, ktore mali nakoniec vplyv na to, ze kriticky bod narazu skolaboval. Teda ohen, tlak vyssich poschodi, vibracie celej budovy a taka bezvyznamna vec ze v tych vyskach fuka dost silny vietor, ktory rozhodne nepomaha ohen uhasit – skor zvysuje jeho ucinok.

      Vsetky tieto veci maju Nosniky su zlomene pod uhlom 45 stupnov, lebo to tak robi demolacna cata. To akoze znamena, ze to aj muselo byt podminovane?

      • pri takych obrovskych vibraciach, tlakoch je velmi pravdepodobne, ze nosniky sa zlomia tak ako sa zlomili. Navyse, ak by bola budova v spodnych poschodiach podminovana, nezruti sa od miesta narazu smerom dole, ale odspodu. Inymi slovami, budova by kolabovala od podminovaneho poschodia, na ktore by sa zrutilo poschodie nad nim, a tak dalej.

      Este taky zaujimavy argument. Zrutenie dvojiciek vyhovovalo vraj vsetkym. Majitelom budovy (nerentabilita? bohata poistka?), teroristom (Amerika je zranitelna), americanom (zamienka na napadnutie Iraku?). V tejto suvislosti som si spomenul na oblubenu fintu slovenskych vysetrovatelov. Ak nevies na nic mudre prist, hod to na obet. Samounos Kovaca mladsieho, samozbitie H. Malinovej a podobne. A nejake dokazy si uz vymyslime. V tomto konkretnom pripade verzia, ze si tie budovy dali znicit americania sami je velmi oblubena, pretoze zahmlieva fakt, ze amerika je zranitelna a ze bezpecnost statu stoji za h… Preto radsej vyrukuju s teoriou, ze si pad Twin Towers spravili sami namiesto aby priznali, ze bezpecnostne zlozky jednoducho zlyhali.

      Inak, pocul som, ze naklonovali Elvisa. :-)))

      0 0
      • Kero  

        Ver ze konspiracne teorie nemiluju len amici:) Neviem ci si videl film Zeitgeist ale asi nie pretoze dvojicky by mali byt len spickou ladovca. Pre teba su svedkovia asi len blbi amici co nieco poculi ale ty to budes vediet lepsie, kedze v prizemi wtc boli este pred padom take vybuchy ze to triaslo celou budovou a lamalo to ludom ruky a nohy co boli v tych miestach.A co tam asi tak mohlo vybuchnut. Kerosene hori velmi nestalo jeho teplota sa meni a len tak sa nezapali, pretoze vychadza z petroleja. Zaznamy komunikacie hasicov jasne vravia ze v jednej z veci boli dve ohniska poziaru ktore by mali v pohode zvladnut. Asi boli ti hasici uplne blby co? Je tam naozaj dost nejasnych veci: Ako a hlavne preco spadla budova WTC7. Kde boli trosky lietadiel co udejne narazili do pentagonu a spadli dakde vo virginii ci kde. A hlavne preco budova padala rychlostou volneho padu ako keby boli poschodia z papieru.

        0 0
        • pelhrimov  

          To už se tak někdy stává, že věci, které přestanou držet padají volným pádem. Hodně věcí na Zemi padá k zemi volným pádem.

          0 0
        • Honza729  

          Kero, je tak tezky si priznat, ze se to proste odehralo tak, jak se verejne rika? Promin, ale to, co rikas, je spis do kabaretu,ne mezi normalni lidi…jeste bys mohl dat link na to video, kde je v kouri videt tvar satana a rikat, ze to je dilo CIA :-))))

          0 0
          • Kero  

            To som si nevymyslel ja a kazdy sudny clovek musi prist na to sam ak osa to stalo. Prepac ale ja Bushovi neverim od prvej chvile ako som ho uvidel. Videl si o dvojickach ale aj celkovo o usa dake domumenty. Bowling for Columbine, fahrenheit 911, a kopa dalsich. Podla mna nie.

            0 0
            • Honza729  

              Videl. A taky jsem pri nich pouzival zdravy rozum. Precti si kritiky na Fahrenheita a budes mit celkem jasno, odkud vitr vane…

              Kdyz ty ale strasne potrebujes mit pravdu s tou konspiraci.....

              0 0
            • Krys  

              Existencia tých filmov nič nedokazuje. To by si jeden mohol myslieť, na základe budovateľských filmov, že za socializmu bolo dobre. Obávaš sa konšpirácie a svoje názory nechávaš ovplyvňovať filmom, jedným z najsilnejších nástrojov mediálneho masírovania.

              0 0
              • Kero  

                Ja sa obávam hlavne toho, že v súčasnosti je vo svete nerovnováha t.j. že je tu len jedna mocnosť (USA), na čele ktorej stojí najväčší terorista všetkých čias, ktorá môže kedykoľvek napadnúť kohokoľvek len kvôli svojím mocenským a hlavne hospodárskym záujmom.

                0 0
                • pelhrimov  

                  Kero ty děláš minimálně jednu strašnou chybu: Používáš ve své argumentaci neustále spojení: „Nikdy, největší, nemožné, každému soudnému člověku je jasné, každý to viděl, …“ to jsou obraty, které třeba mne okamžitě udeří do očí a začínám větřit, že je něco v nepořádku v těch větách, které píšeš. Další rada do života, která se netýká zde řešeného problému, ale obecně tohoto fóra: Skutečný odporník, když něco vysvětluje, tak nepoužívá slang a o spostých slovech ani nemluvě. Pokud odborní přes počítače napíše „dal jsem tam hadr za pět hadrů“, je to akorát trouba.

                  0 0
                  • Kero  

                    Uz si nepametam ,ale zda sa mi ze som nepouzil ziadne sproste slova a ked pisem ze bush je najvecsi terorista vsetkych cias tak som na 1000% presvedceny ze je najvecsi terorista vsetkych cias. Naozaj pisem co si myslim a nepisem to len preto aby to na niekoho zaposobilo.

                    0 0
                    • Honza729  

                      Mne jen pripada zvlastni a usmevne, ze mas ve svych letech o vsem tak jasno. Ja jsem o generaci starsi, a netroufam si verejne tvrdit nic s takovou az militantni jistotou, jako ty.....

                      Ale ja ve tvych letech nebyl jinej...... :-)

                      0 0
                      • Kero  

                        Vo vsetkom tak jasno nemam, ale toto je moje momentalne presvedcenie. Mozno sa za par rokov zmeni ja neviem. Mozne je vsetko a nikto nieje neomylny. Ale ajtak dufam ze sa nad skutocnostami v tomto threade ludia, ktori ho citali, trochu zamysleli a to bolo cielom.

                        0 0
                • Manas  

                  Jen jedna mocnost. To je pomerne odvazne tvrzeni v dobe kdy Rusko zacina vystrkovat drapky a Cina rozhodne taky neni do poctu. Hlavne ta Cina, tech se bojim vic nez USA.

                  0 0
                  • Běžec  

                    Osobně počítám s tím, že z Číny se stane světová supervelmoc…ale za x desítek let → mám na háku. Ale už teď si proti ní nikdo nic netroufne (viz Tibet, Google, lao-kaj…), fuj.

                    0 0
      • morelon  

        neviem čo si mám myslieť o tom prečo spadli dvojičky, do toho nevidím, nie som expert cez statiku, ale v jednom mám jasno, pozrite si obrázky:

        http://www.brasscheck.com/…n-aerial.jpg

        http://theodoresworld.net/…on911-vi.jpg

        http://www.globalsecurity.org/…n_347626.jpg

        http://www.apfn.org/…ght77-10.jpg

         

        nie som sprostý, tam lietadlo nevrazilo, kde sú jeho trosky? a poškodanie budovy je nejaké malé, no nie?

         

        skúste ma zneistiť ako s tými dvojičkami, lebo tomu začínam veriť, že to spravili amíci :-)

        0 0
        • Krys  

          Iná úvaha. (To mi vyhodil google ako prvé na dotaz airplane pentagon)

          Len tak pre rovnováhu názorov. Je mi jedno, či tam to lietadlo vrazilo, alebo nie. :)

           
          0 0
    • smith22  

      Na to se mě nechce dívat,je to moc dlouhy.

      0 0
    • vladkyxxx  

      nic v zlom chlapci co tu riesite, je to vazna vec, ale nad niektorymi komentarmi som sa uz dlho tak dobre nepobavil.

      0 0
    • daymaker  

      Už jsem tuhle „USASELFDESTRUCT“ teorii někde slyšel. No, doma kouknu a uvidím. Ale bojím se, že to bude klasický „americký sestřih událostí“, kterému se prostě nedá nevěřit… =) Ale zatím jsem neviděl, tak mlčím… .-)

      0 0
    • Polka  

      To me fakt bavi jak jsou tady obe strany tolik presvedceny o sve pravde :-))) Jste si 100% jisti, ze to tak bylo??? A co kdyz je to uplne jinak??? Medialni mrdky dneska udelaj fakt hodne, cumte na TV a ctete noviny, vsichni, od rana az do vecere! ;-)

      0 0
    • Milenius  

      Ten zeitgeist addendum je ale lepsi, vrele doporucuju, at vite, jak to na tom svete chodi

      0 0
    • pesimum  

      S titulkama zde http://video.google.com/videoplay?…

      0 0
    • M_ishak  

      Dobré je též LOOSE CHANGE, kde rozebírají náraz do WTC a Pentagonu.

      Je kolem toho mnoho nezodpovězeného:

      1. Proč spadly mrakodrapy WTC, když byly na náraz letadla dimenzované a výbuch kerosenu a hoření kancl. vybavení nemůže způsobit roztavení oceli
      2. Jak mohly padat rychlostí volného pádu, když konstrukce nižších pater přece klade odpor
      3. Co to vybuchuje z oken při řícení WTC
      4. Kde se ve sklepích po X týdnech nabrala roztavená ocel

      Použití výbušnin a termitu na rozpálení nosníků? Vysvětlilo by to ten rychlý pád, fotografie pod ostrým úhlem rozpálených nosníků a železné taveniny po X týdnech nalezené pod sutinami

      5. Jak je možné, že není žádný videozáznam z průmyslových kamer kolem Pentagonu, které zachytávají údajné letadlo

      6. Jakto, že Boeing udělal tak malou díru a přitom po něm nezbyly žádné duralové trosky. A co teprve turbíny z oceli a titanu?

      7. Co narazilo do Pentagonu, když letadlo očividně ne?

      8. Totéž platí o letadle spadlém v Pennsylvanii – kde se poděly trosky, když určitě není možné (z jiných podobných pádů), aby se žárem letadlo odpařilo (a ocel. a tit. turbíny už tuplem ne)

      9. Jaktože pozůstalí vyprávějí, že jím před pádem jejich „rodinní příslušníci“ volali divným hlasem a někdy dvakrát za sebou naprosto stejný text?

      Zkrátka je toho hodně, co tu nesedí a nikdo z americké vlády na to nemá uspokojivoui odpověď.

      Zeitgeist je též dobrý, nejen co se okopírování bible podle knihy mrtvých týká, ale i toho, jak bushova rodina obchodovala s Hitlerem a Bin Ladinem. K tomu je vhodné si zkouknout ještě film Hitlerovi američtí obchodní partneři a zjistíte, že historie se opakuje.

        
      0 0
      • Biker jak Pes  

        Pokud je Loose Change v překladu Pravda o 11. září, tak jsem to viděl. Alespoň ten základ, který jsi popsal sedí. Je to sice fakt dlouhý dokument, ale stojí to za to. Rozhodně doporučuji těm, kteří tomu, co se stalo, nevěří… :)

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Teď se dívám, že to asi bude ono, jenom na csfd to je rozdělené do tří částí, já to viděl vše v jednom.

          K tomu druhému filmu, zkusím si to sehnat, věřím, že to bude zajímavé… :)

          0 0
          • M_ishak  

            Zeitgeist je hodně dlouhý, ale hodně zajímavý. Je na video.google.com

            0 0
      • Smazaný účet  

        znám alespoň odpověď na 1.

        protože už při 600 stupních ocel měkne a jelikož ta část nad tím asi nebyla nejlehčí tak to ty nosníky prostě nevydržely.

        0 0
        • Smazaný účet  

          2. když odpálí komín tak taky padá dost rychle ne?

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Ano, proto se spekuluje, že WTC byly odpálené…

            0 0
            • Smazaný účet  

              v tom případě už by ale TI CO TO ODPÁLILI (američani) byli schopní všeho, to by jako kvůli pojistce za wtcc a zlatu co bylo uložený ve sklepě toho tolik zničili? a nebo jim šlo jen o záminku a o ropu v íráku?

              kdyby šlo o tu ropu tak by mohli přece sabotovat nějak irák a ten by určitě něco provedl a byl by hned ‚důvod‘ k napadení

              0 0
              • Biker jak Pes  

                Prostě se na to podívej a potom řeš. Já v tomhle nejsem odborník. Svůj názor na to mám… :)

                0 0
                • Smazaný účet  

                  já jsem to právě že viděl, a můj názor na tu část o 11. září je, že je to prostě hloupost, konspirační teorie. Ale to o tom náboženství to je dobré :)

                  0 0
                  • Biker jak Pes  

                    Mi to přišlo docela věrohodné. Od začátku jsem věřil, že si to odpálili sami. Ale tohle je spíš věc názoru… :P

                    0 0
              • Milenius  

                Zlato prece odvezli predem – dalsi nejasnost (proc?), a kdyz pada cihlovy komin, tak tam neni zelezo, maximalne par vyztuh

                0 0
              • treatt  

                Mno, tak Vietnam ukazal velice dobre, co dokaze verejne mineni v USA, kdyz se jim zacnou synove vracet v rakvich s vlajkou. Potrebovali hodne padny duvod a zkus hadat, proc jeste asi 3 roky v New Yorku vyvesovali vlajecky se stupnem ohrozeni teroristickymi utoky. Proste umele udrzovani permanentniho strachu, pocitu napadeni a nutnosti se branit. To se najednou opozice zvlada mnohem snadneji, zvlast v tak nacionalisticke zemi, jakou USA jsou..

                0 0
          • jIrI___  

            3. z oken může vybuchovat cokoliv. Plynové rozvody, tlak vzduchu a ohně si prorazí cestu ven překážkou kladoucí nejmenší odpor → okno, …

            0 0
            • jIrI___  

              4. to jsem nepochopil. Proč by ve sklepech nemohla být nalezena roztavená ocel?

              0 0
              • Smazaný účet  

                9. to si mohli do toho dohumentu vymyslet (přece jen to ukazuje jen jednu stranu mince)

                0 0
                • jIrI___  

                  Přesně tak :). Ten dokument mi připadá vytvořený jen proto, aby na sebe někdo upoutal pozornost a vytvořil (podpořil) módní vlnu antiamerakanismu a antibushismu.

                  0 0
              • M_ishak  

                :O) A jak se tam do spodních pater dostala, když hořelo nahoře vybavení kanclů, které nemá šanci tu taveninu vytvořit a vše se sesunulo (jak oni tomu říkají) „palačinkovým“ efektem na ty sklepy? A co tu taveninu udržovalo nad teplotou tavení po několik týdnů? Kromě termitu mě nic nenapadá…papír, koberce a dřevo to určitě nebyly. Zkus pomocí těchto materiálů vytvořit ocelovou taveninu :O)

                0 0
                • jIrI___  

                  Tak roztavená ocel má sílu se protavit téměř čímkoliv až úplně na dno. Ale to, jak může vydržet několik dnů v kapalném stavu mi taky nejde do hlavy. Že by bylo něčím podporované její tavení? Ale netuším čím :)

                  0 0
        • Milenius  

          Ocel mozna mekne, ale neroztavi se, to je rozdil

          0 0
      • Biker jak Pes  

        Tak už stahuju toho hitlera. Jsem zvědav… :P

        0 0
    • jIrI___  

      „Měli byste se probrat z té paranoii a použít svůj mozek. Pokud je to všechno o křesťanství pravda, proč to neobjevil někdo z mnoha větších mozků dřív? Protože ti měli tolik vědecké etiky, která tvrdí, že na všechno jsou potřeba důkazy! Proč neprobíhají v USA ohledně 9/11 soudy a nehroutí se vláda, když je pravda tak zdrcující? Protože nejsou důkazy!“ Pěkný a pravdivý koment na csfd.

      0 0
      • M_ishak  

        No v usa je to celé jinak. Vyděl jsem kdysi dokument, kdy se studenti bouřili proti učitelům s tím, že je učí darwinovu teorii, jelikož vše totiž stvořil bůh…stačí náležitá mediální masáž a lidi uvěří všemu

        0 0
      • Milenius  

        To se vi davno, ale nic s tim udelat nejde – jak to vysvetlis vericimu? Navic kdyby to nekdo udelal, tak se tim cely system zhrouti. To nejde. Jak to rikal Polivka v jednom filmu: „Ja jsem vasi **** taky nevidel a verim, ze ji mate“. Krome staci se podivat do historickych knizek, kde je to vsechno napsany. Ale je to historie, chces soudit to, co delal papez pred 1000 lety? Ten co psal ten komentar, vidi jen jednu vec, ale je dost hloupy na to, ze uz nevidi dusledky tohoto pocinani.

        0 0
      • treatt  

        Mam dost mlceni o tomhle tematu, ale k tomu se budu muset dostat casove. Ted kazdopadne ciste vecne:

        Vis, co je na tomhle „peknem a pravdivem komentu“ smutne? Ze ani oficialni komise, kterou si sestavil establishment USA, aby vysvetlil priciny zhrouceni WTC, nebyl schopen podlozit dukazy oficialni verzi!

        Tedy kdo si mysli, ze dvojcata nemohla spadnout jen po narazu letadel, je konspiracni blazen, protoze na to nema dukazy. Kdezto oficialni verze, ktere prece kazdy zdrave uvazujici clovek veri, je pravdiva, protoze…protoze taky nema dukazy. HMMMMMMMMMMMMMMMMM

        0 0
    • Krys  

      Vytiahol som tento thread, pretože som chcel Kerovi dať za pravdu. Teda v niečom. Čakal som diskuziu k tomu odkazu, ktorý som tam pridal. Ale sledujem, že si ho nikto uprostred threadu nevšimol, tak ho dávam

      SEM

      Medzitým som bol na pive s nejakými architektami a väčšinou súhlasili s tým, že nie je bežné aby sa budova zrútila do seba, takže je pravdepodobné, že jej k tomu niekto pomohol. A že sa dá predpokladať, že pre takéto veľké budovy existuje vopred vypracovaný sanačný plán, ktorého realizácia je potom už len triviálna záležitosť.

      0 0
      • M_ishak  

        Dokonce jsem někde četl článek, že při údržbě střech na mrakodrapech našli svinstvo obsahující úlomky lidských kostí. Jak jinak než výbuchem by byly rozdrcené a zanesené na sousední mrakodrapy.

        0 0
        • Smazaný účet  

          já zas slyšel, že se pod wtc našel kryptonit…

          0 0
          • jIrI___  

            A je to tady! Takže WTC ve skutečnosti zničil Superman, který původně šel zničit kryptonit skrytý v jeho sklepě, ale kryptonit zničil jeho (proto ty roztavené kusy oceli v troskách). Tím se ovšem všechno vysvětluje, antiamerikanisti mají smůlu :)

            0 0
    • Veprovak  

      Zeitgeist ma jeste druhe zajimave pokracovani – po nabozenstvi prichazeji na radu penize – jak se „vyrabeji“ atd… clovek se nestaci divit :)

      0 0
      • Martin  

        addendum je zajímavý. teda, ta první část o „výrobě“ peněz. ta další o obnovitelných zdrojích a energetice mi přišla jako děsná utopie. sice to vypadalo strašně krásně, ale jako skeptikovi se mi celou dobu vkrádala na mysl jedna otázka – kdo to zaplatí"

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.