• lubis

    Potřeboval bych poradit, který tmel je vhodný do MTB pneu Specialized S-works 2 bliss v kombinaci s kolama Roval Control EL.

    Vím že na toto téma už tady bylo spousu debat, ale bezdušovky se jezdí čím dál víc, tak doufám, že budou nový postřehy. Jaký doporučíte vy ??( No tubes, Geax, Schwalbe, Caffe latex…)Jaký množství je ideální do 2,00" XC pneu? Mám to zatím obutý bez tmelu a během 24 hod. to ujde tak o 1,5 baru. To znamená, že to těsní docela dobře.

    Diky luboš

    0 0
    • ememem  

      na zaklade vlastnej skusenosti (schwalbe, geax, notubess) a tu precitaneho (caffe latex) za mna vzhladom na funkcnost aj cenu asi notubes. zda sa ze funguje jak s ust tak ne-ust gumami ci uz s ust rafkom alebo obyc. + paska. ale fakt ze jak moje pouzitie docblue a geax tnt (nakydal som to do obyc. ne-ust plastov lebo som nic ine nemal po ruke) tak tych co im nefunguje caffe latex v obyc plastoch neni celkom koser.

      inak otazka – mas akoze ust plaste a ust kola a za jeden den ti utecie 1.5 baru a to sa ti zda dobre? to je katastrofa a nie ze dobre, ust+ust by malo fungovat co sa tyka drzania tlaku aj bez tmelu, ten je tam snad len na zalepenie dierok.

      ja do obyc platstov davam tak do 80ml, do ust by snad mohla stacit aj polovica.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.