Tak nám zprznili Sports-Tracker web...

34 nepřečtených
  • Charles2k

    Po nějaké době jsem se přihlásil na Sports-tracker web a nestačím se divit. Implicitně je tam teď jakási nová beta verze bez flash, která je podle mého názoru výrazně horší. Měl jsem rád starou verzi právě pro povedený design, barevné ladění (pro mne třeba lepší tmavé než bílé pozadí), přehlednost. Vyhovovalo mi zobrazení leteckých map a hlavně možnost zoomu na full screen (mám velký monitor s vyšším rozlišením).

    Nepochopím, co je to za totální paka co tohle navrhují. Na diskusních fórech se nová verze většině uživatelů nelíbí, ale to je jim zřejmě jedno.

    Dočasně jde sice přepnout i na starou verzi, jenže se v ní již nenahrají mapy.

    0 0
    • HWSpeedy  

      Jj, od doby co to Nokia prenechala to jde z kopce.

      Staci kouknout, jak dlouho slibuji live tracking. To uz je nekolik roku. A pritom to je kdyz na to kouknu z programatorskeho hlediska trivialni vec. Staci na strane telefonu udelat prubezne posilani jeste neposlanych bodu projete trasy, na strane webu pridani novych bodu k jiz poslane trase a oznacit jako nedokoncena.

      A nakonec uz jen moznost live zobrazeni prave projizdenych tras, technicky uplne stejne jako zobrazeni uz dokoncenych.

      0 0
      • jeffino  

        normální lidi trénujou podle chytrejch hodinek, chytrý telefony jsou na tohle tragédie.

        0 0
        • Tomcat  

          Hmmm… :-

          Chytrý hodinky aka smartwatch rozhodně na sportování nejsou . Motorola 360, LG Smartwatch, Sony Smart watch atd…

          Protože Sigmy,Garminy a jiný sportovní hodinky nejsou smarthodinky ! Nejde u nich měnit programová výbava, nejsou smart. To je rozdíl mezi „hloupým“ telefonem a smartphonem.

          Jinak hodinky pro sportovce, co umí to co běžný smartphon s Sporttrackerem, většinou stojej několikanásobek toho co ten telefon. Nejlevnější garmin s GPS stojí těsně pod 11000,– za to mate obdobný telefony tři.

          Nepočítám to že si vyxberete programovou výbavu a né jen Garmin SW nebo jen Sigma SW

          0 0
          • Greyhound  

            Neni pravda – za prvy nejlenejsi garminy s GPS nestoji 11k, to uz je cena ± tech nejdrazsich, za druhy posledni generace umoznuje instalaci aplikaci tretich stran.

            0 0
            • Tomcat  

              … hodinky pro sportovce, co umí to co běžný smartphon s Sporttrackerem… Čti ! nějaký hodinky s GPS sou zajisté pod 10 , dokonce pod 8 atd…

              Vzhledem k tomu že střední třída mobilů s GPS + Glonas klesla k 5000,– museli by být za 4000,– a by se to vyplatili a to nejsou.

              Okolo 5000,– sou hodinky které umějí minimum-

              0 0
              • jeffino  

                takže ty se svým smartfounem plaveš, potápíš se a rozezná několik plaveckých stylů:-)

                i levný spottestry dokážou víc a jsou spolehlivější než chytrý telefony s gps

                0 0
                • HWSpeedy  

                  Co porad resis? 99% normalnich lidi (ne vrcholovych sportovcu) pouziva zaznam trasy pri behu, chuzi, lyzovani, na kole, … a na to opravdu staci normalni chytry telefon s GPS plus maximalne nejaky obal na pripnuti na ruku.

                  0 0
    • jIrI___  

      Při zavedení toho nového designu jsem přešel na Stravu, zrušení fulscreenu a letecké mapy mě vyloženě nasralo :(

      0 0
      • Smazaný účet  

        Taky zvazuju prechod, novy vzhled mne vytaci…

        0 0
        • Tomcat  

          A napadá tě co ?

          Já SPT používal už na Nokii a a zvyk je železná košile.

          0 0
        • bosmilan  

          já jsem přešel na Endomondo a jsem spokojený…nejdříve mi ST začal blbnout při záznamu trasy a později se mi začal vypínat i telefon po nějaké době (poslední 4 pokusy dát mu ještě šanci)…Stravu nepoužívám,protože mi to nechce najít signál gps a tak používám ke spokojenosti jenom endmd

          0 0
          • Kurt  

            Kdyz pouzivas to Endomondo – uz umoznuje editaci hodnot aktivity? Jde mi hlavne o spotrebovanou energii. Pred asi pulrokem jsem ho zkousel a sel z mobilu pryc, protoze neumoznoval zmenit sve „vypoctene“ udaje – mam tepak v hodinkach a potrebuju udaje namerene hodinkami zapsat do aktivity v Endomondo.

            0 0
    • Tomcat  

      Jejich web nepoužívám, ale klient pro iOS i Android blbne jak nikdy. Padá a nezaznamenal trasu..

      0 0
      • jesperx  

        Mně dneska vůbec neměřil ve Windows Phone.GPS mi sice ukazovala polohu víceméně přesně, ale nespustilo se vůbec měření…resp. za 90 km mi napočítalo 12 sekund:-)

        PS:zdá se mi,že proběhla nějaká změna v algoritmu měření výškových metrů – a to i zpětně, teď se mi naopak zdá,že jsou údaje podhodnocené (srovnávám se svým tachometrem na biku)

        0 0
        • Charles2k  

          S tím měřením výškových metrů jsem si toho také všiml.

          Jinak na mobilu mám ještě pod Symbianem a tam jsem problémy nezaznamenal.

          Jen ten jejich zku.venej web…

          0 0
    • rock  

      Mně se začal divně chovat na mobilu po nějaké aktualizaci někdy v červenci (divně chovat=žrát víc systémových prostředků a zamrzat), takže jsem už tehdy přešel na Stravu. Ale je to otrava, Sports-tracker mi vyhovoval víc. Na druhou stranu, Strava je o kousek přesnější v měření odjeté vzdálenost a podstatně přesnější ve vyhodnocovaní nastoupaných metrů

      0 0
    • in4mator  

      Nechce se mi synchronizovat track z aplikace na web, nevíte někdo v čem může být problém?

      0 0
    • pOne  

      Ty mapy jsou desny.

      Dalsi vynalez je zobrazovani workoutu na mape (Explore). Drive to prehledne udelalo seznam workoutu v dany vyseci mapy. Prehledne, prakticke, jasne.

      Ted to vyhazuje jakousi smesici nahodne vybranych workoutu a fotografii z dane vysece bez nejakeho smyslu (predevsim tedy casove linie), pricemz se workouty i fotografie kolikrat ve vyberu i vselijak opakuji… na hlavu.

      Krom toho nejde hledat podle mesta (to prej dodelaji). Takze v tech desnych mapach covek musi zoomovat do zblbnuti.

      0 0
    • Palo TT  

      Daju sa trasy, ktore niekto publikoval na ST nejak exportovat do GPX?

      Ani po prihlaseni som ziadnu takuto moznost neobjavil.

      0 0
      • pOne  

        U kazdeho sveho workoutu mas vpravo nahore – EDIT – EXPORT – DELETE. Cizi workouty asi exportovat nepujdou.

        0 0
    • Shoty  

      Tak postupně se to pomalu zlepšuje… Ze začátku tam třeba nešly vůbec měsíční a roční výpisy, teď už ano.

      Taky jsem psal na jejich support, jestli plánují implementaci do Health aplikace v iOS, a prý na tom dělají, jen vydržet.

      Mě osobně by se hodil ještě nějaký ten fitness náramek, se kterým by to spolupracovalo, ale i když je jich v poslední době spousta, tak žádný nesplňuje, co bych chtěl, i když technologie na to jsou…

      0 0
    • JackMagnum  

      ******** je to už aspon dva měsíce … každopádně.. já jedu furt na sport-trackeru a pak to exportuju do stravy ;-) proč? sport-tracker vyžaduje nižší verzi androidu v telefonu než strava a jelikož mám stoletej telefon, tak mi nic jiného nezbývá :)

      0 0
    • HWSpeedy  

      Tak nám koupili SportsTracker. Koupila je prý nějaká firma co prodává sportovní zboží. Doufám, že jim šlápnou do úsměvu a nasadí tam nějakého řízka, co tam pořádně ošéfuje vývoj.

      0 0
    • Jirka Kanár Strnad  

      Čaute, dá se ve Sports-tracker nastavit pro zobrazování ve Facebooku základní náhled tak, aby se rovnou zobrazovala trasa? Něco jako se zobrazuje např. v Runtasticu?

      0 0
    • klojM  

      … možná to nějak souvisí s předchozím dotazem, ale najednou mám problém u Sports-trackeru se sdílením na FCB. Ikonka FCB je jakoby zašedlá a po kliknutí se na ní objeví hvězdička s bublinou shared, ale přitom se na FCB nic neobjeví. Ve správě aplikací mám na FCB jinak povoleno – tak nevím? Budu rád za každou radu, díky.

      0 0
    • ZuBB  

      Ahoj, mám dotaz ke Sports-trackeru tečka com, dá se tam někde stáhnout gpx záznam trasy, kterou projel někdo jiný, nebo si jí můžu jenom prohlížet…? Možná jsem lama, ale nikde tam download nevidím. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.