• Lasomanos

    http://www.superior.cz/…fi/bike.html?…

    Co říkáte na todle kolo? Našel jsem ho bez problémů za ~24 000,–

    Pokud by jste věděli o nějakém lepším kole do 30000 tak prosím napište.

    Uvítám jakékoliv komentáře.

    0 0
    • R4YNE8  

      Jsem zvedav jestli ho vubec sezenes, kdyz se uz asi mesic neda nikde sehnat.

      Vim, ze jsem ho nemohl nikde najit skladem a ani v obchodech uz neni.

      Alespon jsem ho nikde nevidel.

      0 0
    • siafu  

      tady máš za 30 tis. Meridu se Sidem

      koukám, že u Superiora mají dobrý výběr velikostí: 16.5", 19.0", 21.5"… máš postavu na 19" relativně dlouhý rám?

      0 0
      • yoggi  

        sam mam supa a s tou dlhou geometriou nesuhlasim, sice mam velkost 16,5 ale dlzka je super pri mojej vyske 170cm. netreba sa bat ale vyskusat. dlzka tychto ramov nie je az tak horuca ako sa pise, aspon moja skusenost .

        vid. foto

        0 0
        • DaSnail  

          keď nesúhlasíš s dlhou geometriou, prečo si si kúpil najdlhšiu 16,5ku aká existuje? 8o)

          0 0
          • walter.n  

            Spíš poukazuje na to, že to s onou „dlouhou“ geometrií není/nemusí být až tak horké jak se často upozorňuje.

            Příkladem – někdo méně orientující si koupí sériový bike velikosti M s délkou (ef. hor. rámová tr.) 580 mm, ale představec je 110 mm (třeba Scott Scale). Obdobně veliký Sup 18 má často délku (ef. hor. rámová tr.) 605 mm, představec 90 mm (třeba Grand Canyon AL 9.0 je 595 + 100 mm). Rozdíl je 5 mm (u tohoto Canyonu stejné), což nemusí být jistě pro spousty běžných nezávodníků (myšleno těch, kteří s kolem vyloženě „nespí“) zcela zásadní rozdíl (pokud ano, jistě výměna tady u ukázkově Scotta či Canyonu u představce za 10 či 9 cm bude tady pro někoho potencionální výhoda, do dalších možných parametrů jako typ sedlovky a možný vliv na délu, předo-zad. polohu atp. snad můžu tady, přiznávám, zjednodušeně vynechat, pokud jde jen o slovo „dlouhá“).

             
            0 0
            • DaSnail  

              súhlas, ale

              ten obdobně veliký Sup 18 je zhruba rovnako dlhý jak ten yogiho sup vo velkosti 16,5 (603mm) a to je podobne jak napr. niektoré meridy vo velkosti 20–21

              dåžkou predstavca sa to určite poladiť trochu dá, ale to nič nemení na tom, že ten rám je dlhý. alebo nízky- podla uhla pohladu. v prípade že chce rám s dlžko cca 603mm a sedlovka mu dočiahne do správnej výšky pri velkosti 16,5 tak pri tom supovi bude mať hornú trubku o dosť nižšie ako u konkurencie. a to je imho dobre 8o)

               
              0 0
            • yoggi  

              napriklad,  vystihol si to

              0 0
          • yoggi  

            ked som sa rozhodoval tak vsetci sup ma dlhu geometriu to bude velke ..........

            maja vyska je 170cm, aby som si nenabil tak preto 16,5 a to ze ram je trochu dlhsi ale predstavec je nie je tak dlhy ale v konecnom vysledku mne to vyhovuje lebo co sa tyka ruk tak nemam problem s 18 pripadne 19 ramom, len tam by som si natlkol tak preto 16,5 je pre na od supa super nenatlcem a nie je kratky.

            0 0
            • siafu  

              moje výška je asi 165 cm a jezdím rám dlouhý 570 mm, o delším rámu už neuvažuju, navíc za nejvyšší možný rám považuji pro sebe právě 16" (mám krátký nohy a na rám 16.5 už se nedívám moc dobře:), jasně záleží na slopingu, ale i tak, no a rámy kolem 15" se mi naopak už dizajnově nijak nelíbí, takže já doopravdy hledám ideálně 16" rám. A délku 570 mm jezdím s představcem 100 mm, kratší představec na XC dávat nechci a co zatím uvažuju, tak další rám bude někdy 16" délky do těch 570 mm, takže dost možná opět Merida vzhledem k ceně těch rámů :DD

              0 0
    • Lahváč_12  

      Taky jsem měl XP920tku ve výběru, ale před 14ti dny mi v prodejně řekli, že je vyprodán a ani Superior ho už nemá, takže nejde už ani objednat…

      0 0
    • adamR  

      Mozna budu mit moznost prodat svou letosni 920, najeto bude mit kolem 3000 km, pred koupi by byla vymena retezu+ dam novy plast. Jinak je kolo velmi zachovale, skrabance minimalne, jezdeno sportovneji, ale setrne a ne zadne zavody. Cenu bych videl kolem 21 000. Puvodni cena 32 000. Muzu zanechat i dalsi vybaveni na kole- computer, kosik, pumpicku, rohy a brasnu pod sedlo. Duvod: prechod na 29" kolo.

      0 0
    • xxhonzikxx  

      28.7. jsem kupoval za 23.250,– dle Cyklo Adam posledni kolo co meli a že se nedá objednat – vyprodáno…

      Jediné co bych na kole zkritizoval je vidle… do 2 let jí oddělám a kupuju novou… Jinak super osazení a vše. Lepší kolo za tuto cenu neni.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.