• potápěč

    ahoj Všem,

    zajímolo by mě zda má někdo toto kolo, spokojenost s ním. Koukal jsem na nový rám F80 který je jiný než ten starý. Jaký a jak kvalitní je tento tlumič moc se v těch tlumičích nevyznám.

    díky za rady

    http://www.superior.cz/…am/bike.html?…

    0 0
    • potápěč  

      nikdo nic? nikdo nejezdí superior F80

      0 0
      • schwabik  

        Já tedy tohle kolo nemám,ale má ho jeden můj známý… rám je celkem lehký a tlumič teda musel měnit kvuli prasklé pružince.

        0 0
    • potápěč  

      máte někdo ten tlumič, jak je na tom kvalita?

      0 0
    • antuch  

      kdybys třeba u fotek zadal do vyhledávače F80, tak zjistíš, že sme tu dva, co F80 jezdí:-)

      0 0
      • potápěč  

        antuch

        můžeš mi napsat nějaké poznatky ohledně tohoto kola. Kvalita? spokojenost? šel by si do tohoto rámu znova?

        0 0
        • antuch  

          Já sem ten rám dostal od svýho tehdejšího šéfa zadara jako takovou reklamu, takže sem to nějak neřešil. Ale k věci. Popravdě je to fakt raketa. Když sem přesedlal z LRS od Meridy, tak sem měl pocit, že to je pevný kolo, průměr po silnici se mi zvýšil o 2–4 km, furt mě to nutilo lítat. Prostě rychlý kolo. V terénu je to celkem pohodlný, ale nemůžeš od toho čekat zázraky. Není to virtual od Giantu bo tak něco. Mně se ale líbí, že to je jednoduchý a má to málo hejblátek:-)

          Teď nevýhody: Tradiční slabý lak, kerý se rychle odírá (jako u všech supů), nutná častější kontrola a dotahování patek, přepákování má v uložení rámu jen kluzný ložisko, pro někoho starší systém tlumení u tlumáku v základu…

          Výhody: subjektivně váha (v XL s tlumákem to má 2,5kg, což je celkem fajn za tu cenu), rychlý kolo, geometrie není tak dlouhá jako u pevných supů, pohodlný tak akorát, zbytečně se to nehoupe a a zavírání vlastně člověk používá minimálně

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.