• martinpav

    Mate niekto skusenosti so Sun Equalizer 21 (pripadne 23) ?

    Predpokladam ze 23-ky budu pri zapleteni (32 dier, 3× krizene) s DT Revo (pripadne SuperComp) pre cca 78 kg cloveka v poriadku, budu stacit aj 21ky ?

    Pozitie: narocnejsie maratony (dubnica, sulov), dlhsie vyjazdy ale ziadna divocina. Bike je Anthem.

    Rafky

    0 0
    • Hnoj  

      Tyhle ráfky jsou psychedelicky úzký. Uznávám, že jsou za pár korun, ale kdybych řešil super-lehký ráfek, tak bych si připlatil za jistou kvalitu. Tedy DT, NT nebo FRM.

      0 0
    • pačes  

      Nejen že jsou úzký, ale jsou sakra mělký, plášť jde na ně nahodit jen s montpákou, vyzkoušeno na Maxxis a Schwalbe s kevlarovou patkou, který jsem vždy nahazoval jen rukou. Při centrování s tensiometrem to je taky zázrak to srovnat. Váha je cca 365g a cena vcelku lidová, líbí se mi že jsou s nýtkem, je otázkou co vydržej. Mám je napletený na nový kolo v kombinaci s nábojema A2Z XCR-32 http://www.netbike.cz/select_det.php… s váhou 1430g

      0 0
      • martinpav  

        Daval si 21 alebo 23 ? Aktualne tam mam nejake starucke 23mm siroke takze tie 21-ky mi nepridu az tak tragicke. Viac ako 2.25 gumy tam aj tak nikdy nepojdu.

        Preliezol som este mtbr.com a 23-ky celkom chvalia, na 21-ky uz su trocha rozporuplne reakcie ale bude dost zalezat na tom kto to staval.

        0 0
        • pačes  

          Mám EQ21, s kolama (krom navlékání gum) žádná zkušenost, není doděláno. Napleteno tady http://www.potocky.cz/ Jinak kdybys uvažoval o EQ23, já osobně bych spíš doporučil Mavic XC 717Disc, má srovnatelnou cenu, nižší váhu a je osvědčenej.

          0 0
    • TJK  

      Ja mel zapleteny UFO s A2Z na DT Revolution s ALU niplema, vaha byla 1436g, odjete 2 sezony bez jedineho problemu a centrovani.. vazim mezi 85–90kg

      0 0
    • Chaingang  

      hrozně blbě se obouvají(pláště WTB,Maxxis,Schwal­be),jinak žádnej problem

      0 0
    • Jenda  

      osobne bych takhle uzkej rafek nikdy nekoupil. Podle me je lepsi kombinace sirokej rafek a na to treba 2.0 karma a mas diky rafku balon sirokej 53 mm a vahove te to vyjde lip jak uzkej rafek s sirsim plastem.

      0 0
    • martinpav  

      Takze nakoniec to budu FRM 388.

      Mal som tie EQ23 v ruke je to fakt hodne tenke, 21 by uz bola jak spageta. Aktualne 23mm co mam maju rovne bocne steny takze vnutorna sirka je vacsia ako u EQ23 ktory ma ten profil skor gulaty.

      Diki vsetkym za info, snad este niekomu pomoze.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.