Sukování na nových klikách a řetězu

14 nepřečtených
  • cubas

    Tak jsme namontoval nový kliky. Aerozine. 2×10. Pěkný jsou, to jo, lehký taky, ale… Při shození z velký placky na montážním stojanu to jde bez problémů, všechno maká jak má. Stejně tak i při jízdě když se na kliky moc netlačí. Jakmile ale jsou kliky trošku v záběru, tak se řetěz nahoře krásně shodí, ale dole se velký nepustí a snaží se jakoby namotat dokola.

    Řetězovou linku mám snad v pořádku, jedna podložka vpravo. Netušíte co by to tak mohlo … ?

    0 0
    • Patar  

      Pravděpodobně nevhodná kombinace řetězu a ozubení.

      0 0
    • matak  

      těžko říct takhle z hlavy, ale zkus prohlídnout zuby, jestli na nich není z výroby grot (otřep, hranka co by drhla o řetěz),nebo jestli neni ohlej zub, nebo zkus jinou značku řetězu, nebo jestli máš starý kliky tak je zkus namontovat, at definuješ co to dělá a pak se dá něco vymyslet..

      0 0
    • scota  

      A není zatuhlý jeden nebo více čepů řetězu? Dělalo mi to problémy se Sram PC-850.

      0 0
    • Mirek_29  

      než si řetěz sednul dělalo to žene na kole taky teď už je to v klidu.

      0 0
    • makimaki  

      Dělalo mě to v kombinaci FSA Comet 44/32/22 + PC-971 – obalil jsem zadní vidlici neoprenem + montážní elektro páskou a přežil nejhorších 500 km, pak už to bylo lepší.

      0 0
    • cubas  

      Tak jsem na to možná přišel. I když jsem novej řetěz omyl a snažil se ho zbavit tý kozervace od výroby, zřejmě se mi to nepovedlo uplně. Včera jsem si dal pár kiláků v bouřce. Řetěz to vypláchlo uplně nádherně. Mně žlábek ovšem taky. No nic. Jak byl ale ten řetěz čistej, tak začal fungovat jak má. Ještě zkusim otestovat, jestli to bylo tou mazavkou z výroby, nebo finish linem, kterým jsem mazal.

      0 0
      • Alibaba  

        Tedy panstvo, s tímhle vaším „vymýváním mastnoty od výroby“, byste skoro byli schopný někomu vymýt mozek…TAk si užij krásně čistého řetězu! :(

        0 0
        • Vilém  

          Skoda slov, nektery lidi nepresvedcis:) Podle me ta bourka akorat pomohla rychlejsimu sednuti retezu tim, ze se diky vode a bordelu, rychleji opotrebil on, nebo spis prevodniky.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.